karolekk 20.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a właśnie.pytanie do montujących/sprzedajcych, tudzież użytkowników.zdaża się, że okleina odkleja się od okna ?takie reklamacje są uwzglęniane ? reklamacja na pęcherzyki w vece została uwzględniona ?czy to zjawisko naturalne i veka nie ma wpływu na temperaturę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 zdarzają się mam 5 reklamacji na okna zamontowane w 2009 i 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolekk 20.06.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 klienci nie zauważyli na początku, czy pęcherzyki zaczęły się pojawiać później ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.06.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 to nie pęcherzyki, to po prostu odklejająca się okleina - chyba w jednym wypadku zauważone od razu gdyż takie okna przyszły z fabryki, reszta to maksimum po roku zauważona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samar 20.06.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Pęcherzyki były na oknach jeszcze nie zamontowanych . Producent reklamację uznał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolekk 20.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 to nie pęcherzyki, to po prostu odklejająca się okleina - chyba w jednym wypadku zauważone od razu gdyż takie okna przyszły z fabryki, reszta to maksimum po roku zauważona czyli może być tak, że przy odbiorze będzie ok. a potem klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 może tak być i tu jest wyższość okleinowania przez producenta profila. Można by powiedzieć że minimalizowany jest wtedy wpływ pracownika gdyż robi to automat a człowiek jak to człowiek, bywa zawodny zwłaszcza w poniedziałek hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 20.06.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czy reklamacje, o których piszesz Jareko to okna Jezierskiego? Pewnie z tych okleinowanych przez firmę J a nie S? Jeżeli tak to raczej jednostkowy wyjątek na potwierdzenie reguły. Ja takich negatywnych doświadczeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.06.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 To naprawdę jednostkowe wypadki biorąc pod uwagę ilość tych okien jakie zamontowalem w tych latach. I na dodatek pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 20.06.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ja miałem raz taki przypadek, że okleina odchodziła w oknach z do..........tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 20.06.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 czyli może być tak, że przy odbiorze będzie ok. a potem klops Oj może tak być. Mam właśnie takiego krakowskiego klopsa na tapecie. Będzie ciekawie, bo to albo sama końcówka gwarancji, albo tuż po jej upływie. Zobaczymy co powie kucharz i dostawca tego pasztetu:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 20.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A ja jeszcze odklejającej się okleiny nie spotkałem, nawet w badziewnych oknach. Czasem bywa tylko tak że nieprawidłowo dłutowane są zgrzewy i kawałek zerwie czyszczarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Także? Skoro tyle zgodnych zdań, tzn. że okleina jest z założenia trwale sklejona, a to co się gdzieś czasem stanie, to wyjątki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolekk 21.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 moze ktos pokusi sie o wstawienie fotek jak to wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.06.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 a po co? aleś Waćpan dociekliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolekk 21.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 moze i dociekliwy. Chcialem zobaczyc czy z tym mozna zyc.Pecherzyki sobiee wyobrazam ale co znaczy ze okleina odchodzi.Ciagniesz i odrywasz od plastiku jak naklejke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.06.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 no coś ty - tak dobrze to nie ma po prostu odstaje brzeg okleiny - jeszcze nie spotkałem się z tym by odchodziła w środku i jakieś purchle powstawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 22.06.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 moze ktos pokusi sie o wstawienie fotek jak to wyglada ? Może coś takiego wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 22.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 A to co widać na tych fotkach to błąd podczas okleinowania a nie feler powstały w czasie użytkowania. Okleina pofałdowała się i nie przykleiła, nie powinno to przejść kontroli jakości i wyjść na zewnątrz. W dobie zautomatyzowanych linii gdy człowiek ma coraz mniej styczności z oknem może się zdażyć. Troszkę nie na temat bo to nie odklejająca się okleina tylko nie przyklejona a to już insza inszość. P.S. Nic sobie nie dam uciąć za to twierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To uważaj bo to i owo miałbyś obcięte hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts