cartel1 29.06.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam, ponawiam swoje zapytanie-prośbę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 30.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Teorii napisałeś dużo.... Masz swój pomysł na urządzenie, teraz trzeba to zrobić, sprawdzić teorię z praktyka i systematycznie poprawiać, póki nie będziesz całkowicie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cartel1 01.07.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 OK, ale napisz mi jaki najlepiej zastosować czujnik temp. kosza z paliwem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_M_ 01.07.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 OK, ale napisz mi jaki najlepiej zastosować czujnik temp. kosza z paliwem. Dzięki Najlepiej taki, który łatwo dopasujesz do wejść sterownika PLC i funkcji obliczeniowych jaki ten sterownik posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 01.07.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 OK, ale napisz mi jaki najlepiej zastosować czujnik temp. kosza z paliwem. Dzięki Do kosza z paliwem wystarczy klasyczny typu KTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts