zezo 10.01.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jestem totalnie załamany i tak wściekły że mnie coś trafia znowu mały rycerz LOZANO doprowadził mnie do szału jak można trzymać Gruszkę na boisku jak gość ma skuteczność 10% ?? a Grzyb i Możdżonek nic nie grają a Szerbaniuk siedzi sobie w Częstochowie i pewnie się śmieje z takiej gry naszych środkowych, a Benek w ostatnim meczu pucharowym ośmieszał gwiazdę światowej siatkówki Kuleszowa.ł jak zobaczyłem zmianę na zagrywce gdzie zmieniono Grzyba na Zygadłę to myślałem że mnie krew zaleje zmienił sobie lozano balonika na balonika na awans z izmiru nie wierzę, Hiszpanie musieli by być idiotami aby wygrać z Holandią. Krew mne zalewa ze złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Mówisz jak wytrawny siatkarz.Widzisz siatkówka jest grą błędów ale my popełniamy ich za dużo.Grywam ze swoimi ludzikami w WLPS i jeżeli komuś nie idzie to natychmiast go zdejmuje.Przy takiej znajomości gry jaką prezentuje Lozano można uniknąć przynajmniej błędów personalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 niktspecjalny oczywiście masz rację, a Lozano nic nie robi. A Tak szczerze to mnie bardzo denerwuje ten trener, jak można powoływać do kadry, jak się nie ogląda meczów ligowych ponoć w swojej rezydencji Lozano ogląda mecze PLS ale widocznie to za mało, jak można nie powołać atakującego na taki ważny turniej ?? Prygiel na pewno gorzej od Gruszki by nie zagrał, bo gorzej zagrać nie można Nie wiem może Papke, może Janczak. Dobrze że opinia publiczna napierała aby zabrać Murka i Gierka, bo pewnie by ich nie powołał. Jak można zrezygnować w kadrze z Szczerbaniuka? Jak to się dzieje że Gierczynski i Wika w swoim klubie grają ostrą zagrywką a w kadrze lekkie plasiki no krew mnie zalewa na taki warsztat trenerski, a jeszcze jaki buńczuczny obrażalski, nic nie można mu powiedzieć, Wojciech Drzyzga to już się nie wypowiada na temat trenera Lozano, może mu zakazano. Prezes PZPS powinien przeprowadzić poważną rozmowę z tym Panem, wszak zarabia w naszym kraju nie małą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 jednym słowem NIECH SIĘ CHOWA DUCH WSZELKI KIEDY MAŁY CHCE BYĆ WIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 niktspecjalny oczywiście masz rację, a Lozano nic nie robi. A Tak szczerze to mnie bardzo denerwuje ten trener, jak można powoływać do kadry, jak się nie ogląda meczów ligowych ponoć w swojej rezydencji Lozano ogląda mecze PLS ale widocznie to za mało, jak można nie powołać atakującego na taki ważny turniej ?? Prygiel na pewno gorzej od Gruszki by nie zagrał, bo gorzej zagrać nie można Nie wiem może Papke, może Janczak. Dobrze że opinia publiczna napierała aby zabrać Murka i Gierka, bo pewnie by ich nie powołał. Jak można zrezygnować w kadrze z Szczerbaniuka? Jak to się dzieje że Gierczynski i Wika w swoim klubie grają ostrą zagrywką a w kadrze lekkie plasiki no krew mnie zalewa na taki warsztat trenerski, a jeszcze jaki buńczuczny obrażalski, nic nie można mu powiedzieć, Wojciech Drzyzga to już się nie wypowiada na temat trenera Lozano, może mu zakazano. Prezes PZPS powinien przeprowadzić poważną rozmowę z tym Panem, wszak zarabia w naszym kraju nie małą kasę. Całkowicie się z Tobą zgadzam.A jak Hiszpanie sobie nie odpuszczą?To maleńki powie ,że to przewidział i to była jego taktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja uważam, że mały wie co robi. To że ktoś na innym turnieju dobrze grał nie oznacza, że jest obecnie w takiej samej formie. Bez przesady. Trener wie lepiej od kibica obserwującego turniej za pośrednictwem TV który zawodnik jaką ma formę i który powinien grac a który siedzieć na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 10.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 A ja uważam, że mały wie co robi. To że ktoś na innym turnieju dobrze grał nie oznacza, że jest obecnie w takiej samej formie. Bez przesady. Trener wie lepiej od kibica obserwującego turniej za pośrednictwem TV który zawodnik jaką ma formę i który powinien grac a który siedzieć na ławce. Niestety. Najciemniej jest pod latarnią. Stojąc z boku więcej widać. Dlaczego mały nie widział że Gruszka powinien grzać ławę? To już było widoczne po 1 secie. Ale Lozano nie widział tego nawet pod koniec 5. Oślepł? Może czas do okulisty? Tak na poważnie, jak trener wie lepiej od kibica, to powinien też wiedzieć, że z tymi zawodnikami dojdzie do czegoś albo i nie. Tege nie wie? No, jaka szkoda. I się tak męczy z nimi, a my razem z nim. Może czas powiedzieć: mały zrobił swoje, mały może odejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Przedmówczyni ma swoje zdanie a my możemy sie z nią nie zgadzać.Źle się dzieje w polskiej siatkówce-kadra.Forma każdego z panów widzimy jaka jest.Obserwujemy ich wyczyny na boiskach ligowych.Lozano niestety tego nie widzi i to mnie najbardziej wkurza.Rzeczywiście można podzielić kibiców na tych przed tv i tych którzy dla swojego ulubionego klubu przychodzą na mecz na żywo. Mały już zrobił swoje ,koncept się skończył i pora odejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Może czas powiedzieć: mały zrobił swoje, mały może odejść? tak mi coś podpowiada że dobrze prawisz, ale wszak olimpiada za pasem, może wystarczy po męsku pogadać, powołać jakiś sztab doradczy /tylko oby nie znalazł się w nim Zarzycki/ może trzeba zatrudnić psychologa do tych chłopaków, nie wiem głupi jestem, a ciśnienie na samą myśl o wczorajszym meczu mi skacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.01.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Mały już zrobił swoje ,koncept się skończył i pora odejść. Hmmmm, coś w tym jest ale przecież do Olimpiady jest już tak mało czasu że NIKT nie zrobi nowego zespołu do czasu ostatniego turnieju kwalifikacyjnego! Po raz kolejny trzeba zaufać Lozano, jego koncepcji, jego wybrańcom i... zacisnąć kciuki przed TV za Hiszpanami a potem... wierzę że będzie dobrze, że mimo wszystko wygramy ten turniej. Na zmianę ekipy (chcąc zagrać na Olimpiadzie) JEST ZA PÓŹNO. Nad pracą Pana Lozano będzie czas się zastanowić jak (nie daj Boże) nie awansujemy na Olimpiadę. Zburzyć coś jest bardzo łatwo ale zbudować już zdecydowanie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 pedzelito napisał NIKT nie zrobi nowego zespołu do czasu ostatniego turnieju kwalifikacyjnego! ej drogi przyjacielu przestań, od znawcy tematu takiego jak ty pedzelito trzeba oczekiwać więcej optymizmu wszak ja nie widzę dużej różnicy w naszej kadrze od wielu wielu lat, praktycznie grają ci sami zawodnicy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.01.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 pedzelito napisał NIKT nie zrobi nowego zespołu do czasu ostatniego turnieju kwalifikacyjnego! ej drogi przyjacielu przestań, od znawcy tematu takiego jak ty pedzelito trzeba oczekiwać więcej optymizmu wszak ja nie widzę dużej różnicy w naszej kadrze od wielu wielu lat, praktycznie grają ci sami zawodnicy, Jak to mówią? "tak krawiec kraje jak mu materiału staje"? Oglądamy rozgrywki PLSu i widzimy że Lozano powołał naprawdę najlepszych naszych zawodników. Ciężko znaleźć na krajowych parkietach kogoś kto zasługiwał a nie pojechał. Już nawet Wika z Gierczyńskim są w kadrze, oni byli właśnie tymi ostatnimi. Wg mnie mamy dwa problemy: 1.) brak atakujących - widać jak na dłoni że nie mamy "ognia" 2.) mimo wszystko problemy motywacyjne - zawodnicy czuja że nie wszystko w drużynie funkcjonuje jak należy (i znowu ten atak) i grają słabiej. Na zasadzie - jedziemy wolniej bo jedno koło "ma flaka". Lozano wielokrotnie udowadniał że jest trenerskim siatkarskim geniuszem ale w tym turnieju zdarzyły mu sie już duże i bardzo duże błędy, szczególnie ze zmianami. On też musi się zrehabilitować... Oby miał szanse jeszcze w Izmirze po w mediach posypią się gromy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.01.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Niestety. Najciemniej jest pod latarnią. Stojąc z boku więcej widać. Dlaczego mały nie widział że Gruszka powinien grzać ławę? To już było widoczne po 1 secie. Ale Lozano nie widział tego nawet pod koniec 5. Oślepł? Może czas do okulisty? A skąd wiesz, że Ci co grzali ławę byli w lepszej formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 10.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Niestety. Najciemniej jest pod latarnią. Stojąc z boku więcej widać. Dlaczego mały nie widział że Gruszka powinien grzać ławę? To już było widoczne po 1 secie. Ale Lozano nie widział tego nawet pod koniec 5. Oślepł? Może czas do okulisty? A skąd wiesz, że Ci co grzali ławę byli w lepszej formie? A skąd wiesz że nie byli? A co pokazał Gierczyński i Kurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.01.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Lozano wielokrotnie udowadniał że jest trenerskim siatkarskim geniuszem mam odmienne zdanie, jest małym zakompleksionym człowiekiem któremu wydaje się że zjadł wszystkie rozumy Oglądamy rozgrywki PLSu i widzimy że Lozano powołał naprawdę najlepszych naszych zawodników. Ciężko znaleźć na krajowych parkietach kogoś kto zasługiwał a nie pojechał. Już nawet Wika z Gierczyńskim są w kadrze, oni byli właśnie tymi ostatnimi. znowu się nie mogę zgodzić po ostatnich meczach ja bym ustalił skład rozgrywający ;Zagumny, Żygadło przyjęcie: Świderski, Murek, Gierczyński,Wika środek: Pliński, Szczerbaniuk Grzyb atak: Pygiel, Gruszka libero Ignaczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 pedzelito napisał NIKT nie zrobi nowego zespołu do czasu ostatniego turnieju kwalifikacyjnego! ej drogi przyjacielu przestań, od znawcy tematu takiego jak ty pedzelito trzeba oczekiwać więcej optymizmu wszak ja nie widzę dużej różnicy w naszej kadrze od wielu wielu lat, praktycznie grają ci sami zawodnicy, Brawo zezo chciałem to właśnie powiedzieć. wszak ja nie widzę dużej różnicy w naszej kadrze od wielu wielu lat Skoro mamy takich stałych fajterów w drużynie ,którzy swój poziom gry maja cały czas w jednym miejscu a ewentualnie wyklucza ich tylko kontuzja....to po co na Lozano?? . Wiem ,że zaraz zostanę skarcony za to co teraz powiem.Kibicuje Holandii.Zimny prysznic za darmo. Wiem ,że będę wył do poduchy jak będzie odwrotnie,bo siatkówka to moja pasja.Jestem trenerem,mam swoja drużynkę w WLPS ,która ma różne sposoby na wkurzanie trenera ale zespół jest zepół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Za co karcić jak masz rację??? Masz rację bo teraz (i trochę wcześniej ) nasi "srebrni chłopcy" grają słabo. Ale przecież oni potrafią i będą grać lepiej!!! Nawet z nieszczęśnikiem Lozano - jemu obecnie "nie idzie" ale do dzisiaj słyszę te słowa jaki to wspaniały krok zrobił Przedpełski zatrudniając Argentyńczyka. Wtedy Lozano nawet szarlatanem nazwali! A dzisiaj co??? Każdemu może się zdążyć i oby tylko wyjść z tego wszystkiego z twarzą (dostać się na Olimpiadę) i dalej będzie wszystko dobrze. Naszym gwiazdom na ataku może boleści ustąpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Za co karcić jak masz rację??? Masz rację bo teraz (i trochę wcześniej ) nasi "srebrni chłopcy" grają słabo. Ale przecież oni potrafią i będą grać lepiej!!! Nawet z nieszczęśnikiem Lozano - jemu obecnie "nie idzie" ale do dzisiaj słyszę te słowa jaki to wspaniały krok zrobił Przedpełski zatrudniając Argentyńczyka. Wtedy Lozano nawet szarlatanem nazwali! A dzisiaj co??? Każdemu może się zdążyć i oby tylko wyjść z tego wszystkiego z twarzą (dostać się na Olimpiadę) i dalej będzie wszystko dobrze. Naszym gwiazdom na ataku może boleści ustąpią... To co kibicujemy dzisiaj naszym przeciwnikom...i niech stanie wola nieba.....itd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Za co karcić jak masz rację??? Masz rację bo teraz (i trochę wcześniej ) nasi "srebrni chłopcy" grają słabo. Ale przecież oni potrafią i będą grać lepiej!!! Nawet z nieszczęśnikiem Lozano - jemu obecnie "nie idzie" ale do dzisiaj słyszę te słowa jaki to wspaniały krok zrobił Przedpełski zatrudniając Argentyńczyka. Wtedy Lozano nawet szarlatanem nazwali! A dzisiaj co??? Każdemu może się zdążyć i oby tylko wyjść z tego wszystkiego z twarzą (dostać się na Olimpiadę) i dalej będzie wszystko dobrze. Naszym gwiazdom na ataku może boleści ustąpią... To co kibicujemy dzisiaj naszym przeciwnikom...i niech stanie wola nieba.....itd??? No nareszcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Tak przed meczem pochwale sie moimi asami .http://images33.fotosik.pl/103/0cb5526a41371968.jpgten z lewej to ja.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts