f.5 17.06.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam.Poradzcie mi proszę na co zwrócic uwagę przy wyborze płytak do garażu.Nie wiem dlaczego ale sąsiedzi w większosci mają jasne a nawet białe płytki w garazu , przeciez wiadomo ze taka płytka sie bedzie najszybciej brudzic.Na podłogę ciemniejszy lub szary gres w duzym formacie to jest jasne i oczywiscte ale na scianę co radzicie ? Moze ktos podesle foto z jakąs inspiracją dla mnie.Pal licho łazienki niech kobieta decyduje ale przy temacie garazu chciałbym sam miec wkład w wygląd tego pomieszczenia. Pytanie nr 2.Czy kots instalował elektryczne ogrzewanie podłogowe w garazu?nie mam kratki odpływowej w podłodze a zimą czasami nie bedzie czasu aby odsnieżyc samochód czy takie cos się sprawdzi i jakie sa tego koszty na 40 m2?W garazu bedzie dodatkowo grzejnik i czy jest sens powielac ogrzewanie w postaci elektrycznego podłogowego ale załączanego na pewien krotki czas.Następny aspekt to wilgoc jak szybko ją usunąc w wypadku parowania duzej ilosci wody. dziekuje za ewentualne podpowiedzi pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 ...... Nie wiem dlaczego ale sąsiedzi w większosci mają jasne a nawet białe płytki w garazu , przeciez wiadomo ze taka płytka sie bedzie najszybciej brudzic. ........ nie wiesz? bo takie płytki sa najtańsze i w promocji zawsze np. dziś w LM widziałem takie po 14 i 19zl, większosć wychodzi z założenia, ze płytki same w sobie w garażu to już luksus więc nie ma co przesadzać z kosztami czy wymyślnymi wzorami więc lecą tymi białymi czy beżowymi, zresztą tym samym tokiem mam takie promocyjne płytki od roku w kotłowni i jestem happy a ogólnie to mi się podobają pod kątem garażu grafity z szarym czy beżem oraz czerwienią, (widziałem tak zrobiony jeden warsztat wulkanizacyjny), ale pomarzyć dobra rzecz, moze w następnej pięcio czy dziesięciolatce, najpierw trza chałupę "mieszczkalną" wykończyć i odkuć się po budowie, z gołym tynkiem w garażu da sie żyć smutne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 17.06.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Spokojna głowa do kotłowni - pomieszczenia gospodarczego dałem hiszpańskie po 60 zł w promocji bo Viesiek musiał godnie się prezentowac to co w garazu maja byc po 14 zł.? Jak mnie dziewucha wygoni z domu to będzie to moj azyl wiec musi to jakos wyglądac Myslałem ze kolor biały odzwierciedla pewną sterylnośc zresztą sam nie wiem - chcę popchnąc roboty do przodu mam płytkarzy wiec muszę szybko myslec i wybierac. Edde czerwienie odpadają mam czerwony samochód zleje się :) co pasuje do czerwonego tak apropos heh pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts