Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A mo?e siatkówka

zezo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 845
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ewunia - fajny niezbędnik kibica :D Oglądałem do końca :evil: :evil: 3 punty do szczęścia - myślę że naszym potrzebny jest psycholog - z Plavimi to już 2 taka przegrana w stylu stanęliśmy i kwiczeliśmy. Pozdrawiam.

Moje refleksje są inne.

Otóż mam pretensję do Lozano, ale mam również nadzieję że wyciągnie wnioski i dokona odpowiednich zmian.

Nie chodzi mi o zatrudnienie psychologa ale o zmianę asystenta ternera, którym od tej pory powinien zostać bezrobotny od pewnego czasu Endriu Gołota i jak się coś takiego zdarzy, że chłopakom coś się zatrze to natychmiast time out i Endriu - daje po jednej poradzie dla każdego - myślę że pomoże - mam taką nadzieję - bo jak sobie przypomnę sobotę to jeszcze mnie teraz siepie :evil:

:wink:

Z chorwacją przerznelismy jak frajerzy to fakt z Kubą wygraliśmy ten gorszy mecz ( o pietruszkę) wszystko niestety prawda i żal (myślę że dla chłopaków wiekszy bo zabrakło im 3 punktów w meczu z chorwacja ( po 100000PLN za punkt!!!!) i ich to na pewno bardziej boli niż nas ) ale

Gratulację chłopaki osiagneliście najlepszy wynik w historii startów w lidze światowej. A kto z kibiców pamieta, że Lozano przed startem zapowiadał,ze te rozgrywki traktuje szkoleniowo. Kto z nas przy tej pladze kontuzji na początku ligii nie wziołby czwatrego miejsca w ciemno. Co nasza drużyna prezentuje pokaże dopiero następny turniej, nie o kapustę sorry miało być pietruszkę mylą mi się te warzywa :wink: , a o punkty w rankingu i start w mistrzostwach świata.

Z chorwacją przerznelismy jak frajerzy to fakt z Kubą wygraliśmy ten gorszy mecz ( o pietruszkę) wszystko niestety prawda i żal (myślę że dla chłopaków wiekszy bo zabrakło im 3 punktów w meczu z chorwacja ( po 100000PLN za punkt!!!!) i ich to na pewno bardziej boli niż nas ) ale

Gratulację chłopaki osiagneliście najlepszy wynik w historii startów w lidze światowej. A kto z kibiców pamieta, że Lozano przed startem zapowiadał,ze te rozgrywki traktuje szkoleniowo. Kto z nas przy tej pladze kontuzji na początku ligii nie wziołby czwatrego miejsca w ciemno. Co nasza drużyna prezentuje pokaże dopiero następny turniej, nie o kapustę sorry miało być pietruszkę mylą mi się te warzywa :wink: , a o punkty w rankingu i start w mistrzostwach świata.

Wszystko to prawda co piszesz ale jak już się doszło do czwórki finałowej to należało grać jak najlepiej i nie można się tłumaczyć że i tak zrobiliśmy więcej niż się ktoś spodziewał ...

Porażka był frajerska i tyle - mam nadzieję że Lozano wyciągnie wnioski bo ob chłopina chyba do końca nie wiedział co się dzieje i nie był świadomy że taki wygrany mecz można w ogóle przegrać - a okazało się że można! POLAK POTRAFI !!!

Tak na marginesie porażka była z Serbią i Czarnogórą - ale to tak na marginesie :wink:

pozdrowienia dla wszystkich kibiców ...

Gratulacje dla naszej drużyny - szkoda tylko że MŚ są w Japonii bo transmisje będą w nieludzkich porach

:cry: Ale i tak będzie troszkę emocji. A co sądzicie o incydencie wywołanym przez gazetę "Fakt" (osobiście uważam to pismo za szmatławiec i nie biore go do ręki) który wydrukował zdjęcia polskich siatkarzy w pampersach po przegranej z Serbią; spowodowało to incydent na konferencji prasowej po meczu z Bułgarią a P. Gruszka (kapitan) i Lozano wyszli protestując przeciwko obecności dziennikarza Faktu na sali. http://sport.onet.pl/1131538,wiadomosci.html Uważam że zrobili dobrze bo dziennikarze czują sie bezkarni i pozwalają sobie na zbyt wiele żeby zwiększyć "czytalność" - Ja sam już dawno (od 2. numeru :) ) Fakt bojkotuję ale może trzeba się zorganizować i pokazać że nie wszystko jest przez nas akceptowane w mediach. Pozdrawiam.

Przegrali ale za to w niezłym stylu i to się liczy i napawa optymizmem na przyszłość

Bo przegrać dwa pierwsze sety i to bardzo wyraźnie a następnie się podnieść i wygrać następne dwa i o włos przegrać w decydującym piątym i to w dodatku z Rosją to nie tak źle :lol:

Ja jestem zadowolony oby tak dalej.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

W tej sytuacji pewnie na mistrzostwa "przemycą" Stelmacha, który "tylko towarzyszył... :-? " aby nie było pogromu.

Jednak postawa Lozano BARDZO mi się podoba. WRESZCIE KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PORZĄDKI I POKAZAŁ KTO RZĄDZI W DRUŻYNIE!!! BRAWO!!!

Sorry, ale wg mnie chłopaki mają trenować, słuchać trenera i godnie reprezentowac nasz kraj. W przeciwnym razie będzie taki bajzel jak w innych dyscyplinach (patrz: piłka nożna, skoki narciarskie, itd)

Precz skorumpowanym prezesom i innym darmozjadom.

Brawo dla konsekwentnych działaczy i trenerów.

Z tego co wczoraj słyszałem w tv to Lozano wprost do kamery powiedział że pojedzie Woicki

Problem w tym że Paweł jest od początku naburmuszony względem Lozano i wzajemnie

Brawo dla Lazanii za konsekwencję

miejmy nadzieję że panowie się dogadają i nie będą zachowywać się jak dzieci

swoją drogą wydaje mi się że ten dramatyczny ton i sensacyjne nagłówki są podawane przez pismaków dla lepszej sprzedaży :evil:

Najlepiej tak jak zawsze przegrać zanim się jeszcze zacznie rozgrywki ... :(

A tak po ciekawości. Cóż kolega trener robił w knajpie o porze dziwnej ?

Nie mówcie, że szukał zbłądzonych owieczek. :roll:

Każde zgrupowanie rządzi się własnymi prawami.

Swego czasu ŚP. Wagner robił kontrolne zaglądanie do łóżka o niehumanitarnej porze 22 godziny. Kogo nie zastał, tego nie było już na liście reprezentantów.

Nie dziwne , że panowie przewalali mecze, skoro wiadomo jak się zachowują po upojnej nocce nerki i wątroba - przy przyjęciu zagrywki lub jaki jest tupot mew w zeskoku z bloku. 8)

A pobalować ( pochlać i po..hulać ) to się baluje za wyniki uzyskane.

No chyba że z rozpaczy..

W tej sytuacji pewnie na mistrzostwa "przemycą" Stelmacha, który "tylko towarzyszył... :-? " aby nie było pogromu.

Jednak postawa Lozano BARDZO mi się podoba. WRESZCIE KTOŚ WZIĄŁ SIĘ ZA PORZĄDKI I POKAZAŁ KTO RZĄDZI W DRUŻYNIE!!! BRAWO!!!

Sorry, ale wg mnie chłopaki mają trenować, słuchać trenera i godnie reprezentowac nasz kraj. W przeciwnym razie będzie taki bajzel jak w innych dyscyplinach (patrz: piłka nożna, skoki narciarskie, itd)

Zgadzam się z Tobą Echo. Zatrudnienie zagranicznego trenera było jedyną szansą na przełamanie władzy zawodników. Lozano jest niezależny i z tego korzysta - ma kontrakt na takie to a takie osiągnięcia i do nich dąży - wcale nie jest powiedziane że jak braknie Zagumnego (szkoda :( ) i innych "zdyskwalifikowanych" to nasi już przestaną grać - ambicja to jest czynnik niesamowicie dopingujący i wierzę że uda się zaistnieć w Europie we wrześniu. W kobiety też wierzę :D pozdrawiam.

Zgadzam się z Tobą Echo. Zatrudnienie zagranicznego trenera było jedyną szansą na przełamanie władzy zawodników. Lozano jest niezależny i z tego korzysta - ma kontrakt na takie to a takie osiągnięcia i do nich dąży - wcale nie jest powiedziane że jak braknie Zagumnego (szkoda :( ) i innych "zdyskwalifikowanych" to nasi już przestaną grać - ambicja to jest czynnik niesamowicie dopingujący i wierzę że uda się zaistnieć w Europie we wrześniu. W kobiety też wierzę :D pozdrawiam.

No to jest już nas trzech: Lozano, Ty i ja :D