zezo 03.04.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 pedzelito co się dzieje ???? Resovia Rzeszów - Płomień Sosnowiec 1:3 (21:25, 25:23, 34:36, 24:26) stan play-off: 1:1 Muszę się przyznać że choć Płomień jest z mojego rodzinnego miasta to naet przez myśl i nie przeszło że może pokonać Resovię oj źle się dzieje w państwie ..... siatkarskiego rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 pedzelito co się dzieje ???? Resovia Rzeszów - Płomień Sosnowiec 1:3 (21:25, 25:23, 34:36, 24:26) stan play-off: 1:1 Muszę się przyznać że choć Płomień jest z mojego rodzinnego miasta to naet przez myśl i nie przeszło że może pokonać Resovię oj źle się dzieje w państwie ..... siatkarskiego rzeszowa Nie ukrywam że spodziewałem sie tego posta. Tragedia, blamaż i ... aż nie chcę pisać. Fakt, drużyna jest strasznie zdziesiątkowana kontuzjami i gra w eksperymentalnym zestawieniu (np. Igła W ATAKU!!!) ale to nie tłumaczy faktu że nie walczą, nie ma "ducha" w drużynie. Oby do końca i oby dzisiaj się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 03.04.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 pedzelito zgadzam się że drużyna Resovii jest zdziesiątkowana kontuzjami ale myślę że jeden zawodnik ma większy kontrakt na sezon od całej drużyny z Sosnowca tak więc nie mogą sobie pozwolić na przegranie tej potyczki, choć muszę się przyznać że trzymam kciuki za sosnowiczanami, pierwszy mecz przegrali ale tylko 2:3, wczoraj wygrali 3:1, może dzisiaj też utrą nosa galaktycznej Resovii, myślę że rzeszowianom należy się taki zimny prysznic., mieli zrobić wielki wynik /ja osobiście też ich stawiałem wysoko/ a oni nie zrobili dokładnie NIC, przegrali wszystko co mogli przegrać. Tak więc zobaczymy jak to będzie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.04.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 zezo Wielki wynik to oni mają już zrobić drugi sezon z rzędu i wychodzi jak zwykle czyli 5-6 miejsce. Na szczęście wczoraj się udało bo zagrali w normalnym zestawieniu. Łuka grał na własną prośbę i ryzyko. Był najlepszym zawodnikiem na boisku, został MVP. Igła na libero Wyglądało to całkiem, całkiem. Trochę słabi w tym dniu sosnowiczanie nie mieli wiele do powiedzenia ale dzielnie walczyli. Troszkę resoviackie nastroje się poprawiły, sezon jeszcze trwa, na podsumowania jeszcze ciut za wcześnie. I z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 04.04.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie... Fiu Fiu a kogo to rzeszowianie zamierzają zwerbować ?? takie słuchy chodzą po Sosnowcu że Masny ma grać w Resovii, ale może to tylko plotki ? Pozdrawiam i już trzymam kciuki za przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie... Fiu Fiu a kogo to rzeszowianie zamierzają zwerbować ?? takie słuchy chodzą po Sosnowcu że Masny ma grać w Resovii, ale może to tylko plotki ? Pozdrawiam i już trzymam kciuki za przyszły sezon W każdej plotce jest "coś" prawdy... Oględnie napiszę że dla naszego trenera Masny to po Woickim i Zagumnym trzeci rozgrywający PLSu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 07.04.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 pedzelito ??? Wielkie plany transferowe ma ponoć Resovia, która chce na stałe dołączyć do czołówki. Kontrakt z zespołem przedłużył już Krzysztof Ignaczak, którego chciały Skra i AZS Olsztyn. Według nieoficjalnych informacji, bliskie sfinalizowania są transfery Marcina Możdżonka z Olsztyna oraz dwójki częstochowian - Pawła Woickiego oraz Wiki. W Rzeszowie może też zagrać Łukasz Kadziewicz, któremu nie powiodło się w Sparklingu Mediolan. Włoski klub przeżywa bowiem ogromne kłopoty finansowe, dlatego reprezentacyjny środkowy chętnie wróciłby do Polski. Chce go też AZS Olsztyn, którego jest zresztą wychowankiem. no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 07.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 pedzelito ??? Wielkie plany transferowe ma ponoć Resovia, która chce na stałe dołączyć do czołówki. Kontrakt z zespołem przedłużył już Krzysztof Ignaczak, którego chciały Skra i AZS Olsztyn. Według nieoficjalnych informacji, bliskie sfinalizowania są transfery Marcina Możdżonka z Olsztyna oraz dwójki częstochowian - Pawła Woickiego oraz Wiki. W Rzeszowie może też zagrać Łukasz Kadziewicz, któremu nie powiodło się w Sparklingu Mediolan. Włoski klub przeżywa bowiem ogromne kłopoty finansowe, dlatego reprezentacyjny środkowy chętnie wróciłby do Polski. Chce go też AZS Olsztyn, którego jest zresztą wychowankiem. no no no No widzisz, byłem szybszy od mediów. Z tej grupy to najmniejsze szanse gry w Resovii ma Kadziewicz. Nie wszyscy go chcą... Ale szykuje sie dobra "ekipka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 18.04.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Real Bełchatów. Piotr Gacek, Dawid Murek i Marcin Wika z polskich klubów oraz Miguel Angel Falasca z hiszpańskiego Drac Palma Portol Mallorca, otwierają listę transferową PGE Skry Bełchatów. Po czwartym mistrzostwie Polski z rzędu, Skra chce co najmniej grać w ścisłym finale Ligi Mistrzów. Już teraz na Forum Strefy Siatkówki, o ekipie mistrzów Polski mówi się Real Bełchatów. fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.04.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No faktycznie, Skra robi team na miarę Pucharu Europy!!! Ale na drugim planie toczy się walka nie mniej ciekawa!!! Z tego co słyszę to Resovia wygrała walkę o Gierczyńskiego i Wikę!!! Jeszcze tylko Woicki... No i Kadziu jest już bardzo blisko Resovii. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jeśli ktoś ma ochotę śledzić transferowy zawrót głowy to polecam Tu zajrzeć Powolutku obok żużla Polska może pochwalić się kolejną silną ligą, wszystko zmierza w tym kierunku....czekam na głośne zagraniczne transfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 24.05.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 No i nasze Panie jadą do PEKINU a Panowie przegrali z czarnogórcami tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 25.05.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ma może ktoś jakieś nowe zajęcie dla "małego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.05.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wielki mały człowiek właśnie doprowadził męską siatkówkę na dno europejskiego piekiełka teraz nas spuści na światowe dno. i T R A G E D I A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.05.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jakoś nie mogę w to uwierzyć ...dobrze, że chociaż laski zrobiły swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 25.05.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 A ja nie mogę uwierzyć, że jesteśmy wicemistrzami świata. To jakaś paranoja. Już gorzej być nie może, po co my mamy jechać na tę olimpiadę? Co my tam pokażemy? Ale, co ja piszę, przecież się pewnie nie zakwalifikujemy, bo nawet cud nam w tym nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 26.05.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rzeczywiście już gorzej to chyba być nie może i to jest pocieszające Musi więc być lepiej. Jeśli siatkarze się sprężą to mamy duże szanse ograć Belgię lun Wielką Brytanię i awansować z baraży. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 31.05.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 No to jutro mecz o wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 02.06.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No i się udało!!! Jednak "ekipa Małego Rycerza" spisała się rewelacyjnie!!! Chyba nawet lepiej niż oni sami się spodziewali. Ich radość po meczu z Portugalią była wspaniała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 02.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Igrzyska mogą być nasze Niestety najprawdopodobniej trafimy do grupy śmierci razem z Serbią, Brazylią, Rosją, Niemcami i Egiptem. Pocieszające jest to że prawdopodobnie wystarczy zająć 4 miejsce w grupie aby awansować do dalszej fazy gier. Z Niemcami i Egiptem powinniśmy sobie poradzić. Z Brazylią, Rosją i Serbią może być trudniej. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts