Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

Kolor kamyka dla mnie idealny, lekkie ecru jak paski na tapecie, ale nawet jak byłby jaśniejszy to nie miało by znaczenia, nie musi być wszystko w idealnie tej samej tonacji. Wczoraj "wypociliśmy" takie coś ( nie zwracać uwagi na bałagan ;) ) ze styropianu żeby sprawdzić proporcje. Dzisiaj zaczynamy działać :).

http://img13.imageshack.us/img13/2618/kominekux.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mrówko witam się - bez przytuleń tylko :jawdrop:

Rozłożyłaś mnie. Nie pamiętałam, że Twoja kuchnia to faktycznie Twoja kuchnia :)

Doceniam przede wszystkim dbałość o szczegóły :yes: Niektóre elementy co prawda dla mnie aż za bardzo wymieszane (nie stylistycznie, ale kolorystycznie), ale i tak jest pięknie. Ścianka półokrągła z 3 (?) tapetami to mistrzostwo :)

Pozdrawiam, będę wpadać.

Mrówko witam się - bez przytuleń tylko :jawdrop:

Rozłożyłaś mnie. Nie pamiętałam, że Twoja kuchnia to faktycznie Twoja kuchnia :)

Doceniam przede wszystkim dbałość o szczegóły :yes: Niektóre elementy co prawda dla mnie aż za bardzo wymieszane (nie stylistycznie, ale kolorystycznie), ale i tak jest pięknie. Ścianka półokrągła z 3 (?) tapetami to mistrzostwo :)

Pozdrawiam, będę wpadać.

Venus :welcome: no to ja Ciebie witam z przytuleniem :hug:

A moja ciocia twierdzi, że u nas tylko czarny i biały i ciągle się dopytuje kiedy jakiś kolor będzie. Nawet nie zauważyła , że ściana w pokoju już jest pomalowana :bash:

Zdjęcia będą jak ogarniemy całość ;). Na razie zamówiliśmy cargo do kuchni a dokładniej będą 3 połączone. Niestety nie ma jednego dużego o takich wymiarach. Front będzie lustrzany i tu mam problem - jaki uchwyt. W meblach jest frez w cargo niestety nie da rady . Mąż chce uchwyt wpuszczany a mnie się marzy kołatka jak u Magdyzzz. Wreszcie znalazłam moje wymarzone , wyśnione krzesła do kuchni - tylko teraz mam duuuuży problem :bash:- jak je sprowadzić :

http://img31.imageshack.us/img31/6589/1159431.jpg

Uploaded with ImageShack.us