gajo 07.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wielkie dzieki za szybka odpowiedz. A moze pamietasz jakie byly ceny tych plytek? za metry czy za sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.08.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Wielkie dzieki za szybka odpowiedz. A moze pamietasz jakie byly ceny tych plytek? za metry czy za sztuki? dokładnie nie pamiętam ale chyba 720 zł za m2 ale mogę się mylić + - 5 zł, na pewno trzeba zamawiać na pełne paczki ( wymiar płytki 44x44 cm) Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Piękne zakupy A kotu trzeba by chyba ukręcić ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.08.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 hej, świetne to cargo lustrzane, pomysł godny skopiowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.08.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witaj Mróweczko, mnie tu chyba jeszcze nie było.. Mozesz powiedziec, gdzie kupiłas pojemniki?Mam (a raczej mialam caly komplet- talerze/ miski/kubki), ale czesc wybilismy i bardzo bym chciala uzupelnić. Ja swój kupiłam w Irlandii, ale sklep w miEdzyczasie zlikwidowali.. P.S. Komplet piękny, ale bbb. nagrzewa się w mikrofali.. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.08.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Nihiru- jestem w stanie mu wszystko wybaczyć myśleliśmy, że po powrocie będzie dużo więcej szkód, na szczęście tylko to Pepejeans- samo cargo - pomysł i wykonanie męża, front lustrzany- mój patent:D Anagat- pojemniki kupione w Almie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hej mrówko! wracam z rewizytą po dłuższym czasie. Niesamowicie spodobała mi się Twoja szafka cargo i jej nietypowe umieszczeni! powiesz mi proszę (jeżeli wcześniej już o tym było to przepraszam, ale serio nie zauważyłam) ile cm grubości ma wnęka i ile ma cała ściana? boki rozumiem, że z k-g?i jak ona jest zamontowana - trzyma się na podlodze, czy jakoś przytwierdzona do ściany?Z góry dzięki i współczuje zniszczonych zasłon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.08.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hej mrówciu, śliczne zakupy:o Ciekawa jestem tej tapety na ścianie:popcorn: kiedy kładziecie? Szkoda zasłon:mad: będą nowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 15.08.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pepejeans- samo cargo - pomysł i wykonanie męża, front lustrzany- mój patent:D Anagat- pojemniki kupione w Almie Dzięki..nie bardzo wiem, gdzie mam najblizsza... A zastawa stołowa tez była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.08.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Domi- no co ty nie masz za co przepraszać, już pomierzyłam i odpowiadam: ściana ma 2,5 m długości( jest różnej szerokości od strony kuchni- są wnęki) , szerokość przy cargo 30cm, samo cargo 15 cm. Śiana z Ytongu, tam gdzie cargo płyty g-k na profilach. Agawi- niestety to już 2 zniszczony komplet zasłon w przeciągu 8 m-cy, więc na razie tylko obetnę zasłonę tam gdzie zniszczona:-x. Anagat- zastawy stołowej chyba nie było( ale na 100 % nie jestem pewna) , widziałam jeszcze pojemnik na kawę. Z wieści wykończeniowych- wreszcie ruszamy z sypialnią( powinna być już dawno zrobiona, ale mieliśmy niemoc twórczą ) Dzisiaj zamówiliśmy płyty na zabudowę która będzie za łóżkiem, jutro jedziemy zamawiać szafę.Jak panowie na stolarni zdążą na jutro to w sobotę zaczynamy montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.08.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jak tam akcja sypialnia, zaczęło się? Już się nie mogę doczekać co pięknego powstanie Zasłon szkoda ale jak tu nie wybaczyć takiej słodkiej mordce Moja syberyjka też ma na koncie dwa komplety Uwielbia wspinać się po zasłonach jak ma atak szaleństwa Dlatego najlepiej sprawdzają nam się te najgrubsze, które wytrzymują jej ciężar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dziękuję mrówciu. A te wnęki były już pokazywane na fotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.08.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Akcja sypialniana oficjalnie rozpoczęta w sobotę. Mamy zamiar zmatować większą część do piątku( a później 2 tyg. przerwy ). Pokazałabym projekt ale u nas zawsze robione są ręcznie na kartce więc daleko im do waszych ślicznych projektów. Ogólnie prawie wszystko już mamy kupione tylko trzeba się zmobilizować do działania:sick: Kupiłam kolejne zasłonki do pokoju, tym razem zaszalałam i wydałam niecałe28 zł na dwie zasłonki- teraz mój rudzielec może drzeć do woli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Kupiłam kolejne zasłonki do pokoju, tym razem zaszalałam i wydałam niecałe28 zł :rotfl:na dwie zasłonki- teraz mój rudzielec może drzeć do woli Wyjątkowo korzystny zakup rudzielec pewnie wniebowzięty, taaaki prezent Ciekawa jestem tej sypialni okrutnie wrzuć chociaż dla smaczku jakąś zajawkę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 24.08.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wpadam na chwilkę: Domi- chyba jeszcze całej ściany nie pokazywałam, postaram się zrobić foty i wrzucić Two- o matko, tak sobie myślę, że możecie być rozczarowane moja sypialnią, nie ma za bardzo miejsc żeby poszaleć i zrobić to co bym chciała. Na razie mam zmontowane pół szafy:D , niestety przez ostatnie 2 dni nic się nie działo, mąż musiał zostać dłużej w pracy a ja złapałam jakąś cholerę i mnie męczyło przeokrutnie:-(. Dzisiaj pakuję mężowe walizki i czekam aż wróci za 2 tygodnie, wtedy będziemy działać dalej. Foty z placu boju jutro -jak ogarnę ten s.f w mieszkaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.08.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Hej Mróweczko Czekam w takim razie na odsłonę sypialnianą tak sobie myślę, że możecie być rozczarowane moja sypialnią, :no: będzie cudnie jak zawsze Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja też czekam na sypialnię. Nie trzymaj nas dłużej w niepewności - pokaż coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 26.08.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Zdjęcia są ale.............. nie mogę ich zgrać bo szanowny małżonek zabrał mi to małe "cuś" do zgrywania zdjęć na kompa wobec powyższego idę nadrabiać zaległości w waszych galeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 a to psotnik jeden! dba o odpowiednie napięcie przed odsłoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Oj to napięcie mocno wzrośnie bo małżonek chyba dopiero za tydzień wraca dobrze pamiętam że to jakaś dłuższa delegacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts