JoShi 13.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 A mnie denerwuje, że mamy tylu wspaniałych znawców siatkówki i potencjalnych trenerów nawet tu na forum a zatrudniamy za ciężkie pieniądze jakiegoś gnypka zza oceanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 to dla poprawy nastroju .......... złotka wygrały z Holenderkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A mnie denerwuje, że mamy tylu wspaniałych znawców siatkówki i potencjalnych trenerów nawet tu na forum a zatrudniamy za ciężkie pieniądze jakiegoś gnypka zza oceanu. Nie denerwuj się.Dobrze ,że ty sie nie znasz na siatkówce bo musielibyśmy jeszcze więcej wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.01.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Nie będzie zmiany na stanowisku selekcjonera reprezentacji siatkarzy. Oficjalny komunikat PZPS w tej sprawie jeszcze się nie ukazał, ale decyzja już zapadła - Raul Lozano wypełni swój obowiązujący do końca Igrzysk kontrakt. Prezes PZPS ma w czwartek ogłosić, że Lozano zostanie z reprezentacją. Los Raula Lozano wisiał na włosku - mówi proszący o anonimowość działacz PZPS. Decyzja nie była prosta, ponieważ obecny trener nie jest w związku przez wszystkich lubiany. Raul naraził się bardzo wpływowej grupie. To oni rozmawiali z Castellanim. Oni szukali innych szkoleniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A dziewczyny jutro grają w finale z Rosjankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.01.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Nie wiem czemu ale jak grają nasze "złotka" to w czasie meczu boję się że mnie zawał serca złapie, nie mogę zrozumieć jak można prowadzić np. 5 punktami a za chwilę stracić 10 i przegrywać 5 potrzebne będą jakieś kropelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Nie wiem czemu ale jak grają nasze "złotka" to w czasie meczu boję się że mnie zawał serca złapie, nie mogę zrozumieć jak można prowadzić np. 5 punktami a za chwilę stracić 10 i przegrywać 5 potrzebne będą jakieś kropelki Mam podobnie i za każdym razem słyszę ,że jak znowu będę krzyczał to mi wyłączą TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Gulgłem sobie bo nerwa uciekają.Tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.01.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Szkoda złotek, ale należą się słowa uznania za dobrą grę DZIEKUJEMY w maju awansują do Pekinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Straciłam głos i zaliczyłam stan przedzawałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.01.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 W dniach 17-25 maja odbędzie się w Tokio turniej interkontynentalny, w którym osiem drużyn zagra o awans do igrzysk olimpijskich. Oprócz gospodarza - Japonii, będą to: trzy najlepsze drużyny mistrzostw Azji (Korea, Kazachstan, Tajlandia), dwa najlepsze zespoły Europy (Polska, Serbia), najlepszy zespół strefy NORCECA (Dominikana) oraz najlepszy zespół z Ameryki Południowej (Peru) lub z Afryki (Kenia) - w zależności, który będzie wyżej w rankingu FIVB. Na olimpiadę pojadą trzy najlepsze zespoły turnieju oraz najlepsza drużyna z Azji - jeśli zajmie któreś z czterech czołowych lokat. Jeśli nie, to jej miejsce zajmie inna reprezentacja. Będzie dobrze, dziewczyny będą w Pekinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 I znów Serbia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.01.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 I znów Serbia.... i znów baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 21.01.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I znów Serbia.... i znów baty dla naszych przeciwników ma sie rozumieć Będą teraz dziewczyny miały czas i okazję na popracowaniu nad techniką. Szczególnie rozgrywające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I znów Serbia.... i znów baty dla naszych przeciwników ma sie rozumieć Będą teraz dziewczyny miały czas i okazję na popracowaniu nad techniką. Szczególnie rozgrywające. No wiesz A komu?Pewnie ,że Serbkom.batyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Straciłam głos i zaliczyłam stan przedzawałowy. Przyznam ,że nie wiedziałem ,że tak kochasz siatkówkę.......przepraszam. Nie musisz odpowiadać bo masz blok w stosunku do NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 02.02.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Pomoc dwukrotnej mistrzyni Europy, Polce Agacie Mróz-Olszewskiej, urosła już w Rosji do rangi jednej z najbardziej priorytetowych spraw tamtejszej siatkówki. Po tym, jak najlepszy gracz świata, występujący w Iskrze Odincowo Brazylijczyk Giba oddał swoją koszulkę na licytację, władze rosyjskiej federacji siatkarskiej postanowiły włączyć się do akcji zbiórki pieniędzy. Jej początek zaplanowano na wtorek, kiedy w Moskwie odbędzie się Mecz Gwiazd tamtejszej ligi męskiej. - Byłam zaskoczona informacją o geście Giby. Dowiedziałam się o tym z Internetu. Teraz dochodzi jeszcze akcja rosyjskiej federacji. Jestem wszystkim naprawdę wdzięczna. Cóż więcej mogę powiedzieć? - mówi cierpiąca na chorobę szpiku kostnego Agata, która kilka tygodni temu ogłosiła, że jest w ciąży. Od dwóch miesięcy opuszcza szpital tylko, by zrobić USG płodu (wczorajsze badania potwierdziły, że z córką wszystko w porządku). Podczas Meczu Gwiazd w Moskwie polski menedżer Andrzej Grzyb odbierze z rąk działaczy piłkę z autografami wszystkich zawodników oraz sześć koszulek najlepszych graczy ligi rosyjskiej. - Będą to stroje Połtawskiego, Tietuchina, Werbowa, Giby, Balla i Priddy'ego - mówi Grzyb, który był inicjatorem rosyjskiej akcji. - Jeśli te pamiątki nie zostaną kupione przez kibiców w Moskwie, przywiozę je do kraju i tutaj zrobimy licytację na rzecz Agaty. Tymczasem w Polsce na pomoc dwukrotnej mistrzyni Europy zebrano 39 490 złotych w czasie balu charytatywnego w Kluczborku. Koszulkę najlepszego siatkarza świata ostatnich lat Giby z jego autografem oraz pozostałych reprezentantów Brazylii sprzedano za pięć tysięcy złotych. - Byłem na mistrzostwach świata w Japonii - mówi pomysłodawca i organizator balu Józef Golenia. - Na lotnisku z ekipą brazylijską m.in. z jej prezydentem robiliśmy zdjęcia. Gdy zrodził się pomysł akcji charytatywnej, wysłałem do niego list z prośbą o przysłanie jakiegoś gadżetu. Po dwóch tygodniach otrzymałem wspomnianą koszulkę. Blisko sto osób znakomicie bawiło się na balu w Kluczborku. - Na parkiecie szalał Piotr Gruszka z małżonką, ma świetną koordynację taneczną - powiedział Józef Golenia, który jest miejscowym przedsiębiorcą. - Byli obecni inni ludzie ze świata siatkówki m.in. Małgorzata Niemczyk, Andrzej Warych i Waldemar Wspaniały. Ten ostatni miał trudną rolę abawiania wielu gości, z której wywiązał się znakomicie. Licytację koszulki prowadził Zygmunt Chajzer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.02.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Właśnie przeczytałem Mariusz Wlazły ma być zmiennikiem przestawionego na pozycję w ataku Piotra Gruszki. - Wszystkich nas zatkało, gdy to usłyszeliśmy z ust trenera Alojzego Świderka, który w imieniu Raula Lozano zdawał Wydziałowi Szkolenia raport po turnieju w Izmirze. Ja się załamałem - mówi nam jeden z członków Wydziału, trener siatkarski. Mówi anonimowo, bo Argentyńczykowi większość osób w PZPS woli się nie przeciwstawiać. i co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jeśli będą wyniki to na ataku niech gra ten kogo wskaże trener Lozano...ale czy te wyniki będą ?? Turniej w Izmirze pokazał, że Gruszka na tej pozycji sobie nie poradził, no bo jak miał to zrobić kiedy w klubie jest przyjmującym No cóż trener Lozano zaczyna kombinować, szkoda tylko, że nie idzie wzorem Beenhakera czy Bonitty i zamiast jeździć na mecze ligowe woli oglądać je sobie w domu na wideo ...dla mnie to jest nieporozumienie !! Jeszcze jeden cytat trenera Lozano Prygiel jest zawodnikiem przeciętnym, co potwierdzają statystyki. Tu niestety Lozano się kompromituje !!...Robert Prygiel jest 3 w rankingu atakujących i 2 wśród zagrywających w naszej lidze !! ale jak się siedzi w Argentynie zamiast oglądać mecze na żywo i być w pobliżu zawodników to czasami właśnie można wygadywać takie bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.02.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 naLeśnik popieram cię całkowicie, boję się tylko żre przez takie pociągnięcia malca z argentyny wszystkie marzenia o sukcesie w pekinie mogą prysnąć jak mydlana bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts