karolek59 16.05.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mrówciu łazienkę masz obłędną Dopracowana w każdym calu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.05.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mróweczko - ja tez nie wiem jak przegapiłam wczoraj łazienkę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Rany ale teraz jak jest wszystko na miejscu - wygląda to obłędnie miska wc z ta czarną deską - no bomba!!!!!! i faktycznie nie wygląda na dużą chyba nie będę się zastanawiać i zamówię te 57 cm Jeszcze raz napiszę - PIĘKNA ŁAZIENKA!!! - katalogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 16.05.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mrówka, super łazienka! bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Świetny pomysł z podświetleniem geberitu I masz jeden kinkiet nad lustrem, tak jak chciałam Jak się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.05.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Karolek, Admete, Ruby, Drop- dziękuję Drop- a ja ja chciałam dwa kinkiety ale musieliśmy przenieść piecyk ( i zabudować go szafką) na drugą stronę komina ( w wersji oryginalnej wisiał nad geberitem) i zabrakło miejsca. Sprawdza się dobrze - pomimo, że kinkiety które wybraliśmy nie dają zbyt mocnego światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mrówko ja już szczękę zebrałam i wszystkie zęby na klej korega przykleiłam (od upadku wypadły ) Wyszło pięknie, muszla widzę się zmieniła od czasu montażu Zdradź proszę gdzie te różyczki kupiłaś? chciałabym zgapić a kafli zazdroszczę tak okrutnie że aż plam na dekoldzie dostaję (buziaki ) Jakby Ci wszedł ten nasz stojak to nie wyglądałby za ciasno, wizualnie źle by było. Nie lepiej do ściany przykręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 17.05.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 aachh piękna łazieneczka, a kibelek cudo, mojemu małż sie starsznie podoba całość a on wybredny hiii :) a ze mam przed sobą do roboty łązieneczke od podstaw to jeżeli można to proszę o namiary na pana który robił mebelki łazienkowe bo potrzebuje jakiegos właśnie sprytnego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie przypuszczałam nawet, że Paradyż może mieć tak ładne kolekcje! Bardzo fajna łazienka. Kontrastowa, ale mimo wszystko przytulna. Jaką powierzchnię ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.05.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 mrówka za każdym razem jak patrzę na Twoją łazienkę to mi żal d... ściska że nie zrobiłam biało czarnej łazienki! A taka chciałam! ale się bałam białych płytek i ich czyszczenia ach jaka ja głupia byłam. I teraz dopóki nie wygram dużej ilości pieniędzy pozostaje mi patrzeć na Twoją śliczną łazienkę idealnie trafiającą w mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.05.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Venus- bardzo dziękuję- zdaję jednak sobie sprawę, że mojej łazience daleko do waszych salonów kąpielowych. Różyczki kupione daaaaawno - w poprzednim sezonie świątecznym ( bożonarodzeniowym) w Praktikerze. Też się zastanawiam nad wiszącym uchwytem, wydaje mi się, że może to będzie najlepsze rozwiązanie. W33497-dziękuję za miłe słowa, namiary wysyłałam na priv. Ania S79- dziękuję, łazienka ma -uwaga uwaga aż 4m2 Korozjo- ty mi tu głupot nie opowiadaj:mad:-przecież ty masz śliczne płytki w łazience!!!!!. Zobaczysz to tylko chwilowy kryzys, że Ci się teraz nie podoba, ja też to przechodziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 łazienka ma -uwaga uwaga aż 4m2 Oj... to o 1,3 m2 większa od mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No moja też ma niecałe 3mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.05.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dzisiaj w innym temacie Jestem załamana- zginęło moje cudne stworzenie - Myszka ( kocurek - wykastrowany), nie ma go od 20 maja. Wklejam zdjęcia gdzie się da - nigdy nie wiadomo, może akurat ktoś go rozpozna. Jestem z Rzeszowa- osiedle Wzgórza Staroniwskie.Cecha charakterystyczna- pręgi układające się w kółka na bokach i delikatnie jaśniejszy czubeczek noska.http://img717.imageshack.us/img717/9187/17040014.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img62.imageshack.us/img62/4652/53638412.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 24.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ojej mam nadzieje że się kotek znajdzie, może wszedł gdzieś do piwnicy , albo chodzi po krzaczkach, oby nie poszedł w miasto, ak sie znajdzie daj znać. a mam pytanie jeszcze z innej beczki, bo widziałam że masz rurki w kuchni od gazu zabudowane, czy można je własnie tak całkowicie zabudowywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.05.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mrówciu, ściskam i trzymam mocno kciuki za odnalezienie kotka Na pocieszenie powiem, że mój w swoim życiu zaliczył już kilka zaginięć - czasem nawet takich 2-tygodniowych, ale zawsze udawało mu się odnaleźć drogę do domu. Z Twoim na pewno będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ojej trzymam kciuki żeby kociak się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mróweczko przytulam i trzyma kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janika 25.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Cuuuudne wnętrza , gratuluję gustu i konsekwencji w aranżacji ! Kotka bardzo szkoda , ale może jeszcze wróci . Mam pytanie o szafki w łazience - gdzie takie piękne robią Pozdrawiam Janika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No i jak tam kotek mrówciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ojoj, co ja czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts