lakorun 07.03.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mróweczko a zdradź jakie łóżko kupiliście? ja u siebie mam białe, wysokie łóżko, z szufladami (ze sklepu na I ) i ogólnie brakuje mi pomysłu na sypialnie masz jakieś ciekawe przykładowe aranżacje? lampion cudny a poduchy zachęcają do drzemki i czemu tak często zmieniasz koncepcję zabudowy kominka, co? czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mrówko, fajne łupy:wiggle: Czekam na jakieś foty łózka i kominka jak się zamontuje:rolleyes::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.03.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam się i od razu na wstępie wyrażam zachwyt i podziw za konsekwencję i dobry gust, no i oczywiście miłość do kociaków, też je uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Świetni lampion Koniecznie pokaż kominek i łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mróweczko...ja Was kocham..wiesz?? za to , że daliście małej kici dom i nadzieję na lepsze jutro..jak się maleństwo teraz miewa? Lampion piekny, widać po nim , że gadatliwy...jakbym zobaczyła taki w sklepie to też by mnie kusił no i zdecyduj sie wreszcie na obudowę kominka , bo my tu ciekawe jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.03.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Lakorun dokładnie takie samo jak u Ciebie z I. tylko bez zagłówka. Mieliśmy robić podobne na wzór ale wychodziło o wiele drożej więc zebraliśmy się w niedzielę do Krakowa na zakupy Przejdzie tylko mały tuning. Jak skończymy to pokażę co nam z tego wyszło Sim14 dziękuję za miłe słówka Agawi, Pysiaczek - zdjęcia kominka powiadacie :???:ja sama powoli tracę nadzieję, że ten kominek powstanie nawet nie w tym roku ale w najbliższej dziesięciolatce:cry: Madileo dziękuję Ci za ciepłe słowa pod naszym adresem Edytowane 7 Marca 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.03.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) A oto zdjęcia muszki: 1 fotka - była u nas dopiero około tygodnia( jeszcze mocno osłabiona i chora) http://img819.imageshack.us/img819/7031/zoka1.jpg Uploaded with ImageShack.us i dzisiaj- rośnie z niej niezłe ziółko: http://img848.imageshack.us/img848/8540/zoka.jpg Uploaded with ImageShack.us Wiem , wiem urodą nie grzeszy ale i tak jest cudowna Edytowane 7 Marca 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 07.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 mrówka75, cudowny koteczek!Wygląda na bardzo sympatyczną i kochaną koteczkę. I ładniutka jest Yokasta, dobrze, że masz nas na FM My to cieszymy się, rozpływamy nad Twoją kicią, wypytujemy i doradzamy aż z przesadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Fajny ten lampion nic dziwnego, że trudno było się mu oprzeć Kiciusia słodka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cats/smileys-cats-161028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Piękna kiciahttp://www.picgifs.com/animal-graphics/animal-graphics/cats/animal-graphics-cats-901842.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 07.03.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 [...] Wiem , wiem urodą nie grzeszy ale i tak jest cudowna Mróweczko...przecież ona jest śliczna! oczka mówią same za siebie Muszka słodka i śliczna pomiziaj za uszkiem i pod bródką (u mnie w rodzinie nikt na wieść o kotku się nie ucieszył i jakoś tak mi smutno było). Spokooooojnie my nadrabiamy ...niech tylko kicia usiądzie im na kolankach i uruchomi swoją mruczankę...zobaczysz, że pokochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Super lampion upolowałaś. Podejrzewam, że gdybym trafiła do tego samego sklepu, przemówiłby do mnie w ten sam sposób A co do kici, jak to nie grzeszy urodą? Słodziutka jest. Absolutnie do zagłaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2012 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Słodka kicia! Dobrze jej u Was Zakupy super! Czekam na resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 mrówko kicia jest absolutnie śliczna - ma piękny pyszczek Bardzo dobrzy z Was ludzie yokasiu no jak to mogli się nie ucieszyć? To ja się cieszę jak głupia, że chociaż na fotkach sobie u Ciebie koteczka pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.03.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Lakorun dokładnie takie samo jak u Ciebie z I. tylko bez zagłówka. Mieliśmy robić podobne na wzór ale wychodziło o wiele drożej więc zebraliśmy się w niedzielę do Krakowa na zakupy Przejdzie tylko mały tuning. Jak skończymy to pokażę co nam z tego wyszło to ja juz czekam z niecierpliwością a z zagłówka zrezygnowaliście całkowicie? czy jakiś inny będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.03.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziewczyny ściskam Was w imieniu Muszki:hug: - muszę się do czegoś przyznać- ona ma lekkiego zezka ale wybrałam takie fotki żeby nie było bardzo widać Yokasta- zobaczysz jak będziesz ją mała już w domku to podbije wszystkie serca- one tak mają Ruby Lakorun- na razie nie kupowaliśmy zagłówka z I. Na wprost łóżka będzie szafa, najprawdopodobniej z drzwiami otwieranymi a nie przesuwnymi więc może zabraknąć tych parę cm. Zobaczymy jak zrobimy szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinos78 08.03.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pięknie,fenomenalnie,monochromatycznie i z elementami glamour.Uwielbiam.Zastanawiam się,czy planujesz jakis stolik jadalniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 łaa kotki z zezem są przesłodkie czemu jej nie zrobiłaś takiej foty, u kociaka to strasznie urocze i takie rozbrajające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.03.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 łaa kotki z zezem są przesłodkie czemu jej nie zrobiłaś takiej foty, u kociaka to strasznie urocze i takie rozbrajające podpisuję się obiema ręcyma...jak mogłaś nam odmówić takiego widoku ??...toż to mega rozczulające.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 mrówcia czuję wstyd, zażenowanie:oops:... aż nie wiem od czego zacząć... znamy się od miesięcy, a ja nigdy nie zauważyłam w stopce, że masz swój wątek:oops: Wstyd i zażenowanie to jedno...ale jaka strata dla mnie:o Dziś jak wsiąknęłam w to twoje M, to całą niedzielę tak przesiedziałam:) Wielkie gratulacje - świetna robota:lol:Ale dlaczego tak dawkujesz nam tu wąskie kadry? Narożnik nie był pokazany z szerszej perspektywy:mad: stolik kawowy z narożnikiem w tle też nie:mad: Czuję niedosyt... ale i tak u made my Sunday:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts