nemi 31.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Mróweczko dzięki za info o drzwiach. Ładne są bardzo. A na NOWY ROK zostawiam cały alfabet życzeń. A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.12.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nemi to ja takiego alfabetu też sobie życzę, i dodam tylko jedną literkę Y- yyyyyyy i niech się jeszcze spełni to co zapomniałam wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No no no jakie świetne te zasłony Galeria też zapowiada się super Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję mróweczko za piękne życzenia Życzę również wielu szczęśliwych chwil, spełnionych marzeń i egzotycznych podróży w Nowym 2012 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.01.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witaj Mróweczko! Już kiedyś byłam u Ciebie, ale tak szybciutko i nic nie wpisałam. Piękne mieszkanie i wcale nie widać małego metrażu. Takie dystyngowane, pałacowe (w pozytywnym znaczeniu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Oprawa okien wyszła bardzo ładnie fajnie wyglądają tak zestawione dwa kolorki. Materiał na zasłonę w kuchni wygląda na jakiś ciekawy, nieźle się układa i ma taki srebrzysty blask na zdjęciach. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 02.01.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuje za życzenia noworoczne:) Rocia TwoOfUS - w kuchni satyna, tylko taka bardzo gruba i mięsista, na żywo też ma taki srebrzysty blask, ciężka do układania( jeżeli komuś zależy na idealnie równych zakładkach ) 31 grudnia zamiast iść do pracy poszłam na zakupy i znalazłam ceramiczne doniczko- osłonki, jak mówi mój m "puchary" , http://img842.imageshack.us/img842/6581/a12qp.jpg Uploaded with ImageShack.us zamówiliśmy stolik - jak się uda to może dojdzie do piątku, no i jednak w pokoju będzie bio-kominek, więc szukamy teraz obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Cudne te puchary:jawdrop: A jaki stolik zamówiliście? Biokominek super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Fajne puchary szczególnie ten kwadratowy ładny. Czekamy na fotki stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jaki genialny pomysł na ukrycie kuwety no i świeczniki łazienkowe piękne, ja dopiero zawitałam więc do calości się odnosze ekstra no i zasłony tez mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.01.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Diana-teresa , , bardzo się cieszę, że Ci się podoba:) Co do stolika- ławy, to nie jest jakiś specjalnie wyszukany ale nie mogę się już doczekać, tym bardziej, że teraz mam odziedziczony po siostrze ciężki dębowy którego szczerze nie znoszę. http://img17.imageshack.us/img17/9229/a13lg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Co do stolika- ławy, to nie jest jakiś specjalnie wyszukany ale nie mogę się już doczekać Jak to nie wyszukany bardzo fajny stolik na fajnych nóżkach. Z czego ma blat? ładnie się odcina kolorystycznie a jednocześnie nie wygląda ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Bardzo fajny ten stolik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.01.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 blat z czarnego szkła, pewnie się będzie strasznie rysował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 blat z czarnego szkła, pewnie się będzie strasznie rysował Każdysię rysuje- lakierowany też, a olejowany, no to dopiero dziewczyny narzekają, że ślady zostają nie do usunięcia:o Nie ma dobrego rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.01.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Każdysię rysuje- lakierowany też, a olejowany, no to dopiero dziewczyny narzekają, że ślady zostają nie do usunięcia:o Nie ma dobrego rozwiązania... Też tak sobie tłumaczę (po fakcie jak już zakupiony) Yokasta- palce i kurz- jak będzie tylko to to będę szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam Mrówko w Twojej Galerii, jestem pod wrażeniem, aż dech mi zapiera, lampa w salonie boska, właśnie o takie marzyłam, super mieszkanko. I te detale!!!!Kuchnia biała, uwielbiam białe kuchnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts