nihiru 26.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 będzie git:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 26.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No w końcu jakieś focisze sypialni Czekam na więcej Też się nie lubię śpieszyć i kupować na siłę. Dobrze że mój M. jest wyrozumiały i mamy taki sam gust (tzn mu się podoba to co ja wybiorę )A jakiego zagłówka szukasz? Może dziwne pytanie ale zagłówki są rożne Widziałam ostatnio na gruponie jakąś promocje na zagłówki właśnie. Zapamiętałam bo mieli śliczny niebieski który w oko mi wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ambitnie jak zawsze u mrówki, ale też się przyzwyczaiłam, że pozornie coś co mi się wydaje trochę dziwne u niej wychodzi szałowo! Więc czekam i na sypialnięA ramki z lustrem są jedną z moich ulubionych inspiracji, więc pewnie, że mi się u ciebie mega podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.09.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Na efekt końcowy niestety trzeba będzie poczekać, ja ogólnie nie lubię się spieszyć, zawsze muszę kupić to co mam upolowane albo zaplanowane, nie cierpię kupować czegoś co mi się w 100 % nie podoba albo zamienników. No, jakbym siebie slyszala A zeby nie bylo ze Ty u mnie a ja tu nie - ja Cie podgladam od dawna bo mamy prawie identyczny styl No i...mamy te same pstryczki w lazience i nawet ten sam zegar - tyle ze moj jest wiszacy w druga manke czyli poziomo. Ramka na zegar genialna, pokazywalam podobne wyjscie u siebie ale z lustrem. A ramka przerobiona z lustrem nawet nie bede komentowac....te ksztalty quaterfoil tez pokazywalam u siebie i jestem chora na nie i na takie lustra ale lustra (ani ramki) poki co tutaj u mnie nie znalazlam. A jak sa to cena w stylu koszmarek Ale mam pytanie...kuchnia. Ten "podwieszany" styl dolnych szafek to chodzi za mna od poczatku, niestety ja nie mam czasu na stolarza i pilnowanie, mimo to...powiedz mi - to srebrne na dole , ta listwa to nierdzewka czy cos innego? Pomysl z sypialnia tez super, moj M kiedys chcial tak zrobic, niestety ja potrzebuje szaf a to juz by bylo za duzo. Tak czy siak...ja Cie tu ciagle podgladam! Bo sie czuje jak u siebie w domu - tym skonczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.09.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Nihiru- , tylko kiedy to będzie:lol2:, na razie przerwa sypialniana, mąż znowu mi wybył, wraca w sobotę a ja mam przerwę od prac domowych wszelakich bo naciągnęłam sobie mięsień i ręka mnie boli koszmarnie:( Korozjo- trochę nieprecyzyjne się wyraziłam, zagłówek wstępnie kształt wybrany, bardziej szukam odpowiedniej tkaniny na obicie. Zagłówek będziemy zamawiać u stolarza ale obijać sami ( chyba;) ) Domi- inspiracja z tymi ramkami i lustrem też jest moją ulubioną i to było to co wiedziałam, że muszę mieć. Mania 1220- wczoraj przejrzałam cały twój dziennik i stwierdzam , że jesteś absolutnie moją bratnią duszą "wnętrzarską". Ileż ja mam zapisanych tych samych inspiracji które pokazywałaś u siebie. Wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałam, że taki kształt ramki ma taką nazwę. Na tą ramkę polowałam z 1,5 roku, znalazłam kilka ale ceny faktycznie kosmos, a tu zupełnie przypadkiem mój maż dzwoni do mnie o 2 w nocy i oznajmia, że właśnie mi wysłał zdjęcie ramki chyba takiej jaką chciałam i czy ma kupować . W dodatku w całym sklepie jest akcja promocyjna i kosztują niecałe 30 dolców. Tak więc kupił 2 na zapas . Niedługo znowu wybywa ( w twoje rejony) mam nadzieję, że znowu coś fajnego "upoluje" Odnośnie cokołu w kuchni- to lustra na różnych głębokościach i wysokościach Edytowane 29 Września 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nie moge sie doczekac Waszej sypialni to co pokazalas zaostrzylo tylko apetyt na final Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.09.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 llllooooo matko, to ile Ci to zajelo?? ha ha ha...Fakt to sa lustra...az poszlam w tyl i przyjrzalam sie jeszcze raz. Super pomysl! Ze co?? Ze Twoj maz te ramki kupil tutaj po drugiej stronie? Hyyymmm....za 30$?? powiedz mi w jakim sklepie! mamy te same sklepy (wiekszosc) i moze znajde. Bo inaczej to taaaa...widzialam ale od 400$ w gore a jeszcze mnie nie pohielo...a w sklepie gdzie byly za 60$ i to juz z lustrem w srodku - niestety zostaly rozdrapane jak szynka w PL za komuny.Podejrzewam w ktorym sklepie (sklepach) buszowal ale daj namiar , zobaczymy czy sie domyslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.09.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) Ramki kupione w Texasie a dokładnie w miejscowości Waco. Nazwę sklepu muszę sprawdzić na metce jak będę w domu to dam znać Już wiem -mąż mi podpowiedział sklep -Kirklands- ale maja sklepy chyba tylko w stanach. I małe sprostowanie 30 dol za 2 szt. Edytowane 29 Września 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.09.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dzisiejsze zdobycze: poduchy na sofę: http://imageshack.us/a/img441/3981/67727458.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img21/9684/15126952.jpg Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img19/2243/48616873.jpg Uploaded with ImageShack.us i dla kici - bardzo lubi spać pod kołdrą więc kupiliśmy jej pudełko z przykrywką http://imageshack.us/a/img72/4261/76757693.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.09.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Śliczne te poduchy, też takie chcem, mów szybko gdzie je kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mrówciu piękne nowe zdobycze pewnie amerykańskie Sypialnia będzie cudna i na pewno oryginalna jak wszystkie wnętrza,które tworzycie Czekam na efekt końcowy a już teraz zachwycam się fototapetą z zegarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.10.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) amerykańskie:rotfl: toż to poduszki z Pepco po 20 zeta za sztukę:lol2: a muszę się przyznać, że chodzi za mną czarna ceglana ściana. Napatrzyłam się na cegłę na forumowych galeriach i znalazłam 3 inspiracje które spać mi nie dają- mąż został wczoraj poinformowany, zapytał tylko, gdzie ja tą cegłę chcę dać i wyraził zgodę Edytowane 1 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.10.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mrówciu, u Was znów zapowiada się bardzo oryginalnie i bardzo konsekwentnie. Tak po Waszemu Ciekawa jestem strasznie jak wyjdzie sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dzisiejsze zdobycze: Obłędne! amerykańskie:rotfl: toż to poduszki z Pepco po 20 zeta za sztukę:lol2: Pepco powiadasz? Hmmm, chyba jednak się w końcu tam wybiorę. Też będę miała odrobinę amerykańskości na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.10.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mrówciu, poduchy WOW:jawdrop:, ale pudełko dla kici powala:lol2: Takiej to dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Oż Ty! Widziałam w pepco te poduchy ale z autobusu i tak ciągle mi nie po drodze było i M. marudził że po co kasę wydawać że pewno badziew jakiś i dałam se spokój a te poduchy takie fajne!I i już ich nie ma:cry: nie będę więcej słuchać faceta tylko go za szmaty z autobusu wyciągnę i już mi tu poduchy kupować! Czarna cegła też mi po głowie chodzi od czasu jakiegoś. M. wszystko jedno tylko pytał gdzie ja ją chcę normalnie Mrówciu jakaś telepatia między nami Aha chwalę się że do nas na caluśki tydzień Kiciusia wpada bo rodzice M. wyjeżdzają i przez ten czas my będziemy jej rodzickami intensywnie więc z M. poszukujemy sklepu gdzie można kupić jakąś fajną zabawkę dla kota ale wszędzie tylko te myszki na patykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Sypialnia zapowiada się świetnie! Ciekawa jestem "efektu końcowego". Poduchowe zakupy bardzo fajne, ale co do tego pudełka to jakoś moja wyobraźnia nie sięga - to ma być domek dla kociaka? Ja już to kiedyś chyba pisałam, ale całe mieszkanko macie bardzo konsekwentnie urządzone. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.10.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Drop- u nas to jest tak, że jak jest potrzeba to robimy mobilizacje i praca idzie pełną parą , ale jak mamy zastój to ni cholerę nie posuwamy się do przodu. Też bym już chciała zakończyć te wieczne remonty ale nic nie poradzę - weny twórczej i chęci brak ( wszystko przez tą pogodę ) Narendil - no to będziemy mieć kawałek hameryki w domach Agawi- kicia pudełko uwielbia, nie tylko do spania ale również gryzienia Korozjo- moja kitka bawi się zabawkami które przynosi jej moja mama, aktualnie najfajniejszy jest tygrysek ( ten od kubusia puchatka). A gdzie planujesz cegłę? Nemi- zrobię jej fotkę jak śpi w swoim pudełku No i na koniec - mój m pojechał w niedzielę z kicią do weta( czyszczenie uszu , kolejne odrobaczenie itd. i założenie książeczki) ) . No i teraz mgła bym ogłosić zgadywankę jakie nadał jej imię i jestem na 100 % pewna, że nikt by na nie nie wpadł. Uwaga!!!! oficjalnie nazwała ją ....... Mona Lisa- Lisiczka..... padłam jak to przeczytałam:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja też padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Mąż ma fantazję ale ja się nie powinnam śmiać tylko łączyć w geście zrozumienia, mojej weny twórczej co do psiego imienia też nikt nie docenił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts