Ewunia 09.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 przerznęli 3 seta, a teraz wyłączyłam TV, bo nie można patrzeć, co wyrabiają http://emots.gpbb.net/Szok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 http://bestsmileys.com/frustrated/4.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/sport/n010.gif http://bestsmileys.com/shooting1/12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Ewunia - fajny niezbędnik kibica Oglądałem do końca 3 punty do szczęścia - myślę że naszym potrzebny jest psycholog - z Plavimi to już 2 taka przegrana w stylu stanęliśmy i kwiczeliśmy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 11.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ewunia - fajny niezbędnik kibica Oglądałem do końca 3 punty do szczęścia - myślę że naszym potrzebny jest psycholog - z Plavimi to już 2 taka przegrana w stylu stanęliśmy i kwiczeliśmy. Pozdrawiam. Moje refleksje są inne. Otóż mam pretensję do Lozano, ale mam również nadzieję że wyciągnie wnioski i dokona odpowiednich zmian. Nie chodzi mi o zatrudnienie psychologa ale o zmianę asystenta ternera, którym od tej pory powinien zostać bezrobotny od pewnego czasu Endriu Gołota i jak się coś takiego zdarzy, że chłopakom coś się zatrze to natychmiast time out i Endriu - daje po jednej poradzie dla każdego - myślę że pomoże - mam taką nadzieję - bo jak sobie przypomnę sobotę to jeszcze mnie teraz siepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 11.07.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Z chorwacją przerznelismy jak frajerzy to fakt z Kubą wygraliśmy ten gorszy mecz ( o pietruszkę) wszystko niestety prawda i żal (myślę że dla chłopaków wiekszy bo zabrakło im 3 punktów w meczu z chorwacja ( po 100000PLN za punkt!!!!) i ich to na pewno bardziej boli niż nas ) ale Gratulację chłopaki osiagneliście najlepszy wynik w historii startów w lidze światowej. A kto z kibiców pamieta, że Lozano przed startem zapowiadał,ze te rozgrywki traktuje szkoleniowo. Kto z nas przy tej pladze kontuzji na początku ligii nie wziołby czwatrego miejsca w ciemno. Co nasza drużyna prezentuje pokaże dopiero następny turniej, nie o kapustę sorry miało być pietruszkę mylą mi się te warzywa , a o punkty w rankingu i start w mistrzostwach świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.07.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Z chorwacją przerznelismy jak frajerzy to fakt z Kubą wygraliśmy ten gorszy mecz ( o pietruszkę) wszystko niestety prawda i żal (myślę że dla chłopaków wiekszy bo zabrakło im 3 punktów w meczu z chorwacja ( po 100000PLN za punkt!!!!) i ich to na pewno bardziej boli niż nas ) ale Gratulację chłopaki osiagneliście najlepszy wynik w historii startów w lidze światowej. A kto z kibiców pamieta, że Lozano przed startem zapowiadał,ze te rozgrywki traktuje szkoleniowo. Kto z nas przy tej pladze kontuzji na początku ligii nie wziołby czwatrego miejsca w ciemno. Co nasza drużyna prezentuje pokaże dopiero następny turniej, nie o kapustę sorry miało być pietruszkę mylą mi się te warzywa , a o punkty w rankingu i start w mistrzostwach świata. Wszystko to prawda co piszesz ale jak już się doszło do czwórki finałowej to należało grać jak najlepiej i nie można się tłumaczyć że i tak zrobiliśmy więcej niż się ktoś spodziewał ... Porażka był frajerska i tyle - mam nadzieję że Lozano wyciągnie wnioski bo ob chłopina chyba do końca nie wiedział co się dzieje i nie był świadomy że taki wygrany mecz można w ogóle przegrać - a okazało się że można! POLAK POTRAFI !!! Tak na marginesie porażka była z Serbią i Czarnogórą - ale to tak na marginesie pozdrowienia dla wszystkich kibiców ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.07.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 wczoraj wygrali, dzisiaj wygrali awans do Mistrzostw Świata jest http://emots.gpbb.net/Spoko.gif jakby i jutro wygrali, co wydaje się mało prawdopodobne, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 17.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Gratulacje dla naszej drużyny - szkoda tylko że MŚ są w Japonii bo transmisje będą w nieludzkich porach Ale i tak będzie troszkę emocji. A co sądzicie o incydencie wywołanym przez gazetę "Fakt" (osobiście uważam to pismo za szmatławiec i nie biore go do ręki) który wydrukował zdjęcia polskich siatkarzy w pampersach po przegranej z Serbią; spowodowało to incydent na konferencji prasowej po meczu z Bułgarią a P. Gruszka (kapitan) i Lozano wyszli protestując przeciwko obecności dziennikarza Faktu na sali. http://sport.onet.pl/1131538,wiadomosci.html Uważam że zrobili dobrze bo dziennikarze czują sie bezkarni i pozwalają sobie na zbyt wiele żeby zwiększyć "czytalność" - Ja sam już dawno (od 2. numeru ) Fakt bojkotuję ale może trzeba się zorganizować i pokazać że nie wszystko jest przez nas akceptowane w mediach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 przegrali pierwszego seta za dużo błędów głupich błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 przegrali żeby nie spieprzone piewsze 2 sety byłaby szansa na zwycięstwo, a tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Przegrali ale za to w niezłym stylu i to się liczy i napawa optymizmem na przyszłość Bo przegrać dwa pierwsze sety i to bardzo wyraźnie a następnie się podnieść i wygrać następne dwa i o włos przegrać w decydującym piątym i to w dodatku z Rosją to nie tak źle Ja jestem zadowolony oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.07.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 no prawda żeby z serbią zagrali tak jak wczoraj ogólnie nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 27.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Kobiety mnie zaskoczyły - pozytywnie zresztą 3:2 z Rosją - tylko pogratulowć - ciekawe co będzie dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Podciągnę i ten wątek sportowy bo w naszej drużynie wiele ostatnie się dziejezmiany Panie i Panowie zmiany idą oby na lepszechłopaki chcieli się tylko zabawić a Lozano ich od razu za burtę i do Rzymu nie zabierze a teraz jeszcze Zagumny rączkę złamał i co my teraz poczniemy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 19.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 W tej sytuacji pewnie na mistrzostwa "przemycą" Stelmacha, który "tylko towarzyszył... " aby nie było pogromu. Jednak postawa Lozano BARDZO mi się podoba. WRESZCIE KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PORZĄDKI I POKAZAŁ KTO RZĄDZI W DRUŻYNIE!!! BRAWO!!! Sorry, ale wg mnie chłopaki mają trenować, słuchać trenera i godnie reprezentowac nasz kraj. W przeciwnym razie będzie taki bajzel jak w innych dyscyplinach (patrz: piłka nożna, skoki narciarskie, itd) Precz skorumpowanym prezesom i innym darmozjadom. Brawo dla konsekwentnych działaczy i trenerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 19.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Z tego co wczoraj słyszałem w tv to Lozano wprost do kamery powiedział że pojedzie Woicki Problem w tym że Paweł jest od początku naburmuszony względem Lozano i wzajemnie Brawo dla Lazanii za konsekwencję miejmy nadzieję że panowie się dogadają i nie będą zachowywać się jak dzieci swoją drogą wydaje mi się że ten dramatyczny ton i sensacyjne nagłówki są podawane przez pismaków dla lepszej sprzedaży Najlepiej tak jak zawsze przegrać zanim się jeszcze zacznie rozgrywki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A tak po ciekawości. Cóż kolega trener robił w knajpie o porze dziwnej ? Nie mówcie, że szukał zbłądzonych owieczek. Każde zgrupowanie rządzi się własnymi prawami. Swego czasu ŚP. Wagner robił kontrolne zaglądanie do łóżka o niehumanitarnej porze 22 godziny. Kogo nie zastał, tego nie było już na liście reprezentantów. Nie dziwne , że panowie przewalali mecze, skoro wiadomo jak się zachowują po upojnej nocce nerki i wątroba - przy przyjęciu zagrywki lub jaki jest tupot mew w zeskoku z bloku. A pobalować ( pochlać i po..hulać ) to się baluje za wyniki uzyskane. No chyba że z rozpaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 19.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 W tej sytuacji pewnie na mistrzostwa "przemycą" Stelmacha, który "tylko towarzyszył... " aby nie było pogromu. Jednak postawa Lozano BARDZO mi się podoba. WRESZCIE KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PORZĄDKI I POKAZAŁ KTO RZĄDZI W DRUŻYNIE!!! BRAWO!!! Sorry, ale wg mnie chłopaki mają trenować, słuchać trenera i godnie reprezentowac nasz kraj. W przeciwnym razie będzie taki bajzel jak w innych dyscyplinach (patrz: piłka nożna, skoki narciarskie, itd) Precz skorumpowanym prezesom i innym darmozjadom. Brawo dla konsekwentnych działaczy i trenerów. Zgadzam się z Tobą Echo. Zatrudnienie zagranicznego trenera było jedyną szansą na przełamanie władzy zawodników. Lozano jest niezależny i z tego korzysta - ma kontrakt na takie to a takie osiągnięcia i do nich dąży - wcale nie jest powiedziane że jak braknie Zagumnego (szkoda ) i innych "zdyskwalifikowanych" to nasi już przestaną grać - ambicja to jest czynnik niesamowicie dopingujący i wierzę że uda się zaistnieć w Europie we wrześniu. W kobiety też wierzę pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 19.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 W tej sytuacji pewnie na mistrzostwa "przemycą" Stelmacha, który "tylko towarzyszył... " aby nie było pogromu. Jednak postawa Lozano BARDZO mi się podoba. WRESZCIE KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PORZĄDKI I POKAZAŁ KTO RZĄDZI W DRUŻYNIE!!! BRAWO!!! Sorry, ale wg mnie chłopaki mają trenować, słuchać trenera i godnie reprezentowac nasz kraj. W przeciwnym razie będzie taki bajzel jak w innych dyscyplinach (patrz: piłka nożna, skoki narciarskie, itd) Precz skorumpowanym prezesom i innym darmozjadom. Brawo dla konsekwentnych działaczy i trenerów. Zgadzam się z Tobą Echo. Zatrudnienie zagranicznego trenera było jedyną szansą na przełamanie władzy zawodników. Lozano jest niezależny i z tego korzysta - ma kontrakt na takie to a takie osiągnięcia i do nich dąży - wcale nie jest powiedziane że jak braknie Zagumnego (szkoda ) i innych "zdyskwalifikowanych" to nasi już przestaną grać - ambicja to jest czynnik niesamowicie dopingujący i wierzę że uda się zaistnieć w Europie we wrześniu. W kobiety też wierzę pozdrawiam. No to jest już nas trzech: Lozano, Ty i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 20.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Podobno nasze "złotka" wygrały 3:0. A ja niestety cały dzień harówa na budowie (gładzie gipsowe).Ale jutro przy niedzielce oglądne sobie mecz z Bułgarią. oby wygrały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts