agawi74 26.03.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 To uderzaj do googulka na priv- ona codziennie przechodzi koło tego sklepu w Paryżu:lol2:Może pomoże Ci zorganizować transport do PL:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 26.03.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 To uderzaj do googulka na priv- ona codziennie przechodzi koło tego sklepu w Paryżu:lol2: Może pomoże Ci zorganizować transport do PL:yes: A nie wiedziałam, poproszę ją żeby zobaczyła je na żywo - czy też takie ładne:lol2:. Na razie próbuję załatwić transport przez znajomą mojej siostry. Jak nie wyjdzie będę kombinować dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 27.03.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Super krzesła, a czym one sa tapicerowane?Nie mówcie mi o kolorach... bo u mnie ciagle syłyszę, że szaro i buro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.03.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Krzesła wyszperałaś świetne. Teraz do tego masz świetny pretekst żeby złożyć wizytę Paryżowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja tylko chciałam zgłosić opinię, którą słyszałam z 3 niezlaeżnych źródeł (ale moim zdaniem bardzo wiarygodnych;))... ponoć MdM mają produktu fatalnej jakości, ale tak prawdziwie fatalnej... 3 różne osoby bardzo interesujące się wnętrzami (2 z tego forum notabene;) i jedna osoba pracująca w branży) mówiły, że wracały stamtąd z pustymi rekami.... piękne katalogi, piękne zdjęcia, super design - i wykonanie poniżej jakichkolwiek standardów:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.03.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 o widzisz Magda tego właśni się boję, że realu to one mogą inaczej wyglądać. Dlatego sprawdzę ich jakość przez wiarygodną osobę. Dzisiaj znalazłam jakieś francuskie forum ( co prawda francuski ostatnio miałam na studiach ale co nieco poczytałam ) i opinie na temat MdM nie są dobre. Drop - a powiem szczerze, byłam w Paryżu tyle razy, a jak byłam na studiach to nawet winobranie zaliczyłam, że jakoś już mnie nie ciągnie w tamte rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.03.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 I kolejne świetne wnętrze! Krzesła są tak ciekawe, że chyba warto zawalczyć o możliwość sprowadzenia ich z Paryża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 o widzisz Magda tego właśni się boję, że realu to one mogą inaczej wyglądać. Wiesz co mrówko, wyglądać to one mogą i dobrze, ale chodzi o jakość. Ja słyszałam, ze to chińszczyzna jest... A nie znajdziesz stolarza, który zrobi Ci poodbne krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.03.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 tylko to obicie- no tak mi się podoba a nie znajdę takiego samego materiału. Z tego wszystkiego zaczęłam dzisiaj szukać innych krzeseł i nawet znalazłam w promocji za 950 zł /szt - no tyle to nie dam:evil: . Gdybym jeszcze je kupowała na parę lat to może bym je rozważyła ale ja nie jestem stała w uczuciach jeżeli chodzi o meble i wiem , że u mnie długo nie pobędą. W niedzielę razem z mężem już zastanawialiśmy się nad nową sofą ( a ta ma dopiero kilka miesięcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 ja nie jestem stała w uczuciach jeżeli chodzi o meble i wiem , że u mnie długo nie pobędą. W niedzielę razem z mężem już zastanawialiśmy się nad nową sofą ( a ta ma dopiero kilka miesięcy). Eee to jak tak się sprawy mają, to weź jakiekolwiek:lol2:Żarcik, ale rzeczywiście nie ma co szaleć, jak i tak w krótkim czasie je wymienisz. 950 zł /szt to sporo, chociaż moje 2 z podłokietnikami wyszły po ok 750:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.03.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 cholercia czemu ceny stylizowanych krzeseł są takie wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 cholercia czemu ceny stylizowanych krzeseł są takie wysokie Ooo i to jest bardzo dobre pytaniehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/zly.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/zly.gif Pewnie cenę mocno podnosi gięte drewno, frezy, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mrówko a czy nie możesz takich krzeseł np na jakimś bazarze zlecić na zamówienie? a tkaninę dostarczyć sama? podobną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Mrówko ja widziałam na żywo meble z maison i one rzeczywiście nie grzeszą cudownym wykonaniem. Do prowansalskiego, przecierkowego wnętrza gdzie wszystko i tak wygląda na nadgryzione zębem czasu to może się dopasują ale u Ciebie to ja ich nie widzę. Materiał z którego są wykonane jest słabej jakości i wygląda to trochę jak chińszczyzna. W maison można upolować fajne dodatki, obrusy, zasłony itp ale meble to do mnie nie przemawiają Na allegro widziałam takie, może któreś Ci podpasują http://allegro.pl/krzesla-drewniane-bielone-naturalny-len-i2228176331.html http://allegro.pl/krzeslo-krzesla-pikowane-sliczne-stylowe-98cm-i2232094113.html Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.04.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Na razie temat krzeseł odkładam na później. Venus- tez rozważam taką opcję, nawet przeglądałam już tkaniny obiciowe. Two- dzięki za linki, te drugie krzesła mam nawet zapisane w inspiracjach , zmieniłabym jedynie ten uchwyt z tyłu. Na tapecie u mnie aktualnie meble( niestety zmieniamy stolarza ) -a wiec pilnie potrzebujemy - szafy do sypialni, wnęki z cargo, witrynki do pokoju (obok kominka). Czekamy na pana stolarza który robił nam meble do łazienki ma przyjechać na pomiar i wycenę. A witrynkę chciałabym taką jak środek tej szafy ( z małymi zmianami oczywiście;) ) max 50-60 cm szerokości. Kominek będzie klasyczny więc powinno ładnie obok siebie wyglądać. Wczoraj chcieliśmy kupić kamień do obłożenia kominka, niestety to co jest na wystawie a to co nam pan pokazał to chyba był piąty gatunek. Ponoć takie tylko dostają Tak więc nie mam kamienia, nic innego mi się nie podoba. http://img801.imageshack.us/img801/5497/95370080.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękną planujesz witrynkę mrówko I co z tym kamieniem?:mad: myślałam, że jka ma oznaczona klasę, to powinien być ładny... Może poszujaj gdzieś go jeszcze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.04.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Kurczę, Mrówko - ale Wy macie wytworny gust! Założę się, że w tak eleganckim mieszkaniu to nawet włosy z rana nie śmią się kołtunić, tylko są uroczo rozczochrane!: Podziwiam! Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.04.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Agawi- ponoć mają tylko takie kamyczki a wygląda to naprawdę fatalnie. One są ułożone jakby w formie zachodzących cegiełek i pomiędzy poszczególnymi elementami wylewa się klej. Próbowałam go zdrapać ale nie da się ruszyć, nie mam pojęcia na czym to kleją. Nihiru- , to chyba , że włosy mojego M, bo on ma krótkie i nie ma się co kołtunić A no i pokażę wam jaka szafę chcemy do sypialni. Szkło też bym chciała takie ciemniejsze jak na zdjęciu, ma pasować do kryształków na żyrandolu. No i tkanina marszczona wewnątrz. http://img193.imageshack.us/img193/2326/82124627.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Idziesz w bardzo elegancką stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.04.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 szafa podoba mi się absolutnie cała, proporcje, kolorystyka, klameczki. U mnie układ szafy dokładnie taki sam będzie, mam nadzieję, że wyjdzie jak ta na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts