Nadulka 20.06.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Teraz dopiero widzę ,że założyłaś swoją galerię,super!Będę wpadała częściej,powodzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 20.06.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Alutka bardzo ładnie ! bedę częsciej zaglądać ! świetne poręcze przy schodach w sypialni salonie co to za podłogi ? bo chce podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.06.2011 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 NADULKA bardzo miło Cię gościć, podglądałam też Twoje poczynania i były dla mnie dużą inspiracją OOMARTA witam serdecznie!! W sypialni to panele krono iroko ale tych nie polecam bo strasznie łatwo się rysują i takie jakieś przykurzone w odbiorze wizualnym. Nadal mi się podobają ale wiem, ze będą szybko do wymiany. W salonie natomiast to parkiet merbau z dlh (kupiony w castoramie bo był o 30% tańszy po klejeniu ryczałam i na kolanach zmywałam klej rozpuszczalnikiem klepka po klepce ale było warto!! Wygląda rewelacyjnie i jest bardzo łatwy w utrzymaniu czystości!! Co prawda mogę prześledzić drogę chłopaków jedzących ciacha i bułki ale co tam ) UWIELBIAM GO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 20.06.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Alutka chodzi mi o górną łazienkę Gdzieś czytałam,że nie za tanie są te płytki:) jeszcze mam troszkę czasu do wyboru płytek,bo narazie budujemy stan surowy..no ale..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.06.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 OJAKA "nie za tanie" to one nie są one są drogie w pie... na szczęście moja stella taniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 20.06.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a możesz zdradzić dokładną nazwę tych płytek?i gdzie można je dostać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.06.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 stella beige z polcolorit z tego co wiem to sa w ofercie le roy. My kupowaliśmy na http://www.ebudujemy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 20.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 bardzo dziekuje ! kurcze przy kotach to też bedzie jazda z czystością przemysle tę kwestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 20.06.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 piękne meble masz w salonie, zupelnie nie moje klimaty a jednak.......prostota i drewno to jest to , super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 21.06.2011 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witam BETIB własnie o to mi chodziło. Dla mnie prostota i natura sa ponadczasowe. Chciałam takie meble, które doczekają wnuków i prawnuków. Żeby były częścią rodziny i dotrwały do pokoleń, których ja juz nie będe znała. Szkoda, że nie znam historii mojego bufetu, gdzie i komu służył. Wiem, ze przetrwał dwie wojny. Dla mnie meble drewniane w domu to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) oj dawno mnie nie było.. w ogrodzie, który raczej przypomina poligon zaowocowały dzikie maliny mniam Edytowane 4 Lipca 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) dorobiłam brakujące zdjęcia tu reszta górnej łazienki: Edytowane 4 Lipca 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 i wiatrołap muszę chyba zrobić za dnia bo wyszło dość upiornie : z widokiem na hall: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 i najweselsze miejsce w domu dziecięca sypiałnia i bawialnia, malowana moimi ręcami osobiście. Jeszcze pustawo ale jak się rozprężyliśmy z małego pokoiku to efekt jest jaki jest. W bawialni doszedł stolik a wraz z parapetówką dojda dwa krzesełka: i kącik sypialniany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 hejka Alutka znowu ja, tak sobie pomyślałam przemaluj te komody w sypialni na biało i te szafę w bawialni, pieknie bedzie wyglądało , zgra ci się z łóżeczkiem i będzie kontrastowo dla podlogi i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 hejka Reni tylko, ze to białe łóżeczko lada dzień wyjeżdża i pojawi się identyczne jak ma starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 a kumam, no nic, poprostu teraz kocham białe meble u dzieci w pokojach, naszczęście u syna kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 04.07.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 u mnie dwóch chłopaków i nie bardzo pasują mi do nich białe mebelki. Te są bo mieliśmy całą kolekcję i reszta jest w sypialni i gabinecie, wiec też nie bardzo chciałabym je zmieniać. Teraz mogę zrobić roszadę między pokojami. Ale nie powiem w temacie pokoi dziecięcych ostatnie zdjęcia mnie zachwyciły ale co tam a) nie mam córeczki, b) dzieci chciały kololowo i tak mają. W sumie ja u nich też się dobrze czuję ( w bawialni spaliśmy 3 tygodnie zanim przenieśliśmy się do swojej sypialni) jest tak milutko i cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.07.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Alutka, jaką masz bidetkę w górnej łazience? I jak się ona sprawdza? Czy ma przycisk na główce otwierający strumień wody, czy tylko odkręca się wodę wajchą na ścianie? Bardzo podoba mi sie kształ tej bidetty i chciałabym też taką kupić, ale nie wiem, jak będzie z użytkowaniem. Będę Ci wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 04.07.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 No hej alutka! Mnie tez dawno u Ciebie nie było a tu proszę....górna łazienka spadła mi jak z nieba Proszę napisz jaka masz wannę i jaki jej wymiar.otwory na baterie juz były czy robił je fliziarz? szukam takiej wanny ale nie moge znaleźc właśnie takiej, zeby na obrzezu miała dość miejsca na baterie.A tu proszę Ja tez mam te mebelki co Ty u dzieciaków i tez bede je brała do nowego domku. Marzy mi sie dziewczynka i przeznaczam je na dzień dzisiejszy do jej pokoju tylko tak jak Reni zaproponowała chciałabym je pomalować na biało A jak będzie chłopczyk to może na jasny szary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts