Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mróweczko - ja tez nie wiem jak przegapiłam wczoraj łazienkę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Rany ale teraz jak jest wszystko na miejscu - wygląda to obłędnie :yes:

miska wc z ta czarną deską - no bomba!!!!!!

i faktycznie nie wygląda na dużą :o

chyba nie będę się zastanawiać i zamówię te 57 cm :yes:

Jeszcze raz napiszę - PIĘKNA ŁAZIENKA!!! - katalogowa :yes:

Karolek, Admete, Ruby, Drop- dziękuję

Drop- a ja ja chciałam dwa kinkiety ale musieliśmy przenieść piecyk ( i zabudować go szafką) na drugą stronę komina ( w wersji oryginalnej wisiał nad geberitem) i zabrakło miejsca. Sprawdza się dobrze - pomimo, że kinkiety które wybraliśmy nie dają zbyt mocnego światła.

Mrówko ja już szczękę zebrałam i wszystkie zęby na klej korega przykleiłam (od upadku wypadły :-P)

Wyszło pięknie, muszla widzę się zmieniła od czasu montażu :yes:

Zdradź proszę gdzie te różyczki kupiłaś? :) chciałabym zgapić :oops: a kafli zazdroszczę tak okrutnie że aż plam na dekoldzie dostaję :) (buziaki :hug: )

Jakby Ci wszedł ten nasz stojak to nie wyglądałby :no: za ciasno, wizualnie źle by było. Nie lepiej do ściany przykręcić?

aachh piękna łazieneczka, a kibelek cudo, mojemu małż sie starsznie podoba całość a on wybredny hiii :):):)

a ze mam przed sobą do roboty łązieneczke od podstaw to jeżeli można to proszę o namiary na pana który robił mebelki łazienkowe bo potrzebuje jakiegos właśnie sprytnego pana :)

mrówka za każdym razem jak patrzę na Twoją łazienkę to mi żal d... ściska że nie zrobiłam biało czarnej łazienki! A taka chciałam!:cry: ale się bałam białych płytek i ich czyszczenia :bash: ach jaka ja głupia byłam. I teraz dopóki nie wygram dużej ilości pieniędzy pozostaje mi patrzeć na Twoją śliczną łazienkę idealnie trafiającą w mój gust :)

Venus- :hug: bardzo dziękuję- zdaję jednak sobie sprawę, że mojej łazience daleko do waszych salonów kąpielowych. Różyczki kupione daaaaawno - w poprzednim sezonie świątecznym ( bożonarodzeniowym) w Praktikerze.

Też się zastanawiam nad wiszącym uchwytem, wydaje mi się, że może to będzie najlepsze rozwiązanie.

W33497-dziękuję za miłe słowa, namiary wysyłałam na priv.

Ania S79- dziękuję,

łazienka ma -uwaga uwaga aż 4m2 :rotfl:

Korozjo- ty mi tu głupot nie opowiadaj:mad:-przecież ty masz śliczne płytki w łazience!!!!!. Zobaczysz to tylko chwilowy kryzys, że Ci się teraz nie podoba, ja też to przechodziłam.

Dzisiaj w innym temacie

Jestem załamana- zginęło moje cudne stworzenie - Myszka ( kocurek - wykastrowany), nie ma go od 20 maja. Wklejam zdjęcia gdzie się da - nigdy nie wiadomo, może akurat ktoś go rozpozna. Jestem z Rzeszowa- osiedle Wzgórza Staroniwskie.Cecha charakterystyczna- pręgi układające się w kółka na bokach i delikatnie jaśniejszy czubeczek noska.

http://img717.imageshack.us/img717/9187/17040014.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img62.imageshack.us/img62/4652/53638412.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ojej mam nadzieje że się kotek znajdzie, może wszedł gdzieś do piwnicy , albo chodzi po krzaczkach, oby nie poszedł w miasto, ak sie znajdzie daj znać.

a mam pytanie jeszcze z innej beczki, bo widziałam że masz rurki w kuchni od gazu zabudowane, czy można je własnie tak całkowicie zabudowywać???