mrówka75 27.08.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 niestety wraca dopiero za 2 tygodnie:cry: może wcześniej ale wszystko zależy od pogody na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 To trzymam kciuki za szybki powrót drugiej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.09.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 druga "połówka" wraca w sobotę (o ile Lufthansa nie wywinie jakiegoś numeru i nie będzie strajków:( ) i przywiezie mi to cudo szt 2 , teraz tylko zastanawiam się czy dać lustro w środku ( tak jak miałam zapisane na zdjęciu z inspiracji) , czy zostawić tak jak jest http://img191.imageshack.us/img191/5443/lustro2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.09.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Mróweczko - jak dobrze, ze odezwałaś się u mnie, konkretniej napisze po zaliczeniu całości, ale już po paru stronach mówię ci - jestem zachwycona!!! Chrzestna mojego syna miała kiedyś dziwną historię ze swym kotem. Kiedyś jej zniknął, ale po 5 miesiącach wrócił. Po kolejnych 4 miesiącach znów przepadł. Po drugim zaginięciu kocura była w parku ze swym synkiem i zobaczyła swego kota na smyczy przy jakieś młodej kobiecie. Podeszła do niej, wylewnie podziękowała za swoją zgubę. Na co ta, że to jej kot, ma go od około roku . Owszem było, ze uciekł jej, ale wrócił. W szoku były obie Panie. Kot jeszcze raz wrócił do Chrzestnej, na 2 miesiące i znikł na dobre. Śmiejemy się, ze tamta dawała lepsze jedzonko i opierzonko. Może twój wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 07.09.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ale super ramka! Znam dobrze tą inspirację - ja bym dała lustro, choć zależy gdzie chcesz powiesić(bo nie pamiętam)? Nad kominkiem? żeby za dużo luster nie było, bo tam jeszcze cargo itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No i mrówcia nam zaginęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.09.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No i mrówcia nam zaginęła jestem, jestem:lol2: foto z mieszkania i nie tylko z mieszkania ;)dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 łoł, to zasiadam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.09.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 i ja zasiadam ps ramka cudna. cudowna poprostu. marze o takiej. musialam to napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.09.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ramka doczekała się już lustra niestety jeszcze nie zawisła na ścianie. Na razie zamontowaliśmy zegar w kuchni http://img688.imageshack.us/img688/6907/70572196.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img195.imageshack.us/img195/2209/12028424.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img577.imageshack.us/img577/8201/50143342.jpg Uploaded with ImageShack.us no i najważniejsze- mamy w domku nowe małe szczęście które niestety jest takie ruchliwe, że nie można jej ( bo to koteczka) zrobić wyraźnej fotki na zdjęciu - pierwsze minutki w nowym domku jak zobaczyła swoje odbicie w lustrze http://img253.imageshack.us/img253/9774/40056567.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 druga "połówka" wraca w sobotę (o ile Lufthansa nie wywinie jakiegoś numeru i nie będzie strajków:( ) i przywiezie mi to cudo szt 2 , teraz tylko zastanawiam się czy dać lustro w środku ( tak jak miałam zapisane na zdjęciu z inspiracji) , czy zostawić tak jak jest http://img191.imageshack.us/img191/5443/lustro2.jpg Uploaded with ImageShack.us Ja bym zostawiła tak jak jest:rolleyes: Lustro zawsze zdążysz wstawić, jak Ci się znudzi ta opcja;) Świetny zegar w kuchni, a kociak przesłodki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 14.09.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 świetny zegar! a lustro wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ależ piękniusia! A taki widok zwierzaka jak pierwszy raz zobaczy siebie w lustrze to rozśmiesza do łez. Mój psiak jak był szczeniakiem to się na poszątku zaczął bawić ze swoim odbicie, a na końcu na maksa przygrzmocił w lustro, zdziwił się, chwilę siedział oszołomiony, a później przez chyba 15 minut to stawał przed lustrem, to przechodził w prawo i jak się ono kończyło starał się zajrzeć za. I tak w kółko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 A i zapomniałam powiedzieć, że zegar bardzo ładnie się wpasował w całość i pasuje do Twoich wnętrz niezmiernie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 O jaki słodziak Rama do lustra jest genialna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vioris 15.09.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam. Mieszkanie cudne! Macie obłędny gust (no i możliwości) Kicia cudna, tak jak i pozostałe. Szkoda tylko, że będzie narażona na to samo co poprzednik Nie wyobrażam sobie wypuszczać moje koty (a mam 3 kocurki). Umarłabym chyba gdyby którykolwiek nie wrócił i cokolwiek by mu się stało. A w domu są przeszczęśliwe i uwierz mi, koty nie muszą wychodzić aby być szczęśliwe. Wiem co mówię, bo od dziecka miałam koty wychodzące (tzn nie ja a moja mama) i one w żaden sposób szczęśliwsze nie były, zachowywały się dokładnie tak samo jak te które są w domu. Jedyna różnica to taka, że wychodzące są narażone na różne niebezpieczeństwa. Jeśli tak bardzo chcesz aby wychodziły, kup smyczki i z nimi wychodź. Z kotem jak z dzieckiem, trzeba mieć na oku cały czas,bo rozumek mały i nie zawsze zachowa się rozsądnie. Nie obraź się, ale jak się kocha kota to nie powinno się go narażać na takie niebezpieczeństwa a jak mu się coś stanie to trudno, weźmiemy następnego... Dla mnie to bardzo przykre i nie wyobrażam sobie jak miałabym normalnie żyć, wiedząc że mój kot gdzieś może się błąkać głodny, chory, okaleczony lub może już go nie być Przepraszam Ciebie za tę litanię, ale serducho mnie boli Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.09.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 (edytowane) Agawi, Nihiru- mamy dwie ramki, jedną na pewno zostawimy z oryginalnym środkiem:) Domi, Psiaczku - kiciusia dziękuje za "komplementa":) Vioris- witaj, za "litanię " nie przepraszaj,każdy ma prawo postępować jak chce. Ja mojego zdania co do wychodzących kotów nie zmienię. Idąc tym tokiem myślenia,może nie wypuszczajmy z domu małych dzieci bo tez maja małe rozumki a tez czycha na nie wiele niebezpieczeństw. Bardzo proszę nie oceniać mnie poprzez słowa typu "a jak mu się coś stanie to trudno, weźmiemy następnego... " "nie znając mojej osoby,jedynie przez pryzmat kilku zdjęć i postów na tym forum i nie znając okoliczności dlaczego zdecydowaliśmy się zabrać mała kicię do naszego domu. Edytowane 16 Września 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Mrówciu nowy członek rodziny śliczny. Niedawno w KRK w jakimś markecie była akcja poszukiwania domów dla kociaków - stałam przy klatce z jednym czarnym chyba z pół godziny. Kurcze gdyby nie to, że mój mąż nie znosi kotów pewnie bym go przygarnęła. Nie wiem jak pies zareagowałby na nowego towarzysza (Niutek boi się kotów, bo kiedyś oberwał od jednego u teściów)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 16.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Mrówciu,zegar bardzo mi się podoba, ramka piękna i mi widzi się z lustrem:cool: a kotecek... miszczunio gdzie focie sypialniane..hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ale napisz napisz o tym zegarze w ramce- to gotowiec? Cudnie to wygląda, też taki chcę No nie, jak ty to zrobiłaś? Powiesiłaś ramkę bez szkła, a na nią zegar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts