annol 03.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Alutka a mnie interesuje Twoja kuchnia. Powiedz jaki kolor masz mebli i co masz położone nad blatem.To są kafelki? Jakiego koloru to coś jest. Piękne te Twoje wnętrza. I jeszcze ta ściana telewizyjna. Pisałaś że to są położone kafle kupione w Castoramie. Czy pamiętasz nazwę tych kafli. Czy to zwykłe kafle bo wyglądają jak kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.05.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ANNOL Witam w moich progach, dziękuję za pochwały. Dla mnie najważniejsze, że od roku (2 maja minął rok) nic bym nie zmieniła. Początkowo fascynowały mnie szarości ale stopniowo z nich rezygnowałam. Byłam w nowym domu znajomych, którzy szarosciom się nie oparli i powiem jedno zmarzłam "wizualnie". Została szara podłoga, która jest genialna zarówno wizualnie jak i użytkowo. "a więc": meble w kuchni są czarne, to IKEA czarny, malowany applad (niestety wycofane właśnie, i jeden brakujący panel musieliśmy zamówić ze Szwecji;)) a nad blatem to Nowa Gala czarny półpołysk (tzn. to samo co w łazience ale tam mam mat).A na ściance TV to płytki Stegu takie chyba gipsowo coś tam i dopiero po impregnacji ukazały swe walory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 06.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Przepadlam u Ciebie. Normalnie siedze i podziwiam salon. Piekne GK i reflektorki, no i sianka TV - kapitalne. I jeszcze w przedpokoju "moja" szafa (znaczy in spe) Piekne wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.05.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Turlututu Ależ mam dziś odwiedzin!! Witam witam!! Chyba zapach placka z rabarbarem się rozszedł wokoło Muszę powiedzieć, ze ja sama spędziłam kwadryliadry godzin na czerpaniu inspiracji z forum i radzeniu się co i jak.. najbardziej pomógł mi temat "co zrobilibyście w nowym domu" czy jakoś tak. A jeśli chodzi o wnętrza to w myślach przerabiałam tysiące wariantów ale czerń mi w duszy gra i z niej wychodziłam. (moje dziecko też pomalowało pisanki na czarno jak ja niegdyś w przedszkolu ) Czekam z niecierpliwością na zmianę gustu chłopaków i "uspokojeniu" ich pokojów ale to pewnie za parę lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Alutka no być może Ja ogólnie wolę rolety półprzezroczyste, ale każdy robi jak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Venus a co z tą nieszczęsną lampa zawisła u Ciebie?Cos się nie mogę zabrać za to oświetlenie w górnej (ani dolne) a przyznaję, że żarówa sprawdza się doskonale i obawiam się, że zostanie tam już na wieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1203 16.05.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Alutka ! Zwracam się do Ciebie z pytaniem o podwójne halogeny, jakiej są firmy i w jakich odstępach są w holu. Mój hol jest długi na 5 m, zrobiony jest sufit podwieszany o dł. 4,2 i zastanawiam się ile dać takich podwójnych halogenów Twój hol i salon wyglądają suupper !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Moniko w hallu to ok 2 m, ale muszę powiedzieć, że teraz już bym ich nie zakładała. I tak używamy tylko listwy ledowej wokół tego podwieszanego sufitu. Tak też mamy na górze - korytarz ma 5m i świecimy tylko ledem całą noc, zeby dzieciaki do nas trafiły. A wracając do podwójnych to kupowalismy je w Le Roy-u nazwa ANS. Widziałam ostatnio już "zarówki" led do nich za bagatela 150zł jedna Edytowane 16 Maja 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 alutka - super! jeszcze raz przejrzalam od poczatku bardzo fajnie! a firano-zaslona w pokoju dzieciaczkow rewelacyjna, radosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.05.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 nicol powymieniamy się uprzejmościami bo mnie z kolei bardzo podoba się Twoja łazienka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No pięknie u Ciebie! tak nowocześnie i widzę , że też poprzerabiałaś swoją Mimozą Normalnie jestem pod wieeeelkim wrażeniem- ŚLICZNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 01.06.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) MONIS Ślicznie Cię witam!!! Gdyby nie Twoje rady i milion czasu poświęcony moim pytaniom to nie wiem czy by tak wyszło!! Bardzo Ci dziękuję!! Twój dziennik był pierwszym, który śledziłam z zapałem i wnósł tyle dobrego!! Żałuję tylko, że nie udało mi się wcisnąć śpiżarni jak Tobie ale ograniczyła nas działka. No i co tu kryć zerżnęłam barierkę schodową Ciekawe swoją drogą czy ktoś jeszce na forum stawia Mimozę? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.06.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Fakt, spiżarnia to dobra rzecz. Szczególnie to pomieszczenie zupełnie pod schodami, co kryje teraz miliony pudełek, resztki glazury itp Właśnie jakoś nie widziałam żeby ktoś pokusił się na mimozę. A barierkę mamy za...istą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika1203 02.06.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dziękuję za informacje. U nas będzie bez listew ledowych, tylko halogeny. To w takim razie zmniejszymy trochę odległość i zamontujemy 3 podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Alutka dostałam info od męża, że lampa w łazience dolnej zawisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 15.06.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 VENUSKU pędze do Twojego wątku z chrapką na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.11.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) ło Matko ileż to czasu się zaniedbałam?! Zmieniłam pracę i trochę się "rozlatałam" - całkiem inaczej musiałam sobie zycie poustawiać, ale od tygodnia juz znowu podglądam forum i może już czas powrócić!! Z nowości: mamy już gaz!!! W sumie poszło "gazem" ale nerwów trochę straciliśmy. I zakupiłam już czubek na choinkę choć nie wiem czy na choinkę starczy kasy http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/77/45/91/2777459154 Edytowane 25 Listopada 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceel 30.11.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 czy mogę zapytać co to za kamienie na scianie telewizyjnej i gdzie mozna sie w nie zaopatrzeć ? bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 02.12.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 CEELTo gipsowe płytki "Stegu". kupiłam w Castoramie. W paczce nie są zbyt atrakcyjne - na ścianie trzeba je zaimpregnować i wtedy nabierają smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 04.12.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 alutka pamiętasz może jaką fugę masz a tej łazience z kropelkami, szczególnie pod prysznicem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts