Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

Fajne zakupy mrówka Biała ramka mi się podoba. :) No i ten rudzielec mały to urósł trochę, no nie?

Moje małe tygrysy maja już prawie 6m-cy i ważą już (o zgrozo) prawie po 4kg i dopiero w zeszłym tygodniu zaczęły im wypadać mleczaki:lol2:

Agawi przepraszam, że nie pamiętałam:oops:. . Tkanina coś około 60 zł zł za metr. Wybierałam z próbnika w salonie z zasłonami , niestety nie znam nazwy producenta - miałam tylko podany kod. Normalnie to tkaninę zamówiłabym w hurtowni ale nie mogłam znaleźć właśnie tego odcienia.

Edytowane przez mrówka75

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agawi przepraszam, że nie pamiętałam:oops:. . Tkanina coś około 60 zł zł za metr. Wybierałam z próbnika w salonie z zasłonami , niestety nie znam nazwy producenta - miałam tylko podany kod. Normalnie to tkaninę zamówiłabym w hurtowni ale nie mogłam znaleźć właśnie tego odcienia.

Nie ma a co:) A tkanina piękna, będę szukać podobnej:yes:

• 2 weeks później...

piekne macie mieszkanko! gustowne i oryginalne! tapeta w przedpokoju bardzo fajna, choc pewnie sama nie mialabym na nia odwagi.

jakis czas temu wizytowalam, ale widze ze juz sporo sie pozmienialo.

a i tez mam rudzielca - zostal wziety poniewaz juz byl dom i perspektywa na wiecej miejsca. chyba sa w podobnym wieku, nasz jest z konca maja. ale kochany z niego lobuziak! w sumie super ze wasze kotki maja towarzystwo i moga sie bawic razem!

i znow powiem to samo - chetnie zobacze wiecej foci :D

"a i tez mam rudzielca - zostal wziety poniewaz juz byl dom i perspektywa na wiecej miejsca. chyba sa w podobnym wieku, nasz jest z konca maja. ale kochany z niego lobuziak! w sumie super ze wasze kotki maja towarzystwo i moga sie bawic razem!"

a moje kociaki urodzone początkiem maja :) super, że tez masz rudego łobuziaka w domu :yes:

no to teraz moja lampa, dzisiaj odebrana - kolor grafitowy. Ciężka jak nie wiem co, mąż stwierdził, że trzeba będzie porządny hak wbić w sufit .

Zdjęcie ze sklepu:

http://img710.imageshack.us/img710/9578/lampa1o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i na szybko z domku (montaż dopiero w sobotę :cry:):

http://img195.imageshack.us/img195/5593/qq1q.jpg

No to fajnie, że się podoba, kolor faktycznie taki - taki inny:). Sypialnia będzie w kolorach ecru , szaro- grafitowy ;) i lila. A cena za żyrandol wydaje mi się też fajna -

549 zł:wiggle:

Ps. dodam tylko, że siostra jak go wczoraj zobaczyła to od razu zapytała- ile kosztował i była zdziwiona bo myślała, że z 1000 zł więcej

Dało by się dało, ale jak przeliczyliśmy naszą wysokość od podłogi do dna szafki , plus wycięcie na wejście wyżej minimum 5 cm ( na żwirek ) to wyszło trochę za wysoko. Poza tym musielibyśmy zrezygnować z 3/4 szafki pod umywalką a przy tak małej łazience jak moja :cry: nie miałabym gdzie zmieścić naszych rzeczy łazienkowych.

Dziewczyny napisze wam wieczorem na priv gdzie go kupiłam:). O i ciekawostka, Pani z zaprzyjaźnionego sklepu z lampami próbowała namierzyć ten żyrandol lub inny podobny - dzisiaj odbierałam od niej kinkiety do łazienki i poinformowała mnie, że dostała katalog na 2012 r i jest bardzo podobny żyrandol tylko cena będzie ponad 5000 zł:jawdrop:

"

Mrówka,

ile??????????? "

Ja dokładnie to samo powiedziałam:eek:

Żyrandol jeszcze nie zamontowany, wróciliśmy dzisiaj późno do domku i mój A walczył z półką z Ikei. Na razie 1-0 dla półki:lol2:

Na razie wklejam kinkiecik do łazienki:

http://img717.imageshack.us/img717/2720/qqzq.jpg

Na razie tylko wstępna przymiarka na suficie- proszę nie zwracać uwagi na wystające żyłki- montaż był szybki i tymczasowy - po prostu musiałam zobaczyć jak będzie wyglądać w sypialni :)

Niestety nie mam zdjęcia zaświeconej bo gość w sklepie dał żarówki ze złym gwintem:bash:

http://img833.imageshack.us/img833/4613/16980065.jpg