jamles 02.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 0:3 z Brazylijkami pierszy set bardzo kiepski, potem już lepiej ....momentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 3:0 z Peru..........łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 1:3 z USA ..........szkoda 3 seta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 http://www.sport.pl/siatkowka/1,65111,4659313.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 15.11.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Właśnie czytałem jak to PZPS "olał" dziewczynę http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.21480 Bardzo to smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 w preeliminacjach nasi idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 28.12.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Decyzja podjęta POLSAT CYFROWY - już chodzi w mojej leśnej głuszy, nareszcie będzie można zobaczyć mecze siatkóweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 05.01.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No to się narobiło Turniej w Izmirze lada dzień a nasza reprezentacja bez zawodnika "atakującego" Wlazły, Szymański kontuzjowani, a trener Lozano coś nie chce skorzystać z usług Prygla tylko decyduję się na następujący skład Paweł Zagumny, Łukasz Żygadło, Piotr Gruszka, Bartosz Kurek, Daniel Pliński, Wojciech Grzyb, Marcin Możdżonek, Krzysztof Ignaczak, Sebastian Świderski, Dawid Murek, Krzysztof Gierczyński i Marcin Wika. Ciekawe czy Piotrek Gruszka lub młody Kurek sprawdzą się na nowej pozycji ? Jakie macie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 będzie ciężko, ale myślę, że Lozano wie co robi, oby tylko zawodnicy byli pewni swoich możliwości i nie myśleli, że "i tak nie damy rady" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 07.01.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Właśnie zobaczyłem jak grali Holendrzy i Włosi, w/g mnie nic ciekawego nie grają jeżeli pozostałe drużyny grają podobnie to raczej jestem spokojny o wynik. jamles napisał myślę, że Lozano wie co robi, a ja myślę że raczej nie wie co robi, jak widzę jaki skład powołuje, dobrze że ktoś go przekonał do Gierczyńskiego i Murka, szkoda że nie raczył się zainteresować Szczerbaniukiem /który w/g mnie obecnie jest w super dyspozycji/ muszę się przyznać że osobiście Lozano ostatnio mnie nie przekonuje, ale może jestem uprzedzony do małego argentyńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 1:1 w setachnic nie kraczę, nie przewiduję...oglądam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Trzeci set nasz, po zaciętej walce 28:26 w czwartym wygrywali 18:14 i przegrali seta do 20 piąty set to samo, prowadzenie 8:5 i przegrana do 12... nie czuję tego składu...ale nie kraczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.01.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale się narobiło Muszę się przyznać że Lozano zaczyna mnie mówiąc delikatnie denerwować, te posunięcia jakie robi bardzo mnie zastanawiają, jak można na taką imprezę nie zabrać atakującego??? a zabiera 6 przyjmujących , aby nam się takie podejście trenera nie odbiło czkawką na ładne parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale się narobiło Muszę się przyznać że Lozano zaczyna mnie mówiąc delikatnie denerwować, te posunięcia jakie robi bardzo mnie zastanawiają, jak można na taką imprezę nie zabrać atakującego??? a zabiera 6 przyjmujących , aby nam się takie podejście trenera nie odbiło czkawką na ładne parę lat. dzisiaj, jak dla mnie rewelka nasi ugotowali makaroniarzy Lozano ma chyba dobry przepis na Włochów zezo, dzisiaj przyjmujący byli bardzo skutecznymi atakującymi oby tak do finału w Izmirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.01.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jamles muszę się przyznać że po ostatnim meczu jestem pod wrażeniem, ja na taki mecz mam taki tekst "rozjechali makaroniarzy jak leśniczy Marucha g......o motorowerem" ale zagrali super, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ale się narobiło Muszę się przyznać że Lozano zaczyna mnie mówiąc delikatnie denerwować, te posunięcia jakie robi bardzo mnie zastanawiają, jak można na taką imprezę nie zabrać atakującego??? a zabiera 6 przyjmujących , aby nam się takie podejście trenera nie odbiło czkawką na ładne parę lat. właśnie się odbiło z Holendrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Obejrzeć 5 seta w tym meczu i przeżyć....to wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ale się narobiło Muszę się przyznać że Lozano zaczyna mnie mówiąc delikatnie denerwować, te posunięcia jakie robi bardzo mnie zastanawiają, jak można na taką imprezę nie zabrać atakującego??? a zabiera 6 przyjmujących , aby nam się takie podejście trenera nie odbiło czkawką na ładne parę lat. właśnie się odbiło z Holendrami. Kurcze, no faktycznie "się narobiło" ale ja nadal w nich wierzę!!! Zdaję sobie sprawę że teraz wszystko zależy od Hiszpanów ale jak wygrają z Holendrami to nasi chłopcy w kolejnych meczach pokażą jeszcze na co ich stać. Fakt, brak atakujących jest zastanawiający i niewątpliwie osłabił drużynę ale mam wrażenie że na te eliminacje pojechało dwunastu walczaków i wygrać chcą jak rzadko kiedy, na przekór wszystkim. Przez Wlazłego, Szymańskiego i inne "gwiazdy" mają BARDZO utrudnione zadanie ale mam nadzieję że im się uda. Oby... P.S. Ale przegrać tie-breaka z Holandią to była sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Obejrzeć 5 seta w tym meczu i przeżyć....to wyczyn Bądź obiektywna.Nie grają swojego.Na własną prośbę.Powinien zmienić Gruszkę bo mu dzisiaj trochę nie leżało.Mówię oczywiście o tych ważnych momentach.Świder i Murek ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Obejrzeć 5 seta w tym meczu i przeżyć....to wyczyn ja wytrwałem do 5:8 w RMF słyszałem, że 12:10 prowadzimy, a potem, że przegraliśmy 13:15 to na czerwonym bym przejechał PS. czy Hiszpanie będą chcieli grać półfinał z Serbami ....wątpię chyba Holandia wygra 3:0 a my będziemy płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts