admete 14.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mróweczko mam dzisiaj dzień nadrabiania U Ciebie zawsze można jakieś cuda obejrzeć Ramka/lustro jest boska Sypialnia sprawi że nam wszystkim szczeneczki przyjdzie zbierać z podłogi Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.10.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mrówka dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zapomniałam ostatnio dodać - że bardzo podoba mi się inspiracja tarasu - wiesz dlaczego Motyw koła chyba mi się nigdy nie znudzi Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.10.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Co się tyczy sypialni to nie skończymy jej i to jeszcze długo. Nie przemyśleliśmy jednego mega ważnego szczegółu i przez 2 tygodnie dumaliśmy co z tym fantem zrobić ( ale nie powiem co to było,może nikt nie zauważy ), a teraz poszukuję uchwytów do szuflad w szafie. Wczoraj kupiliśmy już jedne ale się okazało, że są za głębokie i drzwi do szafy nie będą się domykać. A pytałam męża 2 razy jaki ma być wymiar mówił, że się zmieszczą. Teraz mam zagwozdkę jak znaleźć wygodne uchwyty , szerokie i na max 1,5 cm głębokie ( absolutnie nie chce wpuszczanych ) - jak znalazłam to albo stare złoto albo za wąskie:bash: Admete- u mnie taras to taka miniaturka przy twoim terenie ale i tak się cieszę, że uda mi się zrobić namiastkę "ogrodu" Edytowane 19 Października 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 28.10.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 hej, witam się pierwszy raz, ladnie tu i pytanie od budującej siostry, co to za dekor w łazience? skąd on? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.10.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 hej, witam się pierwszy raz, ladnie tu i pytanie od budującej siostry, co to za dekor w łazience? skąd on? z góry dzięki Witaj skat, dekor firmy POLIS MANIFATTURE CERAMICHE seria Il Seicento - GUIDO RENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 heloł.. Mróweczko, plan na taras genialny, będziesz miała prawdziwy azyl...potrafię sobie wyobrazić ciepły letni wieczór w otoczeniu migoczących latarenek na takim tarasie... faaajnie . Z konsolką nie pomogę...niestety wszystko co mam zapisane to tylko inspiracje, żadnych konkretów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.10.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 no latarenki będą obowiązkowo:yes: i mini latarnia stojąca też będzie:yes:z konsolka trochę się sytuacja wyjaśniła. Myślałam o konsoli z palisandru ale te które widziałam nie są zbyt dokładnie zrobione - takie jakieś niedopracowane. Nasz znajomy stolarz powiedział, że nam zrobi taką bo palisander w tych meblach w większości to tylko kilku centymetrowe płyty a nie całe meble z drewna. Myślę teraz nad nogami do konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 29.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 super, przynajmniej będziesz miała dokładnie to co chcesz i do tego porządnie wykonane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaragiza 29.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Piękny jest ten projekt tarsiku.Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Mrówko, tarasik jest genialny:jawdrop: Też uwielbiam wszelkiego rodzaju zawijasy, choć nie w nadmiarze. Będzie pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No taras bombowy jest na tej inspiracji... rozsiadłabym się na takim z kawką o poranku... choć może nie koniecznie przy obecnej pogodzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Mrówcia please o numer konta - próbowałam Ci wysłać prv, ale coś mi nie przeszło. :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.10.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 wysłałam już priv z nr konta (wczoraj) pewnie coś nie doszło, już wysyłam jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kochana ramka właśnie do mnie dotarła i jestem nią zachwycona!!! Prześliczna jest!!! Bardzo bardzo dziękuję! Nie wiedziałam, że ona taka duża. Nawet Tomkowi się podoba, a to jest o tyle dziwne, że jemu nic się zwykle nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 31.10.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to nawet nie wiesz jak się cieszę, że się ramka podoba. Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 01.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam..przybiegłam z rewizytą..wchodze..patrzę..niby nie moje klimaty..ale nieszkodzi..już dziś za godzinę zaraz mogłabym u Ciebie zamieszkać..CUDNE mieszkanko!!! i ten kawałek tarasu..no po prostu duże mniam...będę sobie tak wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mała czarna 05.11.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Mrówko jest pięknie! A kociaki cudne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troszka 05.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Mróweczko, weszłam tylko na chwilkę i zasiedziałam się na parę godzinek. Przepięknie. Nie będę pisać co mi się podobało, gdyż całe mieszkanko zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Co będziemy oglądać, jak już wykończysz sypialnię W ciągu kilku godzin przeżywałam radość, widząc waszych nowych członków rodziny, jak i zarówno smutek gdy jeden zaginął. Czytając miałam nadzieję, że w końcu napiszesz, że wrócił. Też mam rudą ślicznotkę, a czarny "Podrzutek", który nie wiadomo skąd pojawił się na naszej działce znalazł przed zimą dom u mojej siostry. p.s. łazienkę mam już na wykończeniu, ale czy będę mogła czasami coś od Ciebie zgapić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 06.11.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Shenkoka, mała czarna, Troszka i bardzo dziękuje za miłe słowa i oczywiście zapraszam do komentowania ( chociaż chwilowo totalnie nic się nie dzieje ), Kociaki za to dają nieźle popalić, nie wiedząc czemu, Tygrysowi nagle przestała się podobać Muszka ( ta bez uszka) i mam w domu wojnę na całego. Nie mogę ich zostawiać w domu samych razem bo ją strasznie bije ( i teraz wychodzą na dwór na zmiany). Mama oglądała jakiś program o kotach i poradzili tam , żeby po agresywnym zachowaniu ubierać kotu coś ala ubranko ( czego wiadomo koty nie znoszą) i zadziałać poprzez skojarzenie - źle robi ubieramy go godzinkę. Mam nadzieję, że coś to pomoże. A no i bym zapomniała nasza Mona Lisa ma drugie imię Leeloo ( dla przypomnienia film Piąty element , Leeloo grała Milla Javovich- i miała czerwono rude włosy ) imię oczywiście nadał mój mąż stwierdzając , że nasz kocica tez ma takie rude włoski na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts