ALUTKA W 05.07.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ASIZO Pięknie witam bidetka to TRES w rączce nie ma regulacji tylko wajhą przy ścianie. W tej rączce/słuchaweczce jest tylko jeden większy otwór a nie jak w prysznicu przez co nie ma rozprysków. Woda sobie po prostu spokojnie płynie. Jestem z niej baaardzo zadowolona jedno na co nie zwróciłam uwagi przy kupnie to to, zeby wziać model do mocowania w ściance kg i musieliśmy u ślusarza dorabiać taki element uchwytu, który i tak jest zabudowany więc go nie widać - ale wyszło nas taniej wiec bólu nie było AGI75 Wanna to "zwykłe" koło 170cm taka najprostsza. Otwory robili wykończeniowcy, trudno mówić o nich fliziarze bo i gipsowali, i nidę stawiali i malowali, i parkiet kładli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 czesc Alutka Nie wiem czemu dopiero teraz tu trafiłam Śliczne wnętrza. Szczegolnie spodobałą mi się sypialnia Pokój dzieciecy faktycznie przytulny Czy okna macie w kolorze orzech? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 05.07.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 NABERIA Słonecznie Cię witam Tak okna są orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.07.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 DZiękuję za słoneczne przywitanie w tak pochmurny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 05.07.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 podaj adres to przesle troche sloneczka bo u nas piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 To ja jestem ciekawa gdzie Ty jesteś... Podobno w całej Polsce burze. A tu, na Śląsku tak by się to słoneczko przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Alutka Ty zła kobieto Premiera pół miesiąca temu była a ja teraz odkryłam twoją galeryję Nie martw się mnie też rozbawił wpis że łazienka czarna jest zrobiona z odpadów całego domu. W ogóle to bardzo sprytnie wkomponowałaś tam odświeżacz powietrza, który w innym kolorze widzę jest też w tej "swojskiej" łazience Może w tą wnękę wstawiłabyś jakiś smukły wazom w chromie co by pasował do baterii? Wiatrołap wcale nie jest upiorny, a salon prześliczny Te indyjskie meble to jest moje marzenie, ale narzeczony chce nowocześnie...eh No w każdym razie będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 05.07.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Witaj Venus co do wnęki to ma tam w przyszłości bliżej nieokreślonej stanąc wazonik ale chciałam cos z Klimta bo odkryłam na allegro też mydełka Klimta... Ostatnio za sprawą Lidla do czarnych ręczniczków dołączyły 3 szt w kolorze fuksji i parter nabrał spójności zupełnej Co do mebli to jak pisałam wyżej dla mnie jedyne i tylko te. W supermega nowoczesnych wnetrzach się nie czuję. Ściskam i cały czas czekam na Twoją opinię co do lampy nad lustro w łazience!! Edytowane 5 Lipca 2011 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no toż mówię że nie mam podłączonej Mogę na sucho zmierzyć, chociaż wątpię żeby to Ci jakiś obraz całości dało ;/ P.S. Spójność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 05.07.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 VENUS to jak możesz to cyknij fotkę w zasadzie nie bardzo widzę tam inną lampkę ale też fakt, że innej jeszcze nie szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dobra jak nie zapomnę, a jak tak piszę to wiem że zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 06.07.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ALUTKA, Prześliczny domek!!! patrzę i podziwiam, najbardziej spodobała mi się Twoja kuchnia - widać, że jesteś kobitką z charakterem !!! będę zaglądać i nadal podziwiać pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.07.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 SAFIKEY Witam witam!!! Oj charakterek to ja mam ogólniem łagodna jak baranek ale jak mi ktoś na odcisk to... ostatnio wyleciały tuleje z drzwi łazienkowych w ogóle cieszę się moim domkiem i cieszą mnie pozytywne reakcje odwiedzających bo wszystko od A do Z zaprojektowałam sama. Bo to tak jest jak ktoś na forum napisał: wnętrza są po to aby siebie uzewnętrznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.07.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dla potwierdzenia spójności: tak podoba mi się baardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.07.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 oj...mi też się podoba Kwiatek fajny, a może zainwestowałabyś w ładnego storczyka amarantowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 07.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Alutka śliczny pokoik dla dzieci:)Powiedz proszę jak malowałaś te pasy w bawialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.07.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 VENUS storczyk amarantowy stoi w salonie, tu w łazieneczce stanowczo za ciemno by miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 07.07.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 OJAKA pasy malowałam pomiędzy przyklejonymi taśmami malarskimi, najpierw z wagą narysowałam kreski ołówkiem, potem okleiłam taśmą, pomalowałam i szybko ściągałam bo namoczona taśma mogła ściągnąć farbę podkładową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 08.07.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ja również planuję w sypialni córeczki namalować na jedej ścianie pasy kolorowe... Dzieki za podpowiedź jaka metodą najlepiej!!! pozdr słoneczna safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 dzięki przyjaciółce łazieneczka wzbogaciła się o nowy element wystroju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts