Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Będą MŚ w 2014 u nas.

Z tej okazji mają w Warszawie wybudować halę - w końcu będzie gdzie pójść na mecz w stolycy.

Z okazji przyznania nam Mundialu bardzo się cieszę, nie trzeba będzie zarywać nocek by oglądać mecze :lol:

Co do zaś hali w Warszawie? hmmm....... jest przecież Politechnikę a poza tym jak był finał Pucharu Polski na Torwarze to niestety kompletu widzów próżno było uświadczyć.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Myślę że w tym roku Skra a potem długo długo nic.

Chłopaki załatali dwie ostatnie dziury w składzie czyli rozgrywającego i libero. Mam nadzieję że będzie z nich pożytek w pucharach.

pazook

To że Skra ma najlepszy skład to masz 100% racji ale z tym że potem długo, długo nic to się z tobą nie zgodzę, pamiętaj że jest Asseco Resovia i Jastrzębski Węgiel.

Pozdrawiam,

Pedzelito

pedzelito

To że Skra ma najlepszy skład to masz 100% racji ale z tym że potem długo, długo nic to się z tobą nie zgodzę, pamiętaj że jest Asseco Resovia i Jastrzębski Węgiel

Święte Słowa

Podzielam twój pogląd pedzelito

mało tego to napiszę jeszcze że Trefl Gdańsk przy drobnych korektach w składzie może też zajść wysoko na koniec sezonu.

A swoją drogą to mnie już to wygrywanie Skry w naszej lidze nudzi, myślę że najwyższy czas aby ktoś inny zastąpił Skrę na fotelu Mistrza Polski, nie miał bym nic przeciwko temu aby to była Resovia, działacze z Rzeszowa wiedzą na czym polega siatkówka.

Tak wiec wiecie za kim trzymam kciuki w tym roku.

Szkoda tylko ze w tym doborowym towarzystwie zabrakło mojego klubu z Sosnowca, cóż poradzić jak działacze Płomienia nie potrafili rozsądnie myśleć i teraz w moim mieście jest Płomień ale w III lidze, może jednak kiedyś los się odmieni.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Z tym "rozjechaniem" dziś Skry to może ciut przesada ;)

czy to koniec ery Bełchatowa?? ....nie sadzę, na polskich parkietach ten zespół dalej będzie sie liczył....na europejskich?...hmm, nie mam pojęcia.

Obecnie to raczej "zadyszka" tego klubu.

Ale nie miałbym nic przeciwko abyśmy w tym sezonie mieli innego mistrza....np Jastrzębie ;)

Oj źle, źle, źle!!!

Cóż z tego że trzy pierwsze sety po dobrej grze zakończyły się zwycięstwami jak w decydującym złotym secie drużyna "dała ciała". Nie przystoi takim "gwiazdom" trząść portkami jak juniorzy!!! Przecież oni już z nie jednego pieca chleb jedli!!! Przypomnieć należy że białoruska drużyna do mocnych ekip nie należy. Okazało się że zabrakło tego choćby jednego wygranego seta w Państwie Łukaszenki. :/

Zwykle daleki jestem od krytykowania trenera ale czas "przebąknąć" - Travica wczoraj nie "grał" z zespołem... i to już nie pierwszy raz... :o

pedzelito

powiem tak

szanuję trenera Trawicę, uważam że jest to jeden z lepszych trenerów, szkoda mi tylko Pawła Woickiego i dziwię się że zdecydował się na Resovię w momencie gdzie trener i rozgrywacz Ilić są z jednego kraju, napisze że są z Jugosławii,

wiadomo wszak że będzie miał jednak trudno w takiej sytuacji załapać się do pierwszego składu, a jednak ilić popełnił kilka błędów w tym złotym secie, mało dokładne piłki wystawił i się narobiło.

Nic się nie poradzi, takie życie, oby to nauczyło coś chłopaków.

Może i to wina trenera, że Resovia wczoraj przegrała "złotego seta"..... ja widziałem na boisku także nieporadność siatkarzy :-?

Ale Resovia przegrała nie wczoraj lecz na Białorusi..... nie wiem, nie oglądałem meczu....ale czy nie było tak, że tam zupełnie zlekceważyli rywala....chcieli łatwo, lekko i przyjemnie a tu klapa.

nawet słyszałem, że tamten wypad przeszkodził im w przygotowaniach do meczu z Politechniką!! ....nie wiem, możne to plotki.....jednak wyszła z tego kompromitacja...szkoda :-?