Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

pedzelito

co się dzieje ????

Resovia Rzeszów - Płomień Sosnowiec 1:3

(21:25, 25:23, 34:36, 24:26)

stan play-off: 1:1

Muszę się przyznać że choć Płomień jest z mojego rodzinnego miasta to naet przez myśl i nie przeszło że może pokonać Resovię :lol: :lol: :lol:

oj źle się dzieje w państwie ..... siatkarskiego rzeszowa

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pedzelito

co się dzieje ????

Resovia Rzeszów - Płomień Sosnowiec 1:3

(21:25, 25:23, 34:36, 24:26)

stan play-off: 1:1

Muszę się przyznać że choć Płomień jest z mojego rodzinnego miasta to naet przez myśl i nie przeszło że może pokonać Resovię :lol: :lol: :lol:

oj źle się dzieje w państwie ..... siatkarskiego rzeszowa

Nie ukrywam że spodziewałem sie tego posta. :)

Tragedia, blamaż i ... aż nie chcę pisać.

Fakt, drużyna jest strasznie zdziesiątkowana kontuzjami i gra w eksperymentalnym zestawieniu (np. Igła W ATAKU!!!) ale to nie tłumaczy faktu że nie walczą, nie ma "ducha" w drużynie. Oby do końca i oby dzisiaj się udało... :o

pedzelito

zgadzam się że drużyna Resovii jest zdziesiątkowana kontuzjami ale myślę że jeden zawodnik ma większy kontrakt na sezon od całej drużyny z Sosnowca tak więc nie mogą sobie pozwolić na przegranie tej potyczki,

choć muszę się przyznać że trzymam kciuki za sosnowiczanami, pierwszy mecz przegrali ale tylko 2:3, wczoraj wygrali 3:1, może dzisiaj też utrą nosa galaktycznej Resovii, :wink: :wink:

myślę że rzeszowianom należy się taki zimny prysznic., mieli zrobić wielki wynik /ja osobiście też ich stawiałem wysoko/ a oni nie zrobili dokładnie NIC, przegrali wszystko co mogli przegrać.

Tak więc zobaczymy jak to będzie dzisiaj :lol: :lol:

zezo

Wielki wynik to oni mają już zrobić drugi sezon z rzędu i wychodzi jak zwykle czyli 5-6 miejsce.

Na szczęście wczoraj się udało bo zagrali w normalnym zestawieniu. Łuka grał na własną prośbę i ryzyko. Był najlepszym zawodnikiem na boisku, został MVP. Igła na libero :) Wyglądało to całkiem, całkiem. Trochę słabi w tym dniu sosnowiczanie nie mieli wiele do powiedzenia ale dzielnie walczyli.

Troszkę resoviackie nastroje się poprawiły, sezon jeszcze trwa, na podsumowania jeszcze ciut za wcześnie.

I z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie... :)

z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie...

Fiu Fiu a kogo to rzeszowianie zamierzają zwerbować ??

takie słuchy chodzą po Sosnowcu że Masny ma grać w Resovii, ale może to tylko plotki ?

Pozdrawiam i już trzymam kciuki za przyszły sezon

z tego co słyszę to Resovia dopiero będzie galaktyczna w następnym sezonie...

Fiu Fiu a kogo to rzeszowianie zamierzają zwerbować ??

takie słuchy chodzą po Sosnowcu że Masny ma grać w Resovii, ale może to tylko plotki ? Pozdrawiam i już trzymam kciuki za przyszły sezon

W każdej plotce jest "coś" prawdy... :)

Oględnie napiszę że dla naszego trenera Masny to po Woickim i Zagumnym trzeci rozgrywający PLSu...

pedzelito ???

Wielkie plany transferowe ma ponoć Resovia, która chce na stałe dołączyć do czołówki. Kontrakt z zespołem przedłużył już Krzysztof Ignaczak, którego chciały Skra i AZS Olsztyn. Według nieoficjalnych informacji, bliskie sfinalizowania są transfery Marcina Możdżonka z Olsztyna oraz dwójki częstochowian - Pawła Woickiego oraz Wiki. W Rzeszowie może też zagrać Łukasz Kadziewicz, któremu nie powiodło się w Sparklingu Mediolan. Włoski klub przeżywa bowiem ogromne kłopoty finansowe, dlatego reprezentacyjny środkowy chętnie wróciłby do Polski. Chce go też AZS Olsztyn, którego jest zresztą wychowankiem.

no no no :wink:

pedzelito ???

Wielkie plany transferowe ma ponoć Resovia, która chce na stałe dołączyć do czołówki. Kontrakt z zespołem przedłużył już Krzysztof Ignaczak, którego chciały Skra i AZS Olsztyn. Według nieoficjalnych informacji, bliskie sfinalizowania są transfery Marcina Możdżonka z Olsztyna oraz dwójki częstochowian - Pawła Woickiego oraz Wiki. W Rzeszowie może też zagrać Łukasz Kadziewicz, któremu nie powiodło się w Sparklingu Mediolan. Włoski klub przeżywa bowiem ogromne kłopoty finansowe, dlatego reprezentacyjny środkowy chętnie wróciłby do Polski. Chce go też AZS Olsztyn, którego jest zresztą wychowankiem.

no no no :wink:

No widzisz, byłem szybszy od mediów. :)

Z tej grupy to najmniejsze szanse gry w Resovii ma Kadziewicz. Nie wszyscy go chcą... :) Ale szykuje sie dobra "ekipka". :)

• 2 weeks później...

Real Bełchatów.

Piotr Gacek, Dawid Murek i Marcin Wika z polskich klubów oraz Miguel Angel Falasca z hiszpańskiego Drac Palma Portol Mallorca, otwierają listę transferową PGE Skry Bełchatów. Po czwartym mistrzostwie Polski z rzędu, Skra chce co najmniej grać w ścisłym finale Ligi Mistrzów. Już teraz na Forum Strefy Siatkówki, o ekipie mistrzów Polski mówi się Real Bełchatów.

fiu fiu :wink: :wink:

• 4 weeks później...

Igrzyska mogą być nasze :)

Niestety najprawdopodobniej trafimy do grupy śmierci razem z Serbią, Brazylią, Rosją, Niemcami i Egiptem. Pocieszające jest to że prawdopodobnie wystarczy zająć 4 miejsce w grupie aby awansować do dalszej fazy gier. Z Niemcami i Egiptem powinniśmy sobie poradzić. Z Brazylią, Rosją i Serbią może być trudniej.

Pozdrawiam,