Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

U Alutki - uwnętrzam się ;)

Recommended Posts

ASIZO Pięknie witam :) bidetka to TRES w rączce nie ma regulacji tylko wajhą przy ścianie. W tej rączce/słuchaweczce jest tylko jeden większy otwór a nie jak w prysznicu przez co nie ma rozprysków. Woda sobie po prostu spokojnie płynie. Jestem z niej baaardzo zadowolona :) jedno na co nie zwróciłam uwagi przy kupnie to to, zeby wziać model do mocowania w ściance kg i musieliśmy u ślusarza dorabiać taki element uchwytu, który i tak jest zabudowany więc go nie widać - ale wyszło nas taniej wiec bólu nie było ;)

AGI75 Wanna to "zwykłe" koło 170cm taka najprostsza. Otwory robili wykończeniowcy, trudno mówić o nich fliziarze bo i gipsowali, i nidę stawiali i malowali, i parkiet kładli.. :)

• Odpowiedzi 129
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alutka :hug: Ty zła kobieto :D Premiera pół miesiąca temu była a ja teraz odkryłam twoją galeryję ;)

Nie martw się mnie też rozbawił wpis że łazienka czarna jest zrobiona z odpadów całego domu. W ogóle to bardzo sprytnie wkomponowałaś tam odświeżacz powietrza, który w innym kolorze widzę jest też w tej "swojskiej" łazience ;) Może w tą wnękę wstawiłabyś jakiś smukły wazom w chromie co by pasował do baterii? :)

Wiatrołap wcale nie jest upiorny, a salon prześliczny :) Te indyjskie meble to jest moje marzenie, ale narzeczony chce nowocześnie...eh ;) No w każdym razie będę zaglądać :D

Witaj Venus :) co do wnęki to ma tam w przyszłości bliżej nieokreślonej stanąc wazonik ale chciałam cos z Klimta bo odkryłam na allegro też mydełka Klimta... Ostatnio za sprawą Lidla do czarnych ręczniczków dołączyły 3 szt w kolorze fuksji i parter nabrał spójności zupełnej ;)

Co do mebli to jak pisałam wyżej dla mnie jedyne i tylko te. W supermega nowoczesnych wnetrzach się nie czuję. Ściskam i cały czas czekam na Twoją opinię co do lampy nad lustro w łazience!!

Edytowane przez ALUTKA W

SAFIKEY Witam witam!!! Oj charakterek to ja mam ;) ogólniem łagodna jak baranek ale jak mi ktoś na odcisk to... ostatnio wyleciały tuleje z drzwi łazienkowych ;)

w ogóle cieszę się moim domkiem i cieszą mnie pozytywne reakcje odwiedzających bo wszystko od A do Z zaprojektowałam sama. Bo to tak jest jak ktoś na forum napisał: wnętrza są po to aby siebie uzewnętrznić :)

• 2 weeks później...