Ewunia 26.08.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Amerykanie spisali się super. Przegrywali 20:13, a wygrali seta i cały mecz. Naszym powinni to puszczać przed snem przez najbliższe 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.10.2004 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 ATENY 2004Nareszcie doszłem do siebie po osięgnięciach naszych gwiazd siatkówki.Już wnet ruszy liga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 06.10.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2004 Przyłączam się do Was !!! Niestety nie gram, ale dobingować przed TV uwielbiam Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.12.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Liga ruszyła, a kibice śpią Na kogo stawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.12.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Dzisiaj mecz PP. Miałam jechać do Olsztyna, ale mi sie pokrzyżowało Dobrze, że mam tv. Na rozum, to powinien wygrać AZS, ale widziałam już wyniki tak sprzeczne z logiką, więc i tym razem nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.12.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 tym razem zgodnie z logiką energia grała bez energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.12.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Jutro ma być wiadomo, kto wszedł do "ścisłego finału" konkursu piękności na trenera kadry Pomysł na Wagnera, to chyba jakiś żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.12.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Ewunia, zerknij w Energii na jednego gostka z nr.18. To wice mistrz świata w plażówce, Zbyszek Bartman. Facet ma niewykłe możliwości , a ma niepełne 18 lat. Prywatnie.. super chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.12.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Prywatnie.. super chłopak. zależy z jakiej płaszczyzny patrzeć znam go jeszcze z czasów juniorskich i mimo, że prywatnie ani on, ani jego ojciec sympatii mojej nie wzbudzili, to jako zawodnik ma rzeczywiście duże szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.12.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 A to Cię mam Ewunia , cosik mi się widzi , że życzyłyśmy sitka na tej samej hali nie raz A mówią, że internet to ocean No to dokładam Łomacza Młodszego . Grzegorz pobije brata jak nic. I niech runą wreszcie mury wysokościowców. Opcja Kazakowa powinna już minąć . Zbożne życzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 19.12.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 A ja Ziabko kibicuję Tobie Czy powiedział Ci ktoś, że jesteś niesamowita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.12.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 i po meczugratulacje dla Skry http://emots.gpbb.net/Spoko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.01.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Oj dawno nie byłem na forum. Dawno, bardzo dawno.A tu tyle się działo w siatkówce, a najgorsze, ze pada mój klub, PŁOMIEŃ SOSNOWIEC - już jest na kolanach, aż trudno uwierzyć że tak nagle może upaść druzyna z takimi tradycjami, ale jestem dobrej mysli. pożyjemy zobaczym. POZDRAWIAM WSZYSKICH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Fani siatkówki śpią, czy po ostatnich sukcesach Reprezentacji w piłce nożnej zmieniają zainteresowania? Ja zostaję wierna siatkówce......dobry początek, cztery wygrane w rezerwowym składzie, wczorajszy mecz z Grecją 3:0 przeżywam do dziś. Nowa twarz, pewnie talent, brawo Wlazły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 03.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 No chyba faktycznie śpią no może obudzą się na FINAŁ LIGII ŚWIATOWEJ Swoją drogą które miejsce zajmiemy Ja stawiam na 2 (za Brazylią) a teraz ide ogładac ostatni mecz z Argentyną (mam nadzieje że chłopaki nie świetowali za mocno i wygrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 07.07.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Oj dawno nie byłem na forum. Dawno, bardzo dawno. A tu tyle się działo w siatkówce, a najgorsze, ze pada mój klub, PŁOMIEŃ SOSNOWIEC - już jest na kolanach, aż trudno uwierzyć że tak nagle może upaść druzyna z takimi tradycjami, ale jestem dobrej mysli. pożyjemy zobaczym. POZDRAWIAM WSZYSKICH. Witaj Zezo. Zawsze istniał klub Płomień Milowice - w 1978 roku zdobył Puchar Europy Mistrzów Krajowych - byłem wtedy na powitaniu drużyny po powrocie z turnieju - niezapomniana impreza - wtedy mnie mało duma i radość nie rozerwała. Płomień przestał isnieć w 1992 roku - potem to już nie ta hala i w ogóle to nazewnictwo - Kibicuję teraz sosnowieckiej drużynie ale, nie oszukujmy się, bez pieniążków to będą średniaki. Do niedawna grywałem w takich "rozgrywkach od lat 15 do 55" i potwierdzam że zaangażowanie jest zawsze 100 krotnie większe niż umiejętności a radość z gry proporcjonalna do zaangażowania. Teraz na topie reprezentacja - w Atenach przekląłem Gościniaka i spółkę za "manewry" zawodnikami w newralgicznych meczach. Teraz odzyskuję wiarę - z tej ekipy wyrosną zawodnicy klasowi. Mam nadzieję że się Mariuszowi Wlazłemu w głowie nie poprzestawia. Moim cichym faworytem jest Marcel Gromadowski ale jego Lozano chyba zacznie wprowadzać do reprezentacji dopiero po LS. A co do wyniku Finału LS - mają o co grać Myślę że stać ich na wszystko jeśli ......... psychika wytrzyma a z tym jest cieeeeeniutko. Ale jutro o 17 szalik w ręce i przed telewizor Polska !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 wszystkie mecze obejrzałam i ciągle nie rozumiem, jak ta sama drużyna raz w jednym secie jak na skrzydłach, by w kolejnym nie przyjmować, nie atakować, nie blokować drugi mecz z Argentyną, to juz całkiem mnie rozczarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.07.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no i wymęczyli zwycięstwo wg schematu opisanego powyżej sinusoidalnie zamiast zakończyć w ostateczności 3:1 to tie break wypracowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 09.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Nasi to potrafią "produkować" horrory ! - teraz z Sebią a w tym meczu psychika musi być żelazna do samego końca bo publika nie odpuści a forma Serbów rośnie z meczu na mecz - nie mogłem nigdzie znaleźć transmisji z pojedynku Brazylia Serbia - chyba nie było? W tej fazie rozgrywek o zwycięstwie decyduje odrobina szczęścia (piłka spadająca w bojsko kubańczyków i załamany zawodnik który śledził jej lot) i "dobry dzień" - może być różnie ale ...... SZALIKI W DŁOŃ stawiam 3:2 dla Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 to optymistka jesteś oby się spełniło http://emots.gpbb.net/Spoko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts