Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

mróweczko a zdradź jakie łóżko kupiliście? ja u siebie mam białe, wysokie łóżko, z szufladami (ze sklepu na I ;)) i ogólnie brakuje mi pomysłu na sypialnie :(

masz jakieś ciekawe przykładowe aranżacje?

lampion cudny a poduchy zachęcają do drzemki :)

i czemu tak często zmieniasz koncepcję zabudowy kominka, co? czekamy na efekty :)

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Konto usunięte na żądanie
Witam się:welcome: i od razu na wstępie wyrażam zachwyt i podziw za konsekwencję i dobry gust, no i oczywiście miłość do kociaków, też je uwielbiam :yes:

Mróweczko...ja Was kocham..wiesz?? za to , że daliście małej kici dom i nadzieję na lepsze jutro..jak się maleństwo teraz miewa?

Lampion piekny, widać po nim , że gadatliwy...jakbym zobaczyła taki w sklepie to też by mnie kusił ;) no i zdecyduj sie wreszcie na obudowę kominka , bo my tu ciekawe jesteśmy :p

Lakorun

dokładnie takie samo jak u Ciebie z I. tylko bez zagłówka. Mieliśmy robić podobne na wzór ale wychodziło o wiele drożej więc zebraliśmy się w niedzielę do Krakowa na zakupy :) Przejdzie tylko mały tuning. Jak skończymy to pokażę co nam z tego wyszło ;)

Sim14 :welcome: dziękuję za miłe słówka :smile:

Agawi, Pysiaczek - zdjęcia kominka powiadacie :???:ja sama powoli tracę nadzieję, że ten kominek powstanie nawet nie w tym roku ale w najbliższej dziesięciolatce:cry:

Madileo :hug: dziękuję Ci za ciepłe słowa pod naszym adresem

Edytowane przez mrówka75

A oto zdjęcia muszki:

1 fotka - była u nas dopiero około tygodnia( jeszcze mocno osłabiona i chora)

http://img819.imageshack.us/img819/7031/zoka1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i dzisiaj- rośnie z niej niezłe ziółko:

http://img848.imageshack.us/img848/8540/zoka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Wiem , wiem urodą nie grzeszy ale i tak jest cudowna :D

Edytowane przez mrówka75

[...]

Wiem , wiem urodą nie grzeszy ale i tak jest cudowna :D

Mróweczko...przecież ona jest śliczna! oczka mówią same za siebie :)

Muszka słodka i śliczna :hug: pomiziaj za uszkiem i pod bródką :) (u mnie w rodzinie nikt na wieść o kotku się nie ucieszył :( i jakoś tak mi smutno było).

Spokooooojnie ;) my nadrabiamy :lol2: ...niech tylko kicia usiądzie im na kolankach i uruchomi swoją mruczankę...zobaczysz, że pokochają :yes:

Lakorun

dokładnie takie samo jak u Ciebie z I. tylko bez zagłówka. Mieliśmy robić podobne na wzór ale wychodziło o wiele drożej więc zebraliśmy się w niedzielę do Krakowa na zakupy :) Przejdzie tylko mały tuning. Jak skończymy to pokażę co nam z tego wyszło ;)

to ja juz czekam z niecierpliwością :)

a z zagłówka zrezygnowaliście całkowicie? czy jakiś inny będzie?

Dziewczyny ściskam Was w imieniu Muszki:hug: - muszę się do czegoś przyznać- ona ma lekkiego zezka ale wybrałam takie fotki żeby nie było bardzo widać;)

Yokasta- zobaczysz jak będziesz ją mała już w domku to podbije wszystkie serca- one tak mają:yes:

Ruby :welcome:

Lakorun- na razie nie kupowaliśmy zagłówka z I. Na wprost łóżka będzie szafa, najprawdopodobniej z drzwiami otwieranymi a nie przesuwnymi więc może zabraknąć tych parę cm. Zobaczymy jak zrobimy szafę.

mrówcia czuję wstyd, zażenowanie:oops:... aż nie wiem od czego zacząć... znamy się od miesięcy, a ja nigdy nie zauważyłam w stopce, że masz swój wątek:oops: Wstyd i zażenowanie to jedno...ale jaka strata dla mnie:o Dziś jak wsiąknęłam w to twoje M, to całą niedzielę tak przesiedziałam:) Wielkie gratulacje - świetna robota:lol:

Ale dlaczego tak dawkujesz nam tu wąskie kadry? Narożnik nie był pokazany z szerszej perspektywy:mad: stolik kawowy z narożnikiem w tle też nie:mad: Czuję niedosyt... ale i tak u made my Sunday:lol: