Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

A to Cię mam :D :D :D

Ewunia , cosik mi się widzi , że życzyłyśmy sitka na tej samej hali nie raz :D :D :D

A mówią, że internet to ocean :lol:

No to dokładam Łomacza Młodszego .

Grzegorz pobije brata jak nic. :D

I niech runą wreszcie mury wysokościowców. Opcja Kazakowa powinna już minąć .

Zbożne życzenie ?

• 4 weeks później...

Oj dawno nie byłem na forum. Dawno, bardzo dawno.

A tu tyle się działo w siatkówce, a najgorsze, ze pada mój klub,

PŁOMIEŃ SOSNOWIEC - już jest na kolanach, aż trudno uwierzyć że tak nagle może upaść druzyna z takimi tradycjami,

ale jestem dobrej mysli. pożyjemy zobaczym.

POZDRAWIAM WSZYSKICH.

• 4 months później...

Fani siatkówki śpią, czy po ostatnich sukcesach Reprezentacji w piłce nożnej zmieniają zainteresowania?

Ja zostaję wierna siatkówce......dobry początek, cztery wygrane w rezerwowym składzie, wczorajszy mecz z Grecją 3:0 :D :D :D przeżywam do dziś.

Nowa twarz, pewnie talent, brawo Wlazły !

• 4 weeks później...
Oj dawno nie byłem na forum. Dawno, bardzo dawno.

A tu tyle się działo w siatkówce, a najgorsze, ze pada mój klub,

PŁOMIEŃ SOSNOWIEC - już jest na kolanach, aż trudno uwierzyć że tak nagle może upaść druzyna z takimi tradycjami,

ale jestem dobrej mysli. pożyjemy zobaczym.

POZDRAWIAM WSZYSKICH.

Witaj Zezo. Zawsze istniał klub Płomień Milowice - w 1978 roku zdobył Puchar Europy Mistrzów Krajowych - byłem wtedy na powitaniu drużyny po powrocie z turnieju :) - niezapomniana impreza - wtedy mnie mało duma i radość nie rozerwała. Płomień przestał isnieć w 1992 roku - potem to już nie ta hala i w ogóle to nazewnictwo :o - Kibicuję teraz sosnowieckiej drużynie ale, nie oszukujmy się, bez pieniążków to będą średniaki. Do niedawna grywałem w takich "rozgrywkach od lat 15 do 55" i potwierdzam że zaangażowanie jest zawsze 100 krotnie większe niż umiejętności a radość z gry proporcjonalna do zaangażowania. Teraz na topie reprezentacja - w Atenach przekląłem Gościniaka i spółkę za "manewry" zawodnikami w newralgicznych meczach. Teraz odzyskuję wiarę - z tej ekipy wyrosną zawodnicy klasowi. Mam nadzieję że się Mariuszowi Wlazłemu w głowie nie poprzestawia. Moim cichym faworytem jest Marcel Gromadowski ale jego Lozano chyba zacznie wprowadzać do reprezentacji dopiero po LS. A co do wyniku Finału LS - mają o co grać :wink: Myślę że stać ich na wszystko jeśli ......... psychika wytrzyma a z tym jest cieeeeeniutko. Ale jutro o 17 szalik w ręce i przed telewizor :D :D Polska !!!!

Nasi to potrafią "produkować" horrory ! - teraz z Sebią a w tym meczu psychika musi być żelazna do samego końca bo publika nie odpuści a forma Serbów rośnie z meczu na mecz - nie mogłem nigdzie znaleźć transmisji z pojedynku Brazylia Serbia - chyba nie było? W tej fazie rozgrywek o zwycięstwie decyduje odrobina szczęścia (piłka spadająca w bojsko kubańczyków i załamany zawodnik który śledził jej lot) i "dobry dzień" - może być różnie ale ...... SZALIKI W DŁOŃ :D :D stawiam 3:2 dla Polski