Ewunia 06.09.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 http://bestsmileys.com/frustrated/4.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/sport/n010.gif http://bestsmileys.com/shooting1/12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 07.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ewunia - ostrożnie z bronią bo wszystkich pozabijasz Już i tak nie ma kto grać bo kontuzja, dyskopatia, brak formy a Ty do bohaterów z CKMu Dzisiaj i jutro wygramy - wierzę w to gorąco. I jeszcze namieszamy w przyszłości na MŚ i Olimpiadzie. Bo po latach chudych przychodzą tłuste (pytanie jakie są teraz ale chyba ..... pośrednie ) Polska na dobre i na złe ! I nadal popieram Lozano "w temacie" dyscypliny - to zaprocentowało już dobrym rozgrywającym z cienia i będzie dalej procentowało. Ktoś powiedział że pijany Ignaczak byłby lepszy z Rosją niż trzeźwy Gacek ale ja się z tym nie zgadzam. Jeśli się nie tępi przewinien w zarodku to traci się szacunek a wraz znim władzę i wpływy. W lidze jest dużo młodzieży i mają widzieć że reprezentacja to zaszczyt który się wywalcza ciężką pracą a nie kumoterstwem i układami (myślę że polscy trenerzy choćby najuczciwsi byli i będą mieli związane ręce układami "związkowymi"). A Lozano już zmienił i dalej zmienia sposób myślenia. No i w końcu nie przegraliśmy z byle kim - a to tylko sport . Wygadałem się bo mi przykro ale trza z tym żyć Pozdrawiam. Dzisiaj obstawiam 3:1 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.09.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 z Ukrainą wygrali 3:1 :? juz mnie to nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 07.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Ewunia - ostrożnie z bronią bo wszystkich pozabijasz Już i tak nie ma kto grać bo kontuzja, dyskopatia, brak formy a Ty do bohaterów z CKMu mo mnie wkurzają przynajmniej z rosją mogli wygrać, była duża szansa dobrze, że dzisiaj wszedł Grzyb za Plińskiego choć na trochę, dużo lepszy jest z ukrainą powinni wygrać do zera, ale jak zwykle forma im dyndała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 08.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 mo mnie wkurzają przynajmniej z rosją mogli wygrać, była duża szansa dobrze, że dzisiaj wszedł Grzyb za Plińskiego choć na trochę, dużo lepszy jest z ukrainą powinni wygrać do zera, ale jak zwykle forma im dyndała Mnie też wkurzają Grzyb wszedł za Gołasia i to pomogło bo Gołaś bez formy jest. Przegrany set był raczej skutkiem testowania Woickiego - facet wszedł bez żadnego ogrania z tym składem i wyszło jak widziałaś. Myślę że dzisiaj Grzyb wyjdzie w 1 szóstce. Jedyny pozytyw to fakt że drużyna się "ogrywa" - to zaprocentuje. A mecz był mdły; raz że o nic a dwa że bez dramaturgii. Dzisiaj będzie ciekawij bo Portugalia to drużyna grająca w sposób który naszym nie odpowiada. Ale jestem optymistą. CKM zakonserwowałem i jak trzeba będzie to go wyjmę po mistrzostwach świata Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 08.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Pomimo tych "pieknie przegranych meczy", których oczywiści ebardzo żałuję (szczególnie z Rosją), dopatruję sie przynajmniej 2 pozytywów:1) postawa Lozano (moje uznanie za odwagę i stanowczośc)2) Łukasz Żygadło - wyszedl z cienia i gra świetnie (brakuje tylko troche zgrania, ale na środku to raczej Gołaś nie nadąża!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 wszedł Grzyb za Plińskiego Grzyb wszedł za Gołasia zgadza sie, pisałam na gorąco i jeszcze nerw mnie szarpał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 wszedł Grzyb za Plińskiego Grzyb wszedł za Gołasia zgadza sie, pisałam na gorąco i jeszcze nerw mnie szarpał Ewunia zdrowia szkoda ... Taki już nasz kibiców los podły ale zrobić cza trzymać kciuki i tyle pozdrowienia i oby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 graja z portugalią po 2 secie jest 2:0 dla nas oby sie nie poczuli zbytnio zadowoleni z wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 mecz o pietruszkę wygrany resztę mistrzostw obejrzymy w cudzym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 08.09.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Może i o pietruszke ale na następnych mistrzostwach są zajeli znów 5- te miejsce w Europie niby mało ale........... .......w ciemno bierzemy to miejsce we wszystkich innych grach zespołowych ( no może poza bejsbolem ) ........Lozano pokazał, że za nazwisko to można sie znaleść na liscie do sejmu, a tu on jest najważniejszy i BARDZO DOBRZE a na miejsce w kadrze należy zasłużyć nie tylko grą ale i zachowaniem ..........(a przy okazji wypłynął Zygadło) ..............wygrywamy pewnie mecze ze średniakami, a nie walczymy z nimi aż do 5 seta (od Horrorów jest kino, a nie mecze ) ....... Lozano zapowiadał otwarcie walkę o medal a nie będąc liderem w grupie eliminacyjnej stara się nam wyjaśnić,że jak Andora wygra z Armenią to wtedy możemy spokojnie przegrać a i tak wejdziemy ( TO SIĘ NAZYWA MOTYWACJA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 No to 5 miejsce to sukces czy porażka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.09.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jesli sie weźmie pod uwagę, że co innego trenowało, a co innego grało, to sukces a ja mam niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 10.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 jesli sie weźmie pod uwagę, że co innego trenowało, a co innego grało, to sukces a ja mam niedosyt Też mam niedosyt i również uważam ten występ za sukces - żeby zbudować drużynę to trzeba w stałym składzie grać, grać i jeszcze raz grać aż zawiąże się w składzie wzajemne zrozumienie. Żadna drużyna nie miała takich szerokich zmian z imprezy na imprezę jak nasza. Teraz do Japonii. I znowu będziemy sie mieli z czego cieszyć - przynajmniej przed Mistrzostwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.09.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 trzymam kciuki za Hiszpanów http://emots.gpbb.net/Spoko.gif http://emots.gpbb.net/Spoko.gif http://emots.gpbb.net/Spoko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.09.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Hiszpanie przegrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.09.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Włosi sa niesamowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 12.09.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A ja ani Włochów ani Rusów nie lubię było minęło teraz cza trzyamć znowu kciuki za panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 12.09.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Hiszpanie przegrali Szkoda Hiszpanów. Czy nie mieliście wrażenia, że oglądacie mecz Polska-Rosja? Rosjanie wygrali na tych ME 3 mecze, które wydawały sie przegrane dla nich. Nie nazywał bym tego szczęściem, lecz siłą drużyny, ich umiejętnościami i wolą walki. W finale, jednak czegoś zabrakło (może 3 razy na jedne zawody wystarczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 12.09.2005 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Włosi sa niesamowici A mnie gospodarze wkurzyli perfidnymi metodami walki "pozaboiskowej", np treningi Polaków o 8.00 i o 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts