mrówka75 06.10.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Aylin -może jeszcze kotka wróci. U mojej mamy była kotka która co jakiś czas znikała nawet do 10 dni a potem wracała jak gdyby nic. Zrobiło się zimno wie,c może ktoś ją przez przypadek zamknął np. w piwnicy. Nihiru- parapetu jeszcze nie ma, będziemy zamawiać razem ze stolikiem do kuchni. Masz "oko" do tkanin, faktycznie to porządna włoska gruba satyna, ciężko o takie na rynku gdzie królują marne jakościowo tkaniny, ja mam o tyle łatwiej, że w tkaninach "siedzą na co dzień". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kolejna sobota minęła na tapetowaniu, teraz zastanawiamy się czy na ścianie będzie kominek, konsolka czy komoda typu bombe http://img853.imageshack.us/img853/980/dsc02180o.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 11.10.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Miałaś rację - kotka wróciła. Chyba ja ktoś gdzieś zamknął - wróciła głodna i nie rozumie dlaczego nie chce jej wypuszczać :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.10.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 O rany, ależ cudna ściana! Nie mogę się napatrzeć! U siebie bym takiej nigdy nie zrobiła, ale wygląda rewelacyjnie. Będę wpadać i się gapić A co to jest komoda typu bombe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.10.2011 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Aylin- bardzo się cieszę, że kotka wróciła do domu:D Narendil - komoda bombe, boulle jak by zwał chodzi mi o : fot.z siecihttp://img80.imageshack.us/img80/8349/2maddsx.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 12.10.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 stawiam na komode piekna wyszla Ci ta scianka, jestem pod wrazeniem, ogladalam wczesniej wzory tapet, ale nie wyobrazalam sobie, ze az taki cudny efekt moze byc pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Piękna zasłonka A ściana bardzo bardzo intrygująca Reszta ścian w salonie będzie spokojniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.10.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Wiesz, ja bym już tej bomby nie wstawiała. Widziałabym tutaj raczej prostą, czarną i błyszczącą konsolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 12.10.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 A ja bym chyba konsolkę widziała.Kominek nie za bardzo mi tam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ściana wyszła świetnie, ale... (tutaj chwila zawahania, no bo jak tu radzić komuś, kto ma o lata świetlne piękniejsze mieszkanie niż radzący?!) 1. te kinkiety wyglądają na trochę przytulone do prawej ściany - czy to celowy zabieg? 2. komoda, którą wkleiłaś pasuje bardzo dobrze do ściany, ale nie wiem czy pasuje do Twojego mieszkania. ja bym widziała raczej jakąś nowoczesną, o prostych kształtach konsolę na wysoki połysk. no ale jeśli kochasz tą swoją komodę miłością wielką, to go for it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.10.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziewczyny- dzięki za wszystkie opinie na temat- komoda, konsolka czy kominek. Kjuta- dzięki Pysiaczku- tak reszta ścian będzie pomalowana na kolor ecru- dokładnie taki jak jest na tapecie, chociaż może tego na zdjęciu tak bardzo nie widać, Narendil, Aylin, Nihiru - to nie będzie dokładnie ta komoda, to była pierwsza lepsza znaleziona dla przykładu. Jeżeli będzie komoda to raczej gładka czarna lub ecru bez ozdobników. Konsolka chodzi mi po głowie już od dawna, ale po drugiej stronie tej ścianki (na przedpokoju) będzie mała konsolka. Nie wiem czy dublować to samo po obu stronach jednej ścianki.. Z z kinkietami to celowy zabieg, chce żeby wypadły symetrycznie po bokach no właśnie konsolki albo komody:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.10.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no faktycznie, mieszkanie może się wydawać zakonsolowane, ale z drugiej strony... jeśli tych konsolek nie będzie widać jednocześnie (tzn: z jednego punktu) to w zasadzie czemu nie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 18.10.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 U nas na razie mały zastój, doszło tylko kilka dodatków. W związku z faktem, że już wiem jak będzie wyglądać sypialnia i jaka będzie kolorystyka zamówiłam tkaninę na zasłony i parę metrów więcej na doszycie kilku poduszek: http://img828.imageshack.us/img828/9582/dsc02204m.jpg Uploaded with ImageShack.us zamówione są również czarne lustrzane płytki do wykończenia boku ścianki półokrągłej: http://img834.imageshack.us/img834/5761/vitrum.jpg Uploaded with ImageShack.us doszły dwie ramki: http://img5.imageshack.us/img5/9800/1ram.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img703.imageshack.us/img703/7857/dsc02216z.jpg Uploaded with ImageShack.us i jeszcze takie coś na ścianę co pójdzie do małego liftingu http://img577.imageshack.us/img577/2185/1rama.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Znalazłam Cię mrówko Coraz ładniej u Ciebie, odnalazłam fotkę Twojej lampy- rzeczywiście bardzo podobna lub nawet taka sama:yes: Pomysł z komodą superrrr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 20.10.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witajcie, jestem absolutnie zachwycona mozaiką w kuchni, łazienką i kotami oczywiście. Masz może jakiś fajny sposób na zakamuflowanie kociej kuwety? Owczarka (posiadaczka 3 tygodniowego kotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Agawi74, Owczarka - witam !!! Owczarka - jak ja Ci zazdroszczę takiego małego kociaka, moje mają już skończone 5 miesięcy. Kilka dni temu oglądałam zdjęcia jak były malutkie i mówiłam do męża, że chciałabym żeby się czas cofnął. Miałam fajny patent na kuwetę ale niestety u mnie meble w łazience są podwieszane więc pomysł upadł. http://img641.imageshack.us/img641/2206/kittywashroomthumb.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Widziałam, że się skarżyłaś u Agawi na brak sygnatury - przywróciłam więc, bo widocznie w ostatnich awariach (?) serwera FM zniknęła... Zaznacz sobie tylko w arkuszu odpowiedzi "pokazuj sygnaturę" - w kilku postach Ci tę opcję zaznaczyłam, dlatego widać link, ale Ty zrobisz to szybko i automatycznie dla wszystkich swoich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.10.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 skarżyłam się , nie mam sygnatury praktycznie od samego początku i jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza;),ale dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Fajne zakupy mrówka Biała ramka mi się podoba. No i ten rudzielec mały to urósł trochę, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Agawi74 - witam !!! Przeca ja się już kiedyś witałam, mróweczko A skoro już jestem, to zapytam co to za piękną tkaninę wybrałaś na zasłony do sypialni? Też mi taka chodzi po glowie, tafta lub satyna w odcieniu srebra;) Twoja jest cudna- mów mi zaraz skąd to i za ile:D Edytowane 23 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts