mrówka75 23.10.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Fajne zakupy mrówka Biała ramka mi się podoba. No i ten rudzielec mały to urósł trochę, no nie? Moje małe tygrysy maja już prawie 6m-cy i ważą już (o zgrozo) prawie po 4kg i dopiero w zeszłym tygodniu zaczęły im wypadać mleczaki:lol2: Agawi przepraszam, że nie pamiętałam:oops:. . Tkanina coś około 60 zł zł za metr. Wybierałam z próbnika w salonie z zasłonami , niestety nie znam nazwy producenta - miałam tylko podany kod. Normalnie to tkaninę zamówiłabym w hurtowni ale nie mogłam znaleźć właśnie tego odcienia. Edytowane 23 Października 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Agawi przepraszam, że nie pamiętałam:oops:. . Tkanina coś około 60 zł zł za metr. Wybierałam z próbnika w salonie z zasłonami , niestety nie znam nazwy producenta - miałam tylko podany kod. Normalnie to tkaninę zamówiłabym w hurtowni ale nie mogłam znaleźć właśnie tego odcienia. Nie ma a co:) A tkanina piękna, będę szukać podobnej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja już przebieram nóżkami na ten Twój żyrandol mrówko:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.11.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 piekne macie mieszkanko! gustowne i oryginalne! tapeta w przedpokoju bardzo fajna, choc pewnie sama nie mialabym na nia odwagi. jakis czas temu wizytowalam, ale widze ze juz sporo sie pozmienialo. a i tez mam rudzielca - zostal wziety poniewaz juz byl dom i perspektywa na wiecej miejsca. chyba sa w podobnym wieku, nasz jest z konca maja. ale kochany z niego lobuziak! w sumie super ze wasze kotki maja towarzystwo i moga sie bawic razem! i znow powiem to samo - chetnie zobacze wiecej foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.11.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 "a i tez mam rudzielca - zostal wziety poniewaz juz byl dom i perspektywa na wiecej miejsca. chyba sa w podobnym wieku, nasz jest z konca maja. ale kochany z niego lobuziak! w sumie super ze wasze kotki maja towarzystwo i moga sie bawic razem!" a moje kociaki urodzone początkiem maja super, że tez masz rudego łobuziaka w domu no to teraz moja lampa, dzisiaj odebrana - kolor grafitowy. Ciężka jak nie wiem co, mąż stwierdził, że trzeba będzie porządny hak wbić w sufit . Zdjęcie ze sklepu: http://img710.imageshack.us/img710/9578/lampa1o.jpg Uploaded with ImageShack.us i na szybko z domku (montaż dopiero w sobotę ): http://img195.imageshack.us/img195/5593/qq1q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Mrówko piękny:jawdrop: Bardzo mi się poodba:wiggle: Fajny jest ten kolor kryształków, taki grafit. U mnie też by bardzo pasował Możesz zdradzić ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No to fajnie, że się podoba, kolor faktycznie taki - taki inny:). Sypialnia będzie w kolorach ecru , szaro- grafitowy i lila. A cena za żyrandol wydaje mi się też fajna - 549 zł Ps. dodam tylko, że siostra jak go wczoraj zobaczyła to od razu zapytała- ile kosztował i była zdziwiona bo myślała, że z 1000 zł więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.11.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Super ten żyrandol mrówko! A kuwety w podwieszanej szafce nie da się zrobić tym samym sposobem? Kotki są tak zwinne, że na pewno by sobie poradziły nawet gdyby musiły wyżej wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.11.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dało by się dało, ale jak przeliczyliśmy naszą wysokość od podłogi do dna szafki , plus wycięcie na wejście wyżej minimum 5 cm ( na żwirek ) to wyszło trochę za wysoko. Poza tym musielibyśmy zrezygnować z 3/4 szafki pod umywalką a przy tak małej łazience jak moja nie miałabym gdzie zmieścić naszych rzeczy łazienkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A cena za żyrandol wydaje mi się też fajna - 549 zł Cena rzeczywiście rewelacyjna:yes: Jest śliczny, szkoda, że nie bardzo mam gdzie powiesić... W pozostałych sypialniach są po dwa górne oświetlenia, a dwa takie to za dużo jak na jeden pokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.11.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mrówko, masz: cudowne kociaki, przepiękne kafle w łazience, bombową kuchnię, wspaniałe zasłony, mnóstwo pięknych dodatków!!!!! I jeszcze JAKA lampa!!!!!!! (ten żyrandol z grafitowymi kryształami). Proszę, napisz na pw gdzie ją kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Przepiękny jest ten żyrandol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 04.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 piekny zyrandol kupilas Kocham krysztalki Mozesz zdradzic gdzie go kupilas Szczerze to sama bym sobie taki kupila Moze byc na priv jak nie chcesz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.11.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dziewczyny napisze wam wieczorem na priv gdzie go kupiłam:). O i ciekawostka, Pani z zaprzyjaźnionego sklepu z lampami próbowała namierzyć ten żyrandol lub inny podobny - dzisiaj odbierałam od niej kinkiety do łazienki i poinformowała mnie, że dostała katalog na 2012 r i jest bardzo podobny żyrandol tylko cena będzie ponad 5000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mrówka,ile???????????a na ile żarówek jest ten Twój żyrandol? Jak świeci, robiłaś już próbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 "Mrówka, ile??????????? " Ja dokładnie to samo powiedziałam:eek: Żyrandol jeszcze nie zamontowany, wróciliśmy dzisiaj późno do domku i mój A walczył z półką z Ikei. Na razie 1-0 dla półki:lol2: Na razie wklejam kinkiecik do łazienki: http://img717.imageshack.us/img717/2720/qqzq.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.11.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Na razie tylko wstępna przymiarka na suficie- proszę nie zwracać uwagi na wystające żyłki- montaż był szybki i tymczasowy - po prostu musiałam zobaczyć jak będzie wyglądać w sypialni Niestety nie mam zdjęcia zaświeconej bo gość w sklepie dał żarówki ze złym gwintem:bash: http://img833.imageshack.us/img833/4613/16980065.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ...ale jest piekny Szkoda e ten sklep tak daleko ode mnie , bo na bank bym go kupila Szczerze zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Śliczny ten żyrandol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Fenomenalny!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts