ALUTKA W 18.07.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no i zafiniszowała kuchnia!!! ) lodówka obudowana: cokoły: pojawiła się tyż skrzyneczka na listy "amerykanska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no alutko wyszło bardzo ładnie. widać Twoją rękę. gratuluje trzymania sie w stylu. nie miałam czasu sie wczytywać więc przepraszam jeśli była mowa o tym ale... z czego będą kuchenne cokoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Yyyyyyyyy!!!!!! Skąd ta skrzynka na list?! P.S. Dzieci w domu to i lodówka kolorowa Nie bij, jeszcze nie wiem co z tą lampą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Efi no cokoły są takie srebrne z IKEA brak jeszcze blendy z lewej srony lodówki i górą też cokolik czarny. Generalnie roboty na godzinkę więc nie waarto się brać hihi VENUS skrzynka znaleziona na allegro ale okazało się, że sklep w Poznaniu!! Ufundowana przez moją Przyjaciółkę jako prezent parapetówkowy.. za lampę zatłukę lodówka kolorowa:) ale ujrzeć zadowolone miny Dzieci - bezcenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.07.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ALUTKA super salon, bardzo podoba mi się stół, zdecydowanie mój typ (kolor, usłojenie, forma). Powiedz kupowałaś gotowy czy ręka stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 I ja do Ciebie trafiłam:) Pięknie tu...chyba zostanę...jeśli pozwolisz:) Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 18.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ALUTKA skrzynka boska- skąd ją wytrzasnęłaś?Domek również ma się rozumieć piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.07.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 TOFEE Pięknie witam!! Stół, stolik kawowy i szafka TV to seria mebli kolonialnych. Nabyte w Meblomodzie w Poznaniu - na zapisy (czekalismy ponad 3 miesiące na fracht z Indii). Ja też jak je zobaczyłam to wiedziałam, ze tylko te i zadne inne. Najśmieszniejsze to to, że nabyte w pierwszym sklepie koło byłego domu. Ale widziałam tez ich ofertę na allegro A cena naprawde niezła - nie pamiętam dokładnie ale za stół 2mx1m (+2x40cm) było mniej niż 2tysiaki. Zapomniałam dodać, ze to lite drewno akacjowe, bejcowane. Beatka Witam, dom dla Wszystkich miłych gości zawsze otwarty. AZALKA76 Serdecznie Cię witam na allegro jest trochę takich skrzynek: wpisz skrzynka amerykańska np. http://allegro.pl/amerykanska-skrzynka-na-listy-usa-dobra-cena-i1718362942.html nas "pogonił" listonosz a zależało nam na wielkości. Ta jest idealna. Jeszcze pozostaje słupek ale ten pewnie przetrwa niejedno póki się płotu nie dorobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.07.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Alutka dzięki za odp. Faktycznie cena przyjemna zupełnie się nie dziwię szybko podjętej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.02.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 wtryniłam nowe i lepsze zdjątka z nowości pojawiła się czarna ściana i niedługo pojawią się jej zdjęcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 24.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alutka ale u ciebie nowocześnie i jednocześnie elegancko i przytulnie a salon to jakbym tam usiadła to już bym nie wstała narożnik to moje marzenie ale sobie mogę pomarzyć na taki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 24.02.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) JOASIAH Witaj:)ano już tak jest w moim salonie - jak się siądzie to się nie chce ruszyć... no i tak sobie siedziałam siedziałam i forum zaniedbałamobecnie poszukuję lampy do czytania książki ale ceny mnie trzeźwią http://designshop.deco24.pl/_var/gfx/6ce0b633924f78599d695d022ed77787.jpg Edytowane 24 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 24.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alutka bo to trzeba siąść na tej kanapie i laptopa na kolanach i oddać się przyjemności czytania forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam, to ja tu przez przypadek i co widzę kafelki radica negro w łazience.Ja takie kupiłam tylko 60x60 na podłogę na dole czyli hol, kuchnia, jadalnia i zastanawiałam się kiedyś, aby dać do łazienki na ścianę i właśnie szare też brałam pod uwagę.Ta łazienka kolorystycznie bardzo mi się podoba i połączenie z drewnem też.Rzeczywiście ktoś nierozważnie powiedział,że pozbierałaś resztki.Niestety ta osoba nie zdaje sobie sprawy ,że to stanowi spójność domu, bo zauważyłam że szare kafle w kuchni.No i teraz chyba żałuję że nie kupiłam własnie szarych.Alutko ja też mam 2 chłopców 4 i 11lat.Ten starszy akurat lubi białe meble .Nawet sobie wybrał*białe łóżko z Ikei- jak na mój gust trochę dziewczęce-Hemnes chyba seria.Nie przejmuję się bo białe meble uwielbiam.A zapomniałabym o tej skrzynce na listy- jest zarąbista, idę za chwilę na allegro jej poszukać.Powiedz mi jeszcze bo zauważyłam że w salonie masz 4 podwójne halogeny,czy nie jest za jasno.Ja właśnie zajmuję się rozmieszczaniem świateł w salonie planowałam podobnych 8 sztuk przy wielkości salonu ok.36 metrów.Boję się tylko ,że od tych świateł będzie gorąco i za jasno.Czekam z niecierpliwością na nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.02.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witaj Alutko Nie uwierzysz, ale też przyczajałam się na Allegro na taką skrzynkę na listy. Niestety ktoś był szybszy, teraz już wiem kto. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.02.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 ja tylko kupię skrzynkę, jak się uporam z ogrodzeniem,wczoraj oglądałam są różne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.02.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witajcie Barbara i Drop_in skrzynka sprawdza się nadzwyczajnie!! Chcieliśmy czarną, żeby pasowała do ogólnego look-u ale bałam się, ze wystawiona na słońce i inne warianty atmosferyczne farba zacznie odłazić i jednak wzięliśmy zwykłą.Co do lampek to tworzą raczej taką przytulną atmosferę, właściwie poza stolikiem to mało oświetlają (każda żarówa wg męża po 50wat) no i w końcu zrobili takie ledy (po 150zyla kurka;) aha a te kafle to Magma z Nowej Gali, i tak chodziło mi, żeby wnętrze stanowiło stylistycznie/kolorystyczną całość. Szare są w części salonu, holu i kuchni a czarne także w kuchni nad blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no to ta nowa gala identyczna jak moje radica negro,a kiedyś pamiętam w sklepie też natę serię zwróciłam uwagę.Ja biorę pod uwagę rónież białą skrzynkę,ale są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 26.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witaj Alutka Ładnie,domowo i przestronnie u Ciebie.:)Mam prośbę,czy możesz powiedzieć ile ma ściana w salonie na której masz tv,tzn. od całe ściany kominkowej do okna.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 26.02.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) jola dokładnie 2,76cm + 86CM KOMINEK + 62CM DO PRZEJŚCIA Edytowane 26 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts