Ilona Agata 07.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z okazji Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i radości,którą przynosi budząca się do życia wiosna składa Ilona http://novamoda.blox.pl/resource/wielkanoc5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mrówko a ja chciałam nieskromnie spytać czy zajączek wielkanocny przyniósł coś więcej niż jajko czekoladowe np dzidziusia? bo w stopce 2+3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 dzidziusia kiciusia chyba że coś mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 a doczytałam o Muszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 oj dziewczyny, dziewczyny- Venus- rozbawiłaś mnie do łez - tydzień mnie nie było - a tu takie domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.04.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No w tydzień, to się wiele może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.04.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 23.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Czy ja mogła bym prosić o info dotyczące tej pięknej mozaiki w kuchni - nazwa, sklep??? Za wszelkie info z góry dziękuję. Mieszkanko prześliczne, gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.04.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ślązaczko To juz było tak dawno zamawiane, że nie mogę sobie przypomnieć nazwy firmy produkującej mozaikę, znalazłam tylko fotkę z symbolem - zdjęcie robione chyba w Max Flizie w Krakowie http://img151.imageshack.us/img151/1137/mozaikac.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mrówka, przeczytałam wczoraj Twój dziennik jednym tchem. Piękne wnętrza, gratuluję konsekwencji. Mam pytanie o płytki,które macie na podłodze w kuchni, który to odcień (numer) Imola Antares (chyba tego nie przeoczyłam)? Czy ich wymiar to 40x60? Kociaki cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.04.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mrówka, przeczytałam wczoraj Twój dziennik jednym tchem. Piękne wnętrza, gratuluję konsekwencji. Mam pytanie o płytki,które macie na podłodze w kuchni, który to odcień (numer) Imola Antares (chyba tego nie przeoczyłam)? Czy ich wymiar to 40x60? Kociaki cudowne i dziekuje za miłe słowa. Przeszukałam foki i znalazłam tylko taki symbol na jednym zdjęciu ze sklepu Antares-46 G, płytki 40/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 25.04.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Serdecznie dziękuję za info, bardzo podobają mi się te płytki (normalnie miłość od pierwszego wejrzenia, a raczej ujrzenia u Ciebie), mam nadzieję że uda mi się je zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 25.04.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziękuję Mrówka, 46 G to oznaczenie koloru, choć u Ciebie wyglądają na jaśniejsze niż w internecie. Zapisałam w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.05.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Chwila prawdy ( nie krytykujcie proszę za mocno - bo to wspólne dzieło mojego męża i po troszku moje ). A zapomniałbym dodać , że brakuje jeszcze ozdobnej listwy pod blatem - ale nie mam czasu pojechać i wybrać) http://img543.imageshack.us/img543/3605/kominek1.jpg Uploaded with ImageShack.us kamyczek z bliska http://img137.imageshack.us/img137/403/kominek2.jpg Uploaded with ImageShack.us i z boku http://img13.imageshack.us/img13/4493/kominek3t.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 mrówko jest pięknie! Ślicznie Wam wyszedł ten kominek To jest biokominek tak? Jeśli tak to proszę o info skąd i za ile Super tak czarno-biało u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 04.05.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Mróweczko, jestem pod wrażeniem...z resztą za każdym razem jestem jak tylko do Ciebie zaglądam... Kominek szalenie mi się podoba , portal i kamień.. i te mieniące sie drobinki... tapety super połączyłaś...tylko te kinkiety na tapecie to jak dla mnie trochę za dużo, ale w sumie pierwsze wrażenie sie liczy...czyli jestem pod wrażeniem a można prosić o ujęcie całej ściany z kominkiem z dalszej perspektywy? Edytowane 4 Maja 2012 przez madileo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.05.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Wow ale szał Całość wygląda cudnie, aż kilka razy wracałam bo nie mogłam się napatrzeć Bardzo ładny ten kamień, ma takie glamour'owe iskierki Kinkiety są ok bo w sumie całość ma taki glamourowy przepych, tylko wydaje mi się, że wypadły odrobinę za wysoko i za blisko siebie ale i tak JEST PIĘKNIE A ja ostatnio byłam w maisons du monde i oglądałam krzesełka które kiedyś wklejałaś. Białe rzeczywiście słabo wyglądały. Z wierzchu niby fajne ale z bliska widać zacieki od farby i od spodu nierówno zamocowaną tapicerkę. O dziwo czarne prezentowały się dużo lepiej ale myślę, że to wszystko kwestia egzemplarza. Tak czy inaczej masz już pewnie coś innego na oku Edytowane 4 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.05.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny ( mąż się ucieszy, że kominek się podoba , będzie miał zapał do dalszych prac). Kinkiety są wyżej bo nie chciałam żeby wszystko się skupiało w jednym punkcie, a blisko siebie - bo i ścianka nie jest duża, gdybym przesunęła prawy kinkiet jeszcze w bok to by wypadł na ścianie:sick: Pysiaczku- tak to biokominek tylko teraz wkładam świeczki, kupiony na allegro Madileo - perspektywa dla Ciebie;) Two - dzięki za opinię o krzesełkach, kolejna nie za bardzo pochlebna o ich jakości więc chyba odpuszczę temat MdM a i kupiłam ostatnio w Krakowie koszyczki na owoce i warzywka : http://img40.imageshack.us/img40/7092/koszw.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img832.imageshack.us/img832/4240/kominek4.jpg Uploaded with ImageShack.us no i teraz zmieniła mi się koncepcja i chciałabym obok kominka mięciutki stylizowany fotel ( ale nie za duży) tylko u mnie jak w kalejdoskopie - za chwilę znowu coś innego wymyślę Edytowane 4 Maja 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 no pięknie mróweczko...taki mąż zdolniacha!!!! Ostatnie zdjęcie - bajka normalnie...pięknie:) Aaaa...i jeszcze chciałam napisać, że podoba mi się galeria zdjęć we wnękach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 04.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mróweczko, dziękuję kochana:hug: Patrząc na całość , ścianka wygląda obłędnie...w kominku jestem już zakochana ... no i już widzę w wyobraźni ten mięciutki fotel...i przy okazji walkę o miejsce pomiędzy ludzkimi a kocimi dupkami Koszyczki bardzo fajne... zawartość tyż ..idę po jabłko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts