nemi 03.10.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 :lol2: :lol2: :lol2: Zawsze mogła otrzymać imię KOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Uwaga!!!! oficjalnie nazwała ją ....... Mona Lisa- Lisiczka..... padłam jak to przeczytałam:rotfl::rotfl: a jak się do niej mąż zwraca ? per Mona czy może Lisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.10.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Zajebiste imię! Ja bym czarną cegłę chętnie widziała nad blatem albo w ogóle na całej ścianie w kuchni tylko kurcze cegła nie bardzo nadaje się przy kuchence. Troszkę czytałam i nie znalazłam dobrego sposobu na jej impregnację. Z czarną pewnie byłoby jeszcze gorzej. Na wizualizacjach czy inspiracjach z neta pięknie to wygląda ale kurcze nikt nie piszę jak to się w codziennym życiu sprawdza. Myślę też o tej ścianie w kuchni z oknem ale okno białe, parapet też i grzejnik i nie wiem jak to wszystko się zgra. W ogóle to sobie chyba kupię troszkę czarnej farby i ścianę nad blatem pomaluję. Póki nic na niej jeszcze nie ma można szaleć Kupiliśmy dziś Kici zabawkę. Patyka z takimi pierdółkami na końcu, jakieś piórka, świecidełka, dzwoneczki, kulki. Ale posucha straszna. W jednym programie o kotach zawsze pokazują fajne zabawki m.in. takie pudełka co kot się musi pomęczyć, pogłówkować i jak mu się uda coś tam odpowiednio poprzestawiać to wypada z tego przekąska w naszych zoologicznych nic takiego nie widziałam a szkoda bo Kicia miałaby fajne zajęcie jak zostaje sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.10.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 :lol2: to reakcja na nowe kocie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 04.10.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No imię czaderskie! Ciekawe jak zareagował weterynarz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.10.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ale pięęęęęęęęęęękna kiciusia!!!!!!!!!!!!!!!! oddawaj tego chudego ogona mi moje się tak nie przytulają ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 muszę wam powiedzieć o strasznej rzeczy....... moja cudna kicica bardziej kocha mojego męża niż mnie:cry::cry: a to ja daje jeść, sprzątam kuwetę a ona woli jego:cry::cry: pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. Zostałam tylko jej personelem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 08.10.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) mój m naprawdę mówi do kici - "moja piękna mona liso", ja ją wołam "pszczółka". Vet jest już przyzwyczajony do dość oryginalnych imion naszych kotów (wliczając koty mojej mamy i siostry). korozjo- w sobotę kupiłam kotom super myszki ( bardzo leciutkie) z ogonami z pióra (w zasadzie to wygląda jak myszo-ptak )- koty są wniebowzięte. Ja tez bym chciała przemycić gdzieś cegłę (najlepiej czarną ewentualnie szarą lub jasnobrązową) dokładnie to myślę o ścianie wokół okna w pokoju. Do tego shuttersy wewnętrzne Wczoraj pojechaliśmy do Krakowa , pogoda była paskudna ale i tak było super. Kupiliśmy kosze przesuwne do szafy i trochę innych bzdetów. Ale najfajniejszy zakup to czarny błyszczący garno-dzbanek Le Creuset który u nas będzie chlebakiem: http://imageshack.us/a/img266/2210/59309796.jpg Uploaded with ImageShack.us i bańki z jakby flokowanym zdobieniem na pleciony z czarno srebrnych gałązek łańcuch ( będzie dekoracją kominka) : http://imageshack.us/a/img210/4605/76273896.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Mróweczko, personelu się nie kocha miłością ślepą Pokaż kici, że Ty jej panią jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Kicia też bardziej kocha M. ja jej daje jeść, bawię się z nią bo M. się nie chcę, smakołyki jej kupuję, ganiam się z nią po całej chacie, takie super siedzisko jej umościłam u nas i w ogóle o nią super dbam a ona i tak tylko czycha aż wyjdę z pokoju i wskakuje M na kolana i daje się mu głaskać i się przymila do niego! Mi nigdy tak na kolanka nie weszła:cry: niewdzięczna małpa... Zabawka Kiciu po paru dniach użytkowania już straciłam 2 piórka ale trzeba przyznać że jest mocno eksploatowana. Kto by pomyślał 8 zika i tyle radości shuttersy są zajebiste! Pierwszy raz widziałam w jakimś programie gdzie byli u kogoś w domu. Miłość na zabój. Super tylko te ceny będę Ci bardzo zazdrościć jak będziesz mieć u siebie Garnko-dzbanek fajowski:yes: bańki też mi się podobają. Ja dziś intensywnie błękitnych bombek poszukiwałam żeby na ostatnią chwilę nie kupować ale posucha okrutna ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Le Creuset boski! Z Tikeja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 08.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 mrówciu jak zwykle fajowe zakupy poczyniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 09.10.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Podziwiam konsekwencję w urządzaniu całego mieszkania, sztuką jest nie kupowanie pierwszej lepszej rzeczy która wpadnie w oko, tylko na spokojnie rozważenie czy na pewno pasuje do wystroju. A jak nie pasuje to takie jej przerobienie, żeby pasowała;) Świetny pomysł z zegarem - wspaniały efekt! Czekam na sypialnię - tapeta robi wrażenie. Co do zagłówków to widziałam na blogu: z potrzeby piękna (styl skandynawski) taki niby zagłówek, że osobno jest przymocowany do ściany i do tego dosuwa się łóżko - oczywiście tutaj musiałby być w zupełnie innym stylu, ale sam pomysł uważam za fajny. Zwłaszcza jak się lubi czytać w łóżku to dobry zagłówek to podstawa. Niestety kota nie posiadam, za to moja sunia ogólnie woli mężczyzn. Jak przychodzą do nas znajomi zawsze do mężczyzn się łasi i daje się pogłaskać, a do kobiet jest bardzo nieufna. A imię Twój mąż wymyślił super - mina weterynarza musiała być bezcenna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.10.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 muszę wam powiedzieć o strasznej rzeczy....... moja cudna kicica bardziej kocha mojego męża niż mnie:cry::cry: a to ja daje jeść, sprzątam kuwetę a ona woli jego:cry::cry: pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło. Zostałam tylko jej personelem . Ale się uśmiałam:lol2: Biedna mrówcia rzeczywiście zrób kici jakaś musztrę Chlebaczek boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.10.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Joliska- nic nie zdziałam, próbowałam:bash: oni po prostu zapalali do siebie miłością wzajemną zostaje mi na pocieszenie Tygrys i Muszka ( o i tu ich miłość jest po mojej stronie:D ) Korozja- o widzisz to u Ciebie to samo (pocieszam się) Ostatnio widziałam w gazecie mieszkanie z shuttersami robionymi przez właścicieli-ślicznie wyglądały, muszę to przemyśleć na pewno dużo taniej wyjdzie. Jak mój m skończy sypialnie to mu podsunę temat Dropku- Tikej a jakże, uwielbiam ten sklep, zawsze coś wyszperam:) Karolek - dzięki CamillQ- również dziękuję za miłe słowa właśnie taki zagłówek (mocowany do ściany) będziemy robić Agawi - no biedna ja, biedna, teraz to mi mój M mówi, że znowu spadłam w hierarchi "kochania" o jeden stopień : na samej górze jest Mona z Tygrysem ( i zawsze mimo, że go z nami już nie ma Myszka) potem jestem ja, a za mną Muszka. Dobrze, że chociaż Muszkę wyprzedziłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.10.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no i nie znalazłam kanapy Znalazłam za to piękny ręcznik (?) biały w czarne wzory w lazience biało-czarnej. Co to za cudo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.10.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, zaintrygowana TĄ kanapa wpadłam i ja, i wsiąknęłam w watek na pól nocy:rolleyes:, mrówko bardzo ładne i klimatyczne macie mieszkanko, cudne dodatki kupujesz i ogromnie podoba sie mi ta rama do lustra, normalnie chyba ci ja ukradnę kidys, nie mógłby twój szanowny i dla mnie taka ramke przywieźć a poważnie, napisz, plisss, skąd ona i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.10.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 no i nie znalazłam kanapy na całe szczęście:rotfl:, boi nie ma czym się chwalić Ręczniki z firmy Greno Vesila- naprawdę mi miło:hug: Ramka ze sklepu Kirklands, w promocji była coś po 15 dolców( taniuchno ), jak bym wiedziała, że się tak będzie podobać to bym wam hurtem zamówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.10.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Dziewczyny jeżeli jesteście zainteresowane ramką ( a jak wiecie mam 2 z tego jedna wisi u mnie na ścianie:lol2:) to drugą nowiutką (zapakowana oryginalnie) wystawiam wieczorkiem na forumową aukcje. Dokładny opis co i jak wieczorkiem i dla przypomnienia ramka:http://imageshack.us/a/img594/9766/ramkaao.jpg Uploaded with ImageShack.us i opis:wymiary-ok 45 cm skrajne zewnętrzneramka koloru czarnego z delikatnym połyskiemramka nie jest z drewna, rodzaj tworzywa ,plastikumożna wymienić lustro(to z napisami) na zwykłe (koszt u szklarza ok 20 zł) tak jak ja zrobiłam: http://imageshack.us/a/img803/4123/ramkaau.jpg Uploaded with ImageShack.us ( wymiar ramek obok 33 x 33 cm) Edytowane 12 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.10.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Ponieważ wnętrzarsko (do jutra )nic się przez ostatni czas nie działo, szukałam inspiracji odnośnie tarasu i znalazłam gotowca ( wymiarowo idealnie jak u mnie ) no i to co lubię zawijasy , zakrętasy : http://imageshack.us/a/img543/24/tarase.jpg Uploaded with ImageShack.us fot stylowi.pl Poszukuje konsolki która będzie stała za narożnikiem a dokładnie jego krótszym bokiem i fotela do niej. Jak mi się coś podoba to wymiary nie te albo cena kosmos Edytowane 12 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts