mrówka75 19.09.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Korozja- dziura pod szafką z umywalką Yokasta- nie wiem o które dokładnie pytasz, więc po kolei: łazienka- ModElec seria Sublime Evolution model Baroque Blanc kuchnia- nazwy firmy nie pamiętam, kupowane w LM http://img101.imageshack.us/img101/4175/dsc02139ek.jpg Uploaded with ImageShack.us reszta- Simon i jeszcze jakieś " no name" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 19.09.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Mrówka - nie zakładam galerii bo nie mam czasu jej prowadzić - a poza tym na razie posiadam łazienkę - i to jeszcze nie całą, i ściany wygładzone gładzią. Więc puki co nie ma za bardzo się czym chwalić. Ale kto wie... może w końcu aparat na mieszkanie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.09.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 no to w takim razie czekam na pierwsze fotki z Twojego mieszkania:yes: Sprawdziłam fakturę - w kuchni kontakty szklane z firmy Kalya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.09.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzisiejszy "kuchenny" zakup: http://img5.imageshack.us/img5/9574/53117652.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img692.imageshack.us/img692/5237/aq1j.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 28.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 witaj mrowko podoba bardzo mi sie w Twoim mieszkaniu jestem zachwycona kaflami w salonie i kuchni, wszechobecna biela, swietnymi drzwiami lazienkowymi, mozaika mnie nie zachwycila, ale w ujeciu z szara fuga zyskala tak wiele, ze zapisuje sobie ja w inspiracjach podoba mi sie wszystko i ustawienie i meble w kuchni i lazienka, dobor dodatkow, widac, ze wiesz, co chcesz, taki zdecydowany look, wszystko przemyslane, jestem pod wrazeniem, wielkosc tarasu oszalamia tez jestem kociara i gdy tylko bede miala dom, to tez biore dwa kociaki jestem zauroczona rudaskiem, jego rozlozysta forma relaksu i sokojnym szaraskiem, czy bawia sie zgodnie ? szaleja ? wychodza na taras ? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.09.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 No własnie mrówko a jak Twój taras i piękne donice się mają? PS. Bardzo ładna ta lampa do kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kuchnia! Łazienka! Tapeta! Drzwi! Mrówka, cuda masz A pomysł z lustrzany cokołem szafek wart odgapienia. Można? Mozaika w kuchni - piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.09.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kjuta:welcome: moje kociaki mają już opanowany nie tylko teren tarasu ale i wokół bloku , a ostatnio nawet zaglądają na pobliskie ogródki działkowe Mam nadzieję, że nikt nie przyjdzie do mnie z pretensjami bo szary wykazuje olbrzymia chęć kopania ziemi we wszelkich doniczkach Pysiaczku- zagospodarowanie tarasu odłożyliśmy na przyszły rok, priorytet w tym roku- skończyć urządzać mieszkanie, powiem inaczej - chcielibyśmy skończyć w tym roku:rotfl:. Lampa zakupiona wczoraj przez przypadek, pojechałam po chwosty a wyszłam z lampą Narendil- cokoły lustrzane wyglądają naprawdę fajnie przy otwartej kuchni, odgapiaj jeżeli tylko masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 mrowka, a mozesz wrzucic zdjeci kuchni z umieszczonym zegarem ? zaintrygowal mnie zegar, ze az mi sie snil buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.09.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 mrowka, a mozesz wrzucic zdjeci kuchni z umieszczonym zegarem ? zaintrygowal mnie zegar, ze az mi sie snil buziaki! :lol2: Wrzucę fotkę jak tylko powiesimy zegar, na razie nie mamy jeszcze pomalowanej ściany nad mozaiką. Mąż stwierdził, że "ozdobniki" będziemy wieszać na końcu:mad: jak ścianę pomalujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ci mężowie to nic nie rozumieją Podoba mi się tarcza zegara. To "złoto" już nie, ale ja mam zboczenie na tym punkcie. No i, to nie mnie ma pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.09.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A to nie jest złoto tylko srebro może na zdjęciu tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 O ja durna - czemu tu wcześniej nie zajrzałam?! Ależ wytworne mieszkanie! Na wskroś nowoczesne, ale z duszą art-deco. Super.A ten szklany cokół już całkiem wymiata:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Skoro srebro, to zupełnie co innego! Teraz podoba mi się bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.10.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Nihiru a ja do Ciebie zaglądam Zeszłą niedzielę spędziliśmy w Krakowie , wpadliśmy do Ikei oraz do home & you ( już niedługo otwierają sklep w Rzeszowie, ponoć ma być również tk maxx ). Tak więc najważniejszy zakup to tapety na półokrągłą ściankę w pokoju, tapety są 3, zrobimy na ścianie małe zamieszanie:D http://img267.imageshack.us/img267/1358/95583570.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img713.imageshack.us/img713/594/84653486.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img80.imageshack.us/img80/7821/70200748.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Października 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 05.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Z tymi markami to tak nie do końca - słyszałam od zaprzyjaźnionej przyszłej pracownicy Millenium, że cześć sklepów otwiera sie dopiero od 2 kwartału 2012 A ja w Home upatrzyłam sobie sliczne poduszki... PS JUż nie mam kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.10.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 PS JUż nie mam kotka O matko !! a co się stało z kotkiem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.10.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pierwsza przymiarka rolet i zasłony - a dokładnie jednej z części http://img268.imageshack.us/img268/2891/k1q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 06.10.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Nie wiem Poszła i od tygodnia nie wróciła. A nigdy jej sie to nie zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 06.10.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 bardzo ładna przymiarka - zasłonka pięknie się układa (widać że to szlachetny materiał), roleta też fajna (mimo że mam uraz do tych widocznych rurek na górze) zastanawia mnie tylko parapet - a w zasadzie jego brak. wykończyłaś go tak jak ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts