pazook 05.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Będą MŚ w 2014 u nas.Z tej okazji mają w Warszawie wybudować halę - w końcu będzie gdzie pójść na mecz w stolycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.09.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Będą MŚ w 2014 u nas. Z tej okazji mają w Warszawie wybudować halę - w końcu będzie gdzie pójść na mecz w stolycy. Z okazji przyznania nam Mundialu bardzo się cieszę, nie trzeba będzie zarywać nocek by oglądać mecze Co do zaś hali w Warszawie? hmmm....... jest przecież Politechnikę a poza tym jak był finał Pucharu Polski na Torwarze to niestety kompletu widzów próżno było uświadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 05.09.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Politechnika ma miniaturkę nie halę. Co do Torwaru to ja bym tam też nie poszedł tam oglądać. Nie wiem kto wymyślił projekt tej hali ale wyszła niezła kaszanka. Mnóstwo słupów, trybuny daleko od boiska. Ponoć nowa hala ma być nie gorsza od madison square garden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 16.09.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 PZPS i trener Raul Lozano wspólnie uznali, że zaplanowany czteroletni cykl szkoleniowy dobiegł końca i kontrakt nie zostanie przedłużony. Nareszciedziękujemy Panie Lozano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 PZPS i trener Raul Lozano wspólnie uznali, że zaplanowany czteroletni cykl szkoleniowy dobiegł końca i kontrakt nie zostanie przedłużony. Nareszcie dziękujemy Panie Lozano teraz czekamy na lepsze wyniki polskiej myśli szkoleniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 20.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 teraz czekamy na lepsze wyniki Optymiści!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Temat reprezentacja to odległa sprawa .....teraz liczy się PlusLiga i PlusLiga Kobiet. jak zawsze kibicuję wśród facetów Kędzierzynowi a wśród kobie Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 23.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Myślę że w tym roku Skra a potem długo długo nic.Chłopaki załatali dwie ostatnie dziury w składzie czyli rozgrywającego i libero. Mam nadzieję że będzie z nich pożytek w pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Myślę że w tym roku Skra a potem długo długo nic. Chłopaki załatali dwie ostatnie dziury w składzie czyli rozgrywającego i libero. Mam nadzieję że będzie z nich pożytek w pucharach. pazook To że Skra ma najlepszy skład to masz 100% racji ale z tym że potem długo, długo nic to się z tobą nie zgodzę, pamiętaj że jest Asseco Resovia i Jastrzębski Węgiel. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 27.10.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 pedzelito To że Skra ma najlepszy skład to masz 100% racji ale z tym że potem długo, długo nic to się z tobą nie zgodzę, pamiętaj że jest Asseco Resovia i Jastrzębski Węgiel Święte Słowa Podzielam twój pogląd pedzelito mało tego to napiszę jeszcze że Trefl Gdańsk przy drobnych korektach w składzie może też zajść wysoko na koniec sezonu. A swoją drogą to mnie już to wygrywanie Skry w naszej lidze nudzi, myślę że najwyższy czas aby ktoś inny zastąpił Skrę na fotelu Mistrza Polski, nie miał bym nic przeciwko temu aby to była Resovia, działacze z Rzeszowa wiedzą na czym polega siatkówka. Tak wiec wiecie za kim trzymam kciuki w tym roku. Szkoda tylko ze w tym doborowym towarzystwie zabrakło mojego klubu z Sosnowca, cóż poradzić jak działacze Płomienia nie potrafili rozsądnie myśleć i teraz w moim mieście jest Płomień ale w III lidze, może jednak kiedyś los się odmieni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.11.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No to się porobiło... http://sport.onet.pl/74410,1248715,1857843,,lm_siatkarzy_kleska_mistrza_polski,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74410,1248715,1857816,,puchar_cev_siatkarzy_resovia_pod_sciana,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74410,1248715,1857859,,lm_siatkarzy_gladka_porazka_czestochowian,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74410,1248715,1857898,,puchar_cev_porazka_jastrzebskiego_wegla_po_pieciosetowym_boju,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/74410,1248715,1857907,,lm_siatkarek_porazka_pilanek,wiadomosc.html Czarna środa naszych drużyn w europejskich Pucharach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.11.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Czarna .....dosłownie "wielka" Skra na kolanach..... Czewa zgodnie z normą...... Jastrzębie pechowo.......Rzeszów kompromitacja!!!...... a to co zrobiła Piła...hmm, takie rzeczy to tylko w siatkówce .....żal mi trenera Matlaka....oj nie chciałbym być w skórze dziewczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 09.11.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 naLeśnik napisał "wielka" Skra na kolanach..... i jakoś nie może się podnieść z tych kolan Dzisiaj rozjechało ich Jastrzębie 3:2 może to koniec Wielkiej Skry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Z tym "rozjechaniem" dziś Skry to może ciut przesada czy to koniec ery Bełchatowa?? ....nie sadzę, na polskich parkietach ten zespół dalej będzie sie liczył....na europejskich?...hmm, nie mam pojęcia. Obecnie to raczej "zadyszka" tego klubu. Ale nie miałbym nic przeciwko abyśmy w tym sezonie mieli innego mistrza....np Jastrzębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 10.11.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 naLeśnik Masz rację troszkę przesadziłem z tym rozjechaniem Pożyjemy zobaczymy jak będzie dalej z naszą eksportową drużyną Choć muszę powiedzieć że Jastrzębie zrobilo na mnie bardzo dobre wrażenie. Ciekawa będzie walka w tym sezonie o Mistrza Kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.11.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ja najbardziej cieszę się, że moje Kętaki idzie jak burza!!...wiem, wiem nie grali jeszcze z żadnym rywalem "wielkiej czwórki", choć wygrane z Resovią czy Treflem jakiś wydźwięk mają. A już Bielsko w PLK....palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.11.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 pedzelito źle się dzieje w Państwie Duńskim To ja Resovię widziałem w gronie faworytów do medali a tu dzisiaj taka plama z Białorusinami, pierwsze trzy sety super, ale co z tego? jak najważniejszy złoty set w plecy?? nie ciekawie coś te puchary wyszły Rzeszowianom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.11.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Oj źle, źle, źle!!! Cóż z tego że trzy pierwsze sety po dobrej grze zakończyły się zwycięstwami jak w decydującym złotym secie drużyna "dała ciała". Nie przystoi takim "gwiazdom" trząść portkami jak juniorzy!!! Przecież oni już z nie jednego pieca chleb jedli!!! Przypomnieć należy że białoruska drużyna do mocnych ekip nie należy. Okazało się że zabrakło tego choćby jednego wygranego seta w Państwie Łukaszenki. :/ Zwykle daleki jestem od krytykowania trenera ale czas "przebąknąć" - Travica wczoraj nie "grał" z zespołem... i to już nie pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 13.11.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 pedzelito powiem takszanuję trenera Trawicę, uważam że jest to jeden z lepszych trenerów, szkoda mi tylko Pawła Woickiego i dziwię się że zdecydował się na Resovię w momencie gdzie trener i rozgrywacz Ilić są z jednego kraju, napisze że są z Jugosławii,wiadomo wszak że będzie miał jednak trudno w takiej sytuacji załapać się do pierwszego składu, a jednak ilić popełnił kilka błędów w tym złotym secie, mało dokładne piłki wystawił i się narobiło.Nic się nie poradzi, takie życie, oby to nauczyło coś chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Może i to wina trenera, że Resovia wczoraj przegrała "złotego seta"..... ja widziałem na boisku także nieporadność siatkarzy Ale Resovia przegrała nie wczoraj lecz na Białorusi..... nie wiem, nie oglądałem meczu....ale czy nie było tak, że tam zupełnie zlekceważyli rywala....chcieli łatwo, lekko i przyjemnie a tu klapa. nawet słyszałem, że tamten wypad przeszkodził im w przygotowaniach do meczu z Politechniką!! ....nie wiem, możne to plotki.....jednak wyszła z tego kompromitacja...szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts