Natalia Stanko 19.11.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 mróweczko - taras mimo nie pokaźnych wymiarów wygląda naprawdę imponująco:yes: A gdzie te czarną cegłę chcesz dać, za łóżkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.11.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 mróweczko - taras mimo nie pokaźnych wymiarów wygląda naprawdę imponująco:yes: A gdzie te czarną cegłę chcesz dać, za łóżkiem? Mówisz, że taras nie jest duży- o matko myślę, że jak na małe mieszkanie 50 metrowe to mój taras to kolos bo ma ponad 72 metry i jeszcze jest wnęka balkonowa. Nad położeniem cegły myślę intensywnie ale nie w sypialni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 O matko:jawdrop:No to zwracam honor:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mówisz, że taras nie jest duży- o matko myślę, że jak na małe mieszkanie 50 metrowe to mój taras to kolos bo ma ponad 72 metry i jeszcze jest wnęka balkonowa. to masz kawal tarasu... jak go skonczysz w takim stylu jak Twoje inspiracje to bedzie wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.11.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 to masz kawal tarasu... jak go skonczysz w takim stylu jak Twoje inspiracje to bedzie wypas Ze względu właśnie na ten taras zdecydowaliśmy się na 2 pokoje a nie 3 jakie były w planach. Niestety nie było już wolnych mieszań 3 pokojowych ( a mają jeszcze większe tarasy i 2 balkony ), wolne były tylko z balkonami na piętrze. Taras zaczynamy urządzać na wiosnę i już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.11.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 O matko:jawdrop: No to zwracam honor:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.11.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mówisz, że taras nie jest duży- o matko myślę, że jak na małe mieszkanie 50 metrowe to mój taras to kolos bo ma ponad 72 metry i jeszcze jest wnęka balkonowa. O matko!!!:jawdrop:Jakoś umknęła mi ta informacja, że on taki duży mrówciu Super:wiggle: Nad położeniem cegły myślę intensywnie ale nie w sypialni . A gdzie?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CamillQ 26.11.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Z niecierpliwością czekam na sypialnię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.11.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Agawi- cegła albo kamień taki jak na kominku planowany jest w pokoju gdzie jest wyjście na taras. Bardziej mi leży kamień ale cena trochę mniej:-x bo 220 zł za m2 a tam mi potrzeba ładnych parę metrów. Trzeba to na razie przemyśleć i kolor też - myślałam nad czarnym ale ostatnio wydumałam sobie jasny kamień i ciemne okiennice wewnętrzne. CamillQ - sypialnia "robi się " na razie pomalowana zabudowa - drzwiczki jeszcze nie ruszone, pomalowane tylko , żeby to jako tako wyglądało: http://img706.imageshack.us/img706/6424/snia1.jpg : Uploaded with ImageShack.us dzisiaj tapetuję ostatnią część zabudowy ściany ( jak dojedzie pan elektryk i położy kabelki pod oświetlenie)- nie zwracać uwagi na cudnie okurzony żyrandol:D drzwi będą przesuwne. Na tej jasnej części będzie konsolka przyścienna. http://img163.imageshack.us/img163/1277/snia2.jpg Uploaded with ImageShack.us mamy szafę ale ponieważ brak jeszcze frontów pokazuję tylko farbę jaką będą pomalowane: http://img820.imageshack.us/img820/5848/snia4.jpg Uploaded with ImageShack.us "upolowalam" żakard na poduszki i jeszcze taka dziwną tkaninę : http://img580.imageshack.us/img580/171/snia5.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img641.imageshack.us/img641/2487/snia6.jpg Uploaded with ImageShack.us i żeby nie było , że wszyscy już maja a ja nie to kupiłam ceramiczne reniferki za zawrotną kwotę 4 zł/szt : http://img600.imageshack.us/img600/6840/snia7.jpg Uploaded with ImageShack.us i taki wazonik: http://img26.imageshack.us/img26/1998/snia8.jpg Uploaded with ImageShack.us i parę ozdób świątecznych ( na pożarcie dla kotów ) http://img109.imageshack.us/img109/6613/snia9.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 28.11.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Fajnie ten zegar wyszedł - ma taką głębię i jakby smugę światła - bardzo mi się podoba efekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.11.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mroweczko wyrobicie sie z sypialnia w ciagu najblizszych 2 tygodni? Pytam dlatego ze 14 grudnia wyjezdzam do Pl i robie sobie odwyk od kompa az do 9 stycznia a bardzo jestem ciekawa jak wszystko bedzie zrobione w Waszej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mrówciasypialnia zapowiada się rewelacyjniejuż nie mogę sie doczekać reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bardzo wpadł mi w oko ten szmaciany biało-niebieski renifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.11.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A gdzie takie tanie reniferki sprzedają? Ja nie mam jeszcze reniferków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 30.11.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Kasiu- chyba nie ma szans na zakończenie w ciągu 2 tygodni- ja nawet nie jestem pewna czy do 9 stycznia zdążymy:( Domi- widziałam drzwi szklane z podobnym motywem ( znaczy się motyw ten sam tylko inne ujęcie) wyglądały rewelacyjnie- tylko cena - świetnie oddawały właśnie ta głębie, no ale jak się nie ma tyle na zbyciu na drzwi to się ma tylko fototapetę Karolku- mam nadzieję, że reszta wyjdzie dobrze i całość będzie się dobrze prezentować Drop, Korozjo- reniferki i wszystkie inne drobiazgi kupione w Praktikerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mroweczko jak wroce do Ire i tym samym na forum to wpadne sprawdzic postepy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Mróweczko - czekam z niecierpliwością na ukończenie Twojej sypialni, będzie cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.12.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam Mrówko 75 Dopiero teraz trafiłam do Ciebie - i jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo fajne i nietuzinkowe mieszkanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mrówko, jak zwykle wszystko bardzo oryginalne:wiggle: Fajne nabytki- i wazonik i reniferki, najbardziej jednak podoba mi się ta dziwna tkanina- w sam raz na poduchy i narzutę A Ty co z niej planujesz stworzyć? Zegar wyszedł SUPER! To kiedy przewidujesz koniec prac?:popcorn: Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.12.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasiu- zapraszam wpadaj jak tylko masz ochotę oglądać te nasze "wypociny"mieszkaniowe. Ty jeszcze zdążysz na następne święta do Polski przyjechać nim my się w końcu urządzimy:cry: Natalio- mój mąż mi wczoraj zagroził, że jak do końca tygodnia nie wybiorę wzoru drzwi do szafy to on drogą aklamacji jednoosobowej zamówi pierwsze lepsze:P. Tylko jakoś nastroju do wybierania nie mam, zimno, słońca niet - nic mi się nie chce. Ja jestem ciepłolubna - wtedy mogę działać Illusjon - witam w moich skromnych progach Agawi- z tkaniny będą poduchy, chociaż miałam ochotę zrobić z niej zagłówek do łóżka, niestety kupiłam końcówkę materiału i zabrakło jakiś metr szerokości. Koniec prac - oby 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts