ALUTKA W 17.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Nadszedł i na mnie czas pokazac co udało mi się stworzyć przy pomocy forumowiczów. I tu od razu wielkie ukłony dla Efilo, Venus, Pavis, Duś i wielu wielu innych, z których rad korzystałam. Jakiś tam pierwotny zamysł był i udało mi się go po części zrealizować. A więc witam w naszych progach: zapraszam do salonu na kawusię jadalnia: i nasza duma, pierwszy poślubny zakup: hall: Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.06.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 u jestem pierwsza, no fajniutko się zrobiło , a kuchnia skończona bo nadal trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.06.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 O Alutka! Obiecała, obiecała i założyła wreszcie galeryje Fiu, fiu, super wnętrza, będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam witam!! Reni trzymaj mocniej;) Marjel dopiero co wczoraj Ciebie podglądałam i bałam się swoją galeryję założyć kuchnia pozostawiona odłogiem ale już już już.... Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.06.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Mnie się ściana telewizyjna bardzo podoba i amarantowe akcenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) łaziekna, która swego czasu zebrała niepochlebne opinie ale mnie się nadal podoba;) Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 c.d. łazieneczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) hall Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 i schodami na górę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) górna łazienka - wzorowałam się na Pavis - ideał niedościgniony... Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 RENI atu powód niedokończenia kuchni - również niedokończony... ta ściana też będzie w czarnej tapecie a fotel w obiciu jak zagłówek: i wieczorna sceneria: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) i królestwo dzieci: Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 17.06.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 pięknie tu u Ciebiepozwól, że zostanę dłużejahh ta łazienka..zakochałam się w tych płytkach, ale w cenie już nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.06.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Hej Alutka! Coś późno sie ujawniasz ze swoimi poczynaniami.baaardzo domowo sie u Ciebie zrobiło ściana telewizyjna mnie zaintrygowała...co to? I fajnie, ze pokazałaś tą czarną długa scianę w małej łazience.Ona dodaje charakterku całości . Ciekawa jestem rzutu Twojego domku bo hol masz taki fikuśny o nieregularnym kształcie chyba???? Ciekawi mnie tez Twoje łóżko. Ono jest sliwkowe czy mój monitor przekłamuje? I zrób lepsze zdjęcie komodzie - Waszemu nowemu dobytkowi bo wydaje sie być piękna ale światło i cień tak sie na niej ułozyły, ze słabo ja widać No i zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 OJAKA witam serdecznie! A jaka cena? tych na dole czy na górze? Agi no nareszcie witam! na ścianie tv to takie płyteczki z castoramy. Mój domek to Mimoza z Archonu - czy fikuśny? taki z jednym skosem na wejscie do salonu. A zagłówek za łóżkiem śliwkowy tak (to materac z yska obszyty tkaniną zasłonową) i taki też będzie fotel i zasłony. Na łóżko zbieramy. Będzie jeszcze szkrzynio/pufa skórzana biała ale starczyło tylko na czarną do wiatrołapu (pokażę niebawem). no i komoda w innej odsłonie: na górze po lewej ma ulubioną przez nas część : BAREK ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 łaziekna, która swego czasu zebrała niepochlebne opinie ale mnie się nadal podoba;) Alutka, ale dlaczego niepochlebne ? Jestem ciekawa... bardzo fajne zestawienia kolorystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Alutka no piękna ta komoda i ma fajny fornir! Jedno co bym zmieniła to wyciągnęłabym te serwety spod kwiatków bo zakrywają jej piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Cześć Basiu przeszkadzała szafka (kolor), płytki nie takie i nie tak ułożone. Najbardziej rozbawił mnie komentarz, ze zrobiona z odpadów z całego domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 17.06.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Agi no właśnie w tym problem, ze tam jest troszke zdewastowana bo oczekiwała na nowy dom u moich rodziców a oni postawili sobie tam akwarium i teraz czekam na renowację... Edytowane 17 Czerwca 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.06.2011 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 OJAKA byłam u Pavis i widzę, ze cchodzi o płytki górnej łazienki. U mnie to nie le rable - bo tych cena tez mnie powaliła ale nasza krajowa stella z polkoloritu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts