Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Alutki - uwnętrzam się ;)

Recommended Posts

Nadszedł i na mnie czas pokazac co udało mi się stworzyć przy pomocy forumowiczów. I tu od razu wielkie ukłony dla Efilo, Venus, Pavis, Duś i wielu wielu innych, z których rad korzystałam. Jakiś tam pierwotny zamysł był i udało mi się go po części zrealizować.

A więc witam w naszych progach:

zapraszam do salonu na kawusię

mimoza29.JPG

mimoza32.JPG

Chomecice%25204.jpg

Chomecice%25205.jpg

Chomecice%25206.jpg

Chomecice%25207.jpg

Chomecice%25208.jpg

jadalnia:

mimoza30.JPG

mimoza33.JPG

mimoza65.JPG

i nasza duma, pierwszy poślubny zakup:

mimoza38.JPG

hall:

Chomecice%25209.jpg

Edytowane przez ALUTKA W

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Alutka! Coś późno sie ujawniasz ze swoimi poczynaniami.baaardzo domowo sie u Ciebie zrobiło :-) ściana telewizyjna mnie zaintrygowała...co to? I fajnie, ze pokazałaś tą czarną długa scianę w małej łazience.Ona dodaje charakterku całości . Ciekawa jestem rzutu Twojego domku bo hol masz taki fikuśny o nieregularnym kształcie chyba???? Ciekawi mnie tez Twoje łóżko. Ono jest sliwkowe czy mój monitor przekłamuje? I zrób lepsze zdjęcie komodzie - Waszemu nowemu dobytkowi bo wydaje sie być piękna ale światło i cień tak sie na niej ułozyły, ze słabo ja widać :-( No i zapraszam do mnie ;-)

OJAKA witam serdecznie! A jaka cena? tych na dole czy na górze?

Agi no nareszcie witam! na ścianie tv to takie płyteczki z castoramy. Mój domek to Mimoza z Archonu - czy fikuśny? taki z jednym skosem na wejscie do salonu. A zagłówek za łóżkiem śliwkowy tak (to materac z yska obszyty tkaniną zasłonową) i taki też będzie fotel i zasłony. Na łóżko zbieramy. Będzie jeszcze szkrzynio/pufa skórzana biała ale starczyło tylko na czarną do wiatrołapu (pokażę niebawem).

no i komoda w innej odsłonie:

mimoza43.JPG

na górze po lewej ma ulubioną przez nas część : BAREK :))