mrówka75 27.09.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 lw - dziękuję dla mani, korozji i venus- : od tygryska http://img707.imageshack.us/img707/9956/aqkr.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 aaa podpórki z TK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 27.09.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 tzn., że Twój kot śpi tak od zawsze? No nie mogę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.09.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Kupiłam wczoraj donicę która będzie robiła za podstawę pod małą choinkę - u mnie jak w Lidlu już Święta:lol2: I teraz muszę muszę mieć do tego stoliczek Nantucket od Eichholtza na którym owa choineczka będzie stała. http://img34.imageshack.us/img34/9569/nqt.JPG Uploaded with ImageShack.us Dostałam zamówiona tkaninę tylko takie małe ale w opisie było , że to jasno turkusowe tło ( i takie na ich zdjęciu jest) tylko tyle, że w realu to jasna zieleń. Wiem, że monitor przekłamuje trochę kolor, na moim zdjęciu wyszedł jeszcze inny ale po co ten opis , że jasny turkus kiedy nim nie jest. Zadzwoniłam do firmy z zapytaniem czy nie pomylili bo to nie ten sam kolor co podają w opisie i co jest na zdjęciu, miła Pani mnie poinformowała, ....uwaga! że może mam inne postrzeganie koloru,bo dla niej to jest jasny turkus. No rzesz kurna mać mogła mi od razu powiedzieć, że jestem daltonistką. Mogłam odesłać ale wypełnianie na stronie jakiś oświadczeń i tym podobnych, pakowanie i wysyłanie ... machnęłam na to ręką. http://img10.imageshack.us/img10/2323/xqv1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.09.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Kupiłam wczoraj donicę która będzie robiła za podstawę pod małą choinkę - u mnie jak w Lidlu już Święta:lol2: I teraz muszę muszę mieć do tego stoliczek Nantucket od Eichholtza na którym owa choineczka będzie stała. http://img34.imageshack.us/img34/9569/nqt.JPG Uploaded with ImageShack.us Ależ pięknie i stylowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.09.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Mrówka, kot jest po prostu CUDNY . Donicy też niczego nie brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 01.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Meeeeeeeeeega słodziak. Nie mogłabym mieć takiego w domu bo bym zagłaskała na amen U mnie tkanina wygląda jak żółto niebieska a na co ona miała być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.10.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Donica fantastyczna, a tkanina na moim ekranie żółto-błękitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.10.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mrówciu pięknie u Ciebie, ale kociak wymiata:rotfl: Donica jak dla mnie odrobinę za bogata, ale ma fajny kształt. Panią od materiałów należny wysłać na kurs kolorystyczny:evil: U mnie tez wygląda na żółto- niebieską. Turkus to by wyszedł, jakbyś je razem zmieszała. Napisz koniecznie po co Ci ten materiał? Pozdrowionka wieczorne zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Właśnie tyle co skończyłam pisać (jak na mnie )długi post jak ta ruda cholera przebiegła mi po laptopie i wszystko sz..g trafił. Więc teraz będzie krótko: - o donicy - wiem .....wiem ,że na bogato ale i tak jest boska, więc tym bardziej się ciesze , że niektórym z was też się podoba. No przepraszam ale choinka u mnie musi być na bogato:lol2: od pieńka po czubeczek - tkanina miała być na 2 poduchy na taras a teraz pewnie wyląduje na chwile na sofie. Na święta przy zielonej choince szybciej zniosę jej zielony odcień Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny z którymi spędziłam bardzo "krótkie " 3 godzinki w Krakowie. Było mi niezwykle miło was spotkać i z wami porozmawiać:hug::hug::hug: No i oczywiście musiałam coś z tego wyjazdu przytachać do domu: - no po prostu jak go zobaczyłam musiałam go mieć, jest wielki i ciężki ( ponad 11 kg) mam ochotę powiesić go na takim grubym jutowym sznurze ze srebrnymi hakami ale nie wiem czy mój sufit to wytrzyma;) . Teraz muszę dokupić do niego chyba gromnice bo świeczki z Ikei takie maciupkie się zrobiły. Dla porównania poprzedni lampion ten co stoi w kącie ma 55 cm wysokości. http://img43.imageshack.us/img43/8337/1wrk.jpg Uploaded with ImageShack.us i czy lampion utrzymał by się tylko na 4 mocowaniach:( http://img837.imageshack.us/img837/2533/knmc.jpg Uploaded with ImageShack.us i ramka o kuchni na ostatnią wolna część ścianki, ma niesamowity stalowy kolor lustra: http://img708.imageshack.us/img708/5466/d944.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img853.imageshack.us/img853/6757/y6k8.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 uomatko, jaki gigant! Śliczny jest! piękny kolor drewna ma. Ale dlaczego chcesz go wieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No gigant he he faktycznie, kolor drewna ma fajny już dumam czy zabudowy Tv i konsolki na taki nie pomalować. Miałam taką fajna inspirację z wiszącymi lampionami na sznurach ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 lampion miał być pierwotnie na taras ale jak go postawiliśmy w pokoju to się w tym kolorku drewna zauroczyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Ale lampioooon cudowny i ramka z fazą też śliczna. Mrówka, ja cie mam ochote udusić, usiadłaś cichaczem na kraju stołu i nagle "myk" uciekłaś, i tyleśmy sie mrówką nacieszyły Następnym razem nie pozwolimy ci tak szybko wracać Musze wam napisać, ze chociaż zdania nie udało sie mi z mrówką zamienić to jednak zauważyłam, że to śliczna dziewczyna:yes: Edytowane 9 Października 2013 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mrówko, lampion genialny!:jawdrop: A były z mosiężną górą? Z chęcią bym taki przygarnęła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.10.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Mróweczko ale nabytki :jawdrop: Lampion jest cudny - ja w swoim tikeju nogdy takiego cuda nie widziałam - trafił Ci się spaniały okaz Ciesze się strasznie że Cie poznałam w realu - chyba najdłużej nam dwóm udało się porozmawiac - cieszy mnie to ogromnie bo byłaś tak krótko . Następnym razem Cie nie puścimy . I potwierdzam Mrówcia to śliczna zgrabna dziewczyna :yes: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.10.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jej ależ cudowny ten lampion no a ramka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.10.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wow...ramka przepiekna - oddaj mi ja bede miala komplet do luster Lampion przesliczny ale nie wystawiaj na taras. Albo jesli juz to sprawdzaj pogode - chromowe czesci od deszczu, wilgoci i zmian temp moga Ci szybko zajsc rdza nawet jesli nie powinny..szkoda by bylo! Mowie z doswiadczenia bo tak swoje zalatwilam jak powiesisz ramke w kuchni pstryknij fotke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 10.10.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Vesilko- bardzo żałuję , że nie zamieniłyśmy ani słowa. Pierwszy raz się z wami spotkałam a wy w większości mówiłyście sobie po imieniu a ja was przecież tylko po "nazwach użytkowników" z forum znam . i głupio mi było tak ciągle się Admetki dopytywać Admetko- jeszcze raz dziękuję za miły wieczór:hug: Agawi- widziałam jeden lampion ale taki 40- 50 cm ze złota górą. Ale to chyba raczej było bardziej złoto niż mosiądz ale jaki miał dół - zabij :Dnie pamiętam Diano- dziękuję Maniu - lampion zostaje w domku, wiem ,ze na tarasie to max 1 sezon i było by pewnie po nim. He He dawaj lustro będę miała komplet do ramki:D a tobie i tak jeszcze jedno zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Agawi- widziałam jeden lampion ale taki 40- 50 cm ze złota górą. Ale to chyba raczej było bardziej złoto niż mosiądz ale jaki miał dół - zabij :Dnie pamiętam Dzięki mrówko za odpowiedź Złoto odpada, musi być stary mosiądz- następnym razem pamiętaj o mnie:D Dziewczyny dobrze prawią- szkoda lampionu na taras:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts