mrówka75 17.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 nie to nie będzie taki "normalny " kominek bo nie mamy wyciągu tylko bio to znaczy się z bio to będzie tylko paliwo. Ogólnie rzecz ujmując kominek będzie wyglądał jak taki typowy na płomień jak najbardziej "żywy". A w lecie będę wyciągać wkład na paliwo i wstawiać świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 17.01.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Mrowko a moge wiedziec jakie masz zarowki w tym zyrandolu W instrukcji pisze ze 3x60W Ja bym chciala grafitiwy ale jezeli mialobyu byc ciemno to wezme sobie biale kulki chociaz u mnie tez w gre wchodzi sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Mrówko stoliczek cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.01.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Kasiakp u nas żarówki mają chyba 25 W,, maja mało ze względu na to , ze chciałam żarówki w kształcie kulek ( niewiele większe od kryształków) i tylko o takiej mocy znalazłam. Ale może faktycznie jak dasz 60 -tki to będzie duuuużo jaśniej. Mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a teraz inspiracja kominka, chciałabym taki tylko niższy ten postument na dole( nie wiem jak to inaczej nazwać): http://img851.imageshack.us/img851/3355/51349987.jpg To na dole, to po prostu cokół Ten rzeczywiście jakiś za wysoki, ale sam kominek fajny. Czyli będziecie mieli kominek bio w stylu klasycznym:wiggle: Zastanawiamy się nad takim do sypialni:rolleyes: Trochę klasycznych jest tu, ale brak z ceglanym środkiem http://alvado.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=1&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=104 http://www.arteabc.pl/-c-1_9.html Podobają mi się nawet te drewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mrówko, nie wiem-jak to sie stało, ze dopiero teraz odkryłam Twoja galerię.Pewnie czytałas to nie raz, ale muszę to napisac-gratuluję Ci pięknych wnętrz. Zachwyciło mnie u Ciebie wiele, więc zapytam tylko o te rzeczy, po zobaczeniu których-biorę je bardzo poważnie u siebie pod uwagę: *lampy nad stolik w kuchni-od dawna szukam czegos wyjątkowego nad swój półwysep...czy podałabys mi ich nazw albo nazwe sklepu? *piękniunie, oryginalne kontakty-gdzie mozna kupic takie cudenka? Widziałam tez u Ciebie drzwi Interdoor-własnie dzis robilismy z M. u nich wycene i bardzo powaznie bierzemy je pod uwagę Z góry dziekuje i przepraszam, jesli dubluję pytania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.01.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Agawi - dzięki za namiary kominkowe, ładne i powiem, ze drewniane tez mnie urzekły( zrobiłaś mi mętlik w głowie ) ale niestety za drogie, mam nadzieję, że uda nam się z kominkiem zmieścić w max 2000zł. Hazeleyes- , lampki kupione w Castoramie, oryginalnie maja czerwony sznurek - u nas przemalowany na czarny, nazwy producenta niestety nie pamiętam, ale na pewno made in China kontakty- jeżeli kuchenne to kupione w LM firma Kalya, łazienkowe Firma ModElec seria Sublime Evolution model Baroque Blanc z drzwiami Interdoor swoje przeszliśmy ale mimo to baardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Agawi zrobiłaś mi mętlik w głowie Sorkihttp://emoticonhq.com/images/ICQ/Kolobok/sorry.gifnie chciałam mrówko Możesz spróbować zrobić obudowę na zamówienie- powinno być taniej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.01.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Kasiakp fotka dla Ciebie http://img853.imageshack.us/img853/4968/59389262.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Stycznia 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 01.02.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Kasiakp fotka dla Ciebie http://img853.imageshack.us/img853/4968/59389262.jpg Uploaded with ImageShack.us dzieki dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Muszę zmienić nazwę mojego dziennika ponieważ jest nieaktualna od prawie 2 tygodni. Jest nas już 2 +3 Pojawiła się dziewczynę o imieniu "muszka bez uszka", które to nadal jej mój mąż. Została znaleziona w pod klatką w te ponad 20 stopniowe mrozy, w skrajnym wycieńczeniu, ma martwicę ( z odmrożenia) na jednym uchu, które niestety niedługo w większej części jej odpadnie ( stąd imię). Nie wklejam zdjęć gdyż na razie to obraz" nędzy i rozpaczy", jest już po kilkudniowej reanimacji ( bo chyba tak to trzeba nazwać). W każdym razie już ma się lepiej , wraca do zdrowia i ma wilczy apetyt:D A no i kupiliśmy już biokominek tak więc niedługo pokażę efekt całości- mam nadzieję , że zdążę go odpalić jeszcze tej zimy Edytowane 15 Lutego 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 mrówko koniecznie pokaż kominek To wspaniałe, że przygarnęliście takiego biednego kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Macie serce we właściwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O raju biedna kicia dobrze że Was spotkała. Zwierzaki są takie biedne w te mrozy Na efekt kominka czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Biedny kotek:( Kto mógł wyrzucić malutkiego kotka na taaaki mróz?:mad: Fajnie, że go przygarnęliście mrówko:D Kominek pokazuj natychmiast:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Cześć mrówko, właśnie do Ciebie dotarłam i chętnie zostanę na dłużej. Masz przepiękny taras, wpadło mi też w oko kilka zakupowych łupów. No i jako miłośniczka futrzaków, cieszę się bardzo, że nie daliście kici zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jeej ale mi się smutno zrobiło przez tę kicię... Dobrze, że ją przygarnęliście. Jak reszta rodzinki (pytam o tę kocią część) zareagowała na nowego domownika? Nie było fochów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.02.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Kicia ma się coraz lepiej, na razie śmiesznie wygląda, zrobił jej się wielki brzuch a cała reszta jeszcze strasznie chuda. Wczoraj mąż mnie przestraszył, trzymał ją na rękach i mówi, że jej chyba poduszki na łapkach odpadają. Zeszła jej cała gruba skóra jak łuska z kilku łapek ale na szczęście nie odmroziła tak jak ucha bo od spodem ma śliczne nowe różowe. No i dzięki kici nie jestem jedyną "samicą" w tym naszym stadzie, szary z rudzielcem po kilkudniowym fuczeniu na wszystkich ( że o całej reszcie ich wybryków nie wspomnę ) w końcu zaakceptowali muszkę. A teraz to ona nad nimi pracuje i już wiadomo kto będzie rządził w domu Kominek ma przyjść dzisiaj, na razie to sam wkład. Wczoraj byliśmy obejrzeć kamień i części drewniane do obudowy ale nic sensownego nie znaleźliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.02.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Cześć mrówko, właśnie do Ciebie dotarłam i chętnie zostanę na dłużej. Masz przepiękny taras, wpadło mi też w oko kilka zakupowych łupów. No i jako miłośniczka futrzaków, cieszę się bardzo, że nie daliście kici zginąć. Witam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czas troszkę odkurzyć wątek. Na początek muszę się pochwalić- w końcu mamy łóżko!!!! Takie jak chciałam, jasne, wysokie i z szufladami. Fotek nie będzie ponieważ nie mam jeszcze zagłówka, pasującej pościeli , narzuty i innych dupereli. Z ostatnich zakupów: 1. lampion - duży prawie 60 cm, jeszcze nie ma miejsca docelowego, musiałam go mieć, mówił do mnie w sklepie -kup mnie , kup mniehttp://img6.imageshack.us/img6/8228/lampiond.jpg Uploaded with ImageShack.us 2. poduszki na narożnik, fajne takie miziaste: http://img850.imageshack.us/img850/6272/poduszkis.jpg Uploaded with ImageShack.us 3.kominek -fotki brak- a to przez mojego m. który do dnia dzisiejszego nie zamontował, ponieważ jak twierdzi co 5 min. zmienia mi się koncepcja obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts