joasiah 26.02.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 nie wiem czemu nie zauważyłam tej skrzynki na listy aaaa bombowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Alutka w lazience jest woodentic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 02.03.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 tak Aksamitko woodentic ochra + fuga toffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 03.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 jola dokładnie 2,76cm + 86CM KOMINEK + 62CM DO PRZEJŚCIA Wreszcie tu jestem i dziękuję za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 03.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 hmm, totalnie wysterylizowany ten dom. No ale o gustach sie ponoć nie dyskutuje. Moze jak przyjda dodatki, to będzie cieplej, przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 05.03.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 PIOTR he he to znaczy, że do zdjeć dobrze wysprzątałam hi hi normalnie dwójka dzieci robi taki hejzel, że hoho dodatków żadnych nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam sie Bardzo fajnie u Was salon byl zaiste zapowiedzia fajnych wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Alu być może dziś elektrycy zdążą zawiesić lampę w wc dolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 20.03.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 venus je je je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Przepraszam, że melduję u Ciebie uprosiłam męża aby dziś wieszalki moje cacuszka (lampy) a gniazdka (czyli mniej cieszące mnie wizualnie pierdy) w weekend Z tą lampą to wiem, że mam dług u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 30.03.2012 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 fiu fiu Alutka piekny domek , ale milo ze chociaz skrzynke na listy mam podobna.Tu gdzie mieszkam to obowiazuje styl colonial czyli im wiecej drewna tym lepiej (oczywiscie poza blatem do kuchni), tak wiec wnetrza takie troche modern jak twoje (gdzie sciany , luki , otwarcia nie uginaja sie od wszelakich drewnianych listew)zrobily by furore a napewno spore zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 30.03.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 heros witam pięknie! Ja miałam troche dosyć drewna u Teściowej (takie PRL-owskie boazerie - dom jak dziupla). Teraz kombinuję jakby ten domek zrobić bardziej jasny - skandynawski. Na razie teściowej pomysły sie podobają wiec moze moze.U siebie postawiłam na prostotę i mam nadzieję ponadczasowość. W domu chce się wyciszyc i uspokoić. Postawiłam na jkość materiałów i technologie a ograniczyłam wszystkie zbędne wg mnie "dodatki" Z chęcią obejrzę Twoje wnętrza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Alutko czy te halogeny w salonie nie dają za mocnego światła jak je wszystkie włączysz?mam podobne zaplanowane w salonie i boję się,że dałam otwory za gęsto.I jeszcze półwysep w kuchni jakie ma wymiary? i ile masz zostawionego miejsca na nogi( pod blatem tam gdzie krzesła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 31.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Barbara74 Jeśli chodzi o "halogeny" to w zasadzie oświetlają stolik kawowy i ok 1m dookoła. Dają miękkie rozproszone światło. Ja zrobiłam sobie po dwa na jeden pstryczek, więc nie muszę zapalać wszystkich. A w zasadzie wieczorami siedzimy przy ledach, które są dookoła ścianki za kanapą i nad TV (oraz w suficie przy kuchni), które dodatkowo wydobywają urok ścian w kamieniu. Pomyśl może i o takiej nastrojowej alternatywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pomyślałam:wiggle: u nas tak, sufit w salonie podwieszany na 3 bokach szpara 11 cm na ledy i chowane tam karnisze.Pokój 4x8,5 podzieliłam równo i mam dać tam bezramkowe białe takie duże halogeny.Dodatkowo zainstaluję ściemniacze-podobno się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.04.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No i się doczekałam. Jeszcze nie to co będzie w przyszłości - na razie namiastka rzymskich rolet w jadalni: i uwielbiane przez dzieci firanko zasłonki w bawialni: już widzę, ze muszę koniecznie zrobic zdjęcia za dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.04.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 I troszkę wiosny we wnętrzu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.04.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 i troszkę na zewnątrz. Po mału bierzemy się za ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 o jakie fajne zasłonki w bawialni Rzymskie uwielbiam, ale ten mocno przezroczysty materiał mi jakoś nie leży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 VENUSKU nie chciałam mieć firanek ani zasłonek ale mieć coś na oknie i do tego widok zza okna. Suma sumarum: wyszły firanki a la rolety rzymskie i z tego samego materiału co firana w salonie. Przez tydzień wisiały jako zwykłe firanki i nie mogłam tego wytrzymać. Teraz jest lepiej. No i muszę zrobić zdjęcia za dnia - zupełnie inny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts