pchlistosc 16.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jak w temacie, czy możecie polecić firmę która wykona i zamontuje ogrodzenie najlepiej z okolic Wrocławia? z góry ślicznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 17.06.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Jak w temacie, czy możecie polecić firmę która wykona i zamontuje ogrodzenie najlepiej z okolic Wrocławia? z góry ślicznie dziękuje jakie to ma być ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 18.06.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 W większości panelowe, natomiast z przodu metaloplastyka (ocynkowane, malowane proszkowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 20.06.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witaj, mogę Ci podesłać numer do ekipy która montuje tylko panele więc przód odpada. Robili u mnie tydzień temu. 18zł za metr z materiałem (beton do słupków). Są chyba z okolic Trzebnicy. Jak będziesz zainteresowany to napisz na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 20.06.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Metaloplastyką/kutym ogrodzeniem możemy się zająć. Jutro góra środa będę we Wrocławiu. Więcej info na p.w. lub tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts