zibi465 18.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Co do Wagnera jestem na nie,według mnie to taki Ł. Kruczek siatkówki.Matlak na tak ,niejednokrotnie pokazał w Pile ze ze słabszymi zawodniczkami potrafi walczyć o medale. Jego zachowanie wobec siatkarek nie podoba mi się,ale skoro im to nie przeszkadza w dobrej grze i przynosi dobre wyniki ,jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.01.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 pedzelito No co się dzieje ? oglądałem właśnie mecz SKRA : RESOVIA /3:0/ Jestem zszokowany, wiem że można przegrać, wiem że SKRA to dobra drużyna, ale postawa zawodników z Rzeszowa mnie zastanawia, brak polotu, waleczności, brak wiary w zwycięstwo, taki ligowy marazm jakiś ich dopadł. A ja typowałem RESOWIĘ nawet na fotel Mistrza. ale może ja się nie znam na tym sporcie, obstawiałem też przed sezonem że TREFL zaistnieje w naszej lidze, a widzę że zaistnieje jeden sezon, siatkarze z Gdańska zmierzają nieuchronnie w stronę Serii B Totalny brak siatkarskiej wiedzy u mnie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.01.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zibi465 napisał Co do Wagnera jestem na nie,według mnie to taki Ł. Kruczek siatkówki. Pozwolisz że będę odmiennego zdania,a porównanie z Kruczkiem uważam za mało trafione, dlaczego ? dlatego że Pan Kruczek nigdy w swojej karierze nie był wybijającym się skoczkiem,ot taki mierny skoczek, za to Grzegorz Wagner był doskonałym zawodnikiem, jak to się mówi teraz Wagner "nie był wystawiaczem ale był rozgrywającym" kiedyś uważałem że jest wirtuozem na tej pozycji, nie znam gościa osobiście, ale z tego co słyszałem jest człowiekiem charyzmatycznym, człowiekiem który wie czego chce, oczywiście że nie może daleko spaść jabłko od jabłoni, jakim trenerem był Hubert Wagner to wszyscy wiemy, nie bez powodu nazywano go KATEM, zapewne więc jego syn Grzegorz ma podobny charakter, ale ja uważam że ludzie z takim podejściem mogą coś osiągnąć, oczywiście jest to moje zdanie, ktoś może mieć inne wracając do naszych siatkarzy powiem tak: nie wiem czy naszym siatkarskim GWIAZDĄ nie poprzestawiało się troszkę w głowach /oczywiście nie wszystkim/ bardzo cenię np; ŚWIDERSKIEGO, WINIARSKIEGO i jeszcze kilku innych, ale kilku zawodników powinno dostać kubeł zimnej wody na swoje rozgrzane głowy, Cóż więcej można by napisać, raczej to już wszystko, ale pożyjemy zobaczymy co to będzie z naszą Męską Kadrą, o kobiety jestem spokojny, wiadomo, Matlak siła spokoju Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 01.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ZAKSA znów górą nad Skrą to było fantastyczne, choć nie chcialbym powtarzać to co mówiliśmy przez dwa pierwsze sety ..... siatkówka jest piękna. Ketaki ma wreszcie super rezerwy, ciesze się bardzo że Pilarz pokazał swoją klasę, dobrze że czas kontuzji ma już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 02.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 zezo Fakt, ze Skrą Resovia dała plamę, ale oni mecze ze Skrą najpierw przegrywają w głowach - w szatni i sportowo - na boisku. Porażka bezdyskusyjna.No ale w ubiegłą sobotę już było troszkę lepiej (ale i rywal słabszy) no i pierwsze, historyczne zwycięstwo Resovii nad AZS z Czewy stało się faktem. Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 oglądałam ten mecz Pedzelito, nawet pisałam o tym w KK, że wypatruję Ciebie na trybunach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.02.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 oglądałam ten mecz Pedzelito, nawet pisałam o tym w KK, że wypatruję Ciebie na trybunach ZDECYDOWANĄ większość meczu stoję tyłem do boiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 super środa była .....Bełchatów i Częstochowa,.....BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.02.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 BRAWO, BRAWO jest pięknie Jastrzębię też spakowało włoskie SISLEJ TREWIZO no i MUSZYNIANKA też ma awans do fazy Piękny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 21.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 To kto się wybiera do Pragi na Final Four? Ja się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 fajnie się marzec zaczął tylko szkoda, że nie 3:1, a może i 3:0 gdyby sędzia antenkę zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dziś kibicujemy Częstochowie, jeśli ograją Mistrzów Italii, będzie sensacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Niespodzianki nie było, ale trudno powiedzieć, że wygrali Włosi, bo najlepszym zawodnikiem Włoskiego klubu był nasz Michał Winiarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wczoraj wygrana, dziś porażka, jutro jak nic wychodzi wygrana Muszynianki ps. Dorota Świeniewicz rozpoczyna treningi w Pile, chce wrócić do kadry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Niespodzianki nie było, ale trudno powiedzieć, że wygrali Włosi, bo najlepszym zawodnikiem Włoskiego klubu był nasz Michał Winiarski Michałowi bardzo pomógł N.Grbić, kilka kiwek po których odechciewa się grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 04.03.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no cóż meczy siatkówki za bardzo nie oglądam więc się nie wypowiem ale pograć jak najbardziej lubiłem nawet nauczyłem sie scinac w miare jak człowiek niestety zmkneli hale sportowa z powodu uszkodzonegoo podłoża i są w sądzie z producentem podłogi na ten cza hala zamknieta, a przez wypadek to pewnie i tak do końca roku nie pogram. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jeśli nie możesz grać, zostaje Ci kibicowanie, wiadro niezdrowych chipsów, Żubr i Muszynianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 05.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 troche licho z czasem praca te sprawy, ale przynajmniej ostatnio piłke ręczną oglądałem i wiem ile to jest jedna Wenta czekam na mecz Irlandia-Polska w nogę mam nadzieje ze tym razem bedzie to wygladać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 z Muszynianki jakoś szybko gaz uchodził szkoda trzeciego seta, ale sprawdziło się ..... kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Profedalna 11.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Którą siatkówkę wolicie oglądać? Męską czy kobiecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts