zezo 07.02.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Wydział Szkolenia PZPS zapytał Alojzego Świderka, czy szansę na grę w kadrze ma Kadziewicz. Asystent Lozano potwierdził i dodał: A może Szczerbaniuk lub Nowakowski? Walka o miejsca na środku siatki nabiera rumieńców. No coś się rusza na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 07.02.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Przegląd Sportowy" poinformował bowiem, że Raul Lozano w swoim raporcie, po ostatnim turnieju kwalifikacyjnym w Izmirze, podjął decyzję o przesunięciu Piotra Gruszki na pozycję atakującego, a Mariusz Wlazły ma zająć miejsce na ławce rezerwowych. cała dyskusja jest bez sensu. Przeczytałem członkom Wydziału Szkolenia PZPS raport Lozano, ale on dotyczył turnieju w Izmirze! A nie przyszłości - mówi asystent Raula Lozano, Alojzy Świderek. czy coś rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Po zamieszaniu wokół kadry i trenera Lozano przyszła pora na puchary ....niestety Ptoki z Jastrzębia dostały zimny prysznic na Syberii, było szybko, łatwo i przyjemne (raczej nieprzyjemne) 0:3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Pedzelito, gratuluję Dzisiejszy Złoty Set dostarczył mnóstwa emocji, na żywo było z pewnością jeszcze piękniej, brawo Resovia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.02.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Siatkówka to piękna gra ...jeszcze nie tak dawno Resovia była na kolanach teraz jest w FF ...brawo ....oby pozostałe zespoły poszły ich śladem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 19.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Pedzelito, gratuluję Dzisiejszy Złoty Set dostarczył mnóstwa emocji, na żywo było z pewnością jeszcze piękniej, brawo Resovia A dziękuję!!! Chłopcy uraczyli nas drugim bardzo dobrym meczem!!! A jeszcze niedawno olbrzymie, ciemne chmury wisiały nad "moją" Resovią. Wystarczyły korekty w kadrze zespołu dwa dobre mecze i w Rzeszowie znowu mówią o medalu w PLSie. Trochę jeszcze na wyrost ale niech sobie mówią. Wolno im. Do tego doszedł jeszcze udział w Final Four Challenge Cup. Fajnie się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 21.02.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A wczoraj co??? Częstochowa przegrała, Olsztyn przegrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.02.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 A wczoraj co??? Częstochowa przegrała, Olsztyn przegrał. ... później Kalisz przegrał, Piła przegrała, Jastrzębie też .... no cóż nasze ligi jeszcze nie są takie mocne jak co niektórzy o nich sądzą Ps. właśnie wróciłem z V Regionalnych Mistrzostw Leśników RDLP Katowice w siatkówce.... 13 zespołów, przednia zabawa, było coś dla sportu i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.03.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ale akademicy z Częstochowy zrobili psikusa faworytom Pucharu Polskico ja piszę zrobili psikusa całej siatkarskiej polsce.Gratuluję szczerze częstochowskiej ekipie.Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Pedzelito emocje w czwartym secie we wczorajszym meczu ogromne, szczerze gratuluję Resovii, oczywiście kciuki zaciskałam, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 16.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ciekawe kto wygra w Łodzi. Wybieram się osobiście, ale Skra za dużych szans chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Niestety "moje" Mosto (ZAK-sa?) pożegnało się z medalem, ale i tak raczej pokonanie Jastrzębskiego było niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 16.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Niestety "moje" Mosto (ZAK-sa?) pożegnało się z medalem, ale i tak raczej pokonanie Jastrzębskiego było niemożliwe. Ale szansa na dłuższy mecz była. A tak szybko i po sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 16.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ale i tak raczej pokonanie Jastrzębskiego było niemożliwe. może i tak, ale chodzi o styl w jakim przegrali, szczególnie pierwszy mecz. Cieńko było. A myślałam, że powalczą ambitniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 18.03.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pedzelito emocje w czwartym secie we wczorajszym meczu ogromne, szczerze gratuluję Resovii, oczywiście kciuki zaciskałam, pozdrawiam Dziękuję bardzo ale jak można było przegrać dzisiaj piątego seta (prowadząc 10:5!!!!!!)???? Tego to nie zrozumie jeszcze przez najbliższe kilka lat!!!! Pozostał straszny żal i szacunek dla Resovii za piękną walkę!!! Przykre to ale prawdziwe... Pozostał Final Four Challenge Cup, mam nadzieję że powetujemy sobie tą okrutną porażkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 19.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mam nadzieję że powetujemy sobie tą okrutną porażkę... Ja byłam za Olsztynem, więc się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 19.03.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 pedzelito Super mecz, a jak można przegrać 5 seta prowadząc 10 : 5 ?? Można, widzieliśmy wczoraj jak to się robi. Smutne to dla ciebie i kibiców Resovii, też się zasmuciłem, trzymałem kciuki za rzeszowianami, całym sercem byłem za awansem dla twojego klubu. szkoda, bardzo szkoda że chłopaki nie zdołali awansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 22.03.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ztab szkoleniowy Reprezentacji Polski Mężczyzn w Piłce Siatkowej dokonał wyboru 22 zawodników na Ligę Światową 2008. Polacy zagrają w grupie z Chinami, Japonią i Egiptem. Środkowi: Wojciech Grzyb (Mlekpol AZS Olsztyn) Marcin Możdżonek (Mlekpol AZS Olsztyn) Daniel Pliński (PGE Skra Bełchatów) Łukasz Kadziewicz (Sparkling Milano - ITA) Wojciech Jurkiewicz (Jastrzębski Węgiel) Piotr Nowakowski (Wkręt-met AZS Częstochowa) A gdzie jest SZCZERBANIUK ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 23.03.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 pedzelito źle się coś dzieje w państwie duńskim szkoda Resovii, ale coś z psychiką chłopaki mają, nie mogą się pozbierać, a mieli wielką szansą i z Olsztynem i w pucharach mogli wielki wynik zrobić ale nie potrafili wykorzystać szansy szkoda bardzo szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 pedzelito źle się coś dzieje w państwie duńskim szkoda Resovii, ale coś z psychiką chłopaki mają, nie mogą się pozbierać, a mieli wielką szansą i z Olsztynem i w pucharach mogli wielki wynik zrobić ale nie potrafili wykorzystać szansy szkoda bardzo szkoda Oj, źle bardzo źle!!!! Po tych kilku dniach nie mogę dojść do siebie. ( W kluczowych momentach najważniejszych meczów zabrakło umiejętności i kondycji. Przeszkodziły też kontuzje ale to nie tłumaczy faktu że drużyna jest źle złożona, poukładana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts