Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

Mróweczko ja też wyrażę troszkę zazdrości na Twój nowy nabytek http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif

Kołatka na Twoim zdjęciu to małe dzieło sztuki :yes:

Piękne!!!!!!!!

Napisałaś, że "w tym sklepie" jest duży wybór - ja coś w tekście znaleźć nie mogem w którym .

Tam gdzie Ty kupiłaś czy mówisz o jakimś innym???

Pocykaj nam parę fotek z większych perspektyw :rolleyes: i salonu i sypialni - z wielką ochotą i przyjemnością pooglądamy :yes:

Miłej niedzieli :hug:

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mróweczko ja też wyrażę troszkę zazdrości na Twój nowy nabytek http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif

Kołatka na Twoim zdjęciu to małe dzieło sztuki :yes:

Piękne!!!!!!!!

Napisałaś, że "w tym sklepie" jest duży wybór - ja coś w tekście znaleźć nie mogem w którym .

Tam gdzie Ty kupiłaś czy mówisz o jakimś innym???

Pocykaj nam parę fotek z większych perspektyw :rolleyes: i salonu i sypialni - z wielką ochotą i przyjemnością pooglądamy :yes:

Miłej niedzieli :hug:

Korozjo - ja znam tylko trochę inaczej, że" wyj...e w kosmos ":rotfl:

Kicia również dziękuje za pochwały :hug:

Natalio - krzesła zaczarowały mnie już dawno temu tylko cena trochę mniej :sick: ale czekałam cierpliwie bo u mnie to już tak jest, że jak się w czymś "zakocham" to już nic innego mi się nie podoba :)

Narendil :hug:

Admete- podobne krzesła do tych z Eichholtz tylko w innym obiciu znajdziesz na overstock.

Kicia mi chyba w piórka obrośnie po tych komplementach :D

Magdzinska- witam witam w moich skromnych progach i zapraszam na kawkę jak tylko masz ochotę :yes:

tak to jest z ceną, gdy się coś podoba,

po namyśle cena wydaje się do przełknięcia,

następnie wychodzą argumenty typu no dobra, kupię tańsze i całe życie będę żałować

A potem tylko krok do zakupu ( po drodze trochę nerwów, a jak nie będzie?)

I cieeeszyyymyyy sięeeee!!! A co tam:lol2:

Hej Mrówka,

Co słychać? Kupiłaś piękne krzesła, rozsiadłaś się i spoczęłaś na laurach... :lol2:

Jakieś nowości?

Siedzę na nich i dumam co dalej ;)

A tak na poważnie to coś tam szkicuje coś tam chodzi po głowie ale na razie nic się wielkiego nie dzieje. Małż wraca w środę to zaczniemy coś działać

• 2 weeks później...
Mrówko, , to co dotychczas pokazałaś - cudne. Bardzo eleganckie. Ja to bym się bała w piżamie po Twoim mieszkaniu chodzić. ;) Krzesła - cudne, cudne, cudne. Ehhh, też bym siedziała i głaskała.

Nadrobiłam Twój wątek poza tym! :D

Maszenko - dziękuję za komplementa :)

O matko - poczułam się jak "perfekcyjna pani domu" ;) - zaświadczam , że czasami mamy w domu bałagan ( żeby nie powiedzieć dosadniej:lol2: )

W domku na razie przestój, ponieważ ..............................zajmuję się obecnie zupełnie innymi wnętrzami:) ponad 90 metrów do urządzenia w 3 tygodnie.

witam :)

pisalam na watku kuchennym :) poszukiwalam Ciebie i Twojej kuchennej mozaiki :)

mam zamowione plytki nad blat

http://en.delconca.com/upload/prodotti/g8it05.jpg

myslisz, ze pasek mozaiki (no z 3 rzedów) pasowalby do tych plytek ??

kuchnia bedzie szara (abstrakt szary)

ooooojej - piekne krzesła :)

i wnetrza :jawdrop:cudne :D

jestem pewna, ze juz tu zagladalam, ale chyba bez logowania ..........

bede wdzieczna za rade :)

pozdrawiam

Dziewczyny - niestety nie trafiłam w totka:bash: i nie urządzam nowego mieszkania:)

Relacje pokaże jak będzie już coś więcej widać , bo na razie było skuwanie tynków, równanie ścian i ogólne prace bardziej z zakresu burzenia niż urządzania. Aczkolwiek panele , płytki i tapety zakupione i może jeszcze w tym tygodniu coś więcej ruszy w tym temacie:)

Slonko- ciężko doradzać na odległość, aczkolwiek wydaje mi się , że kolorystycznie by spasowało wszystko. Widziałam u Cibie , że planujecie cegłę na ścianach koło kuchni, więc jakbym miała dać mozaikę to do cegły bardziej bym widziała całą stalową, może coś takiego:

http://img171.imageshack.us/img171/5352/moz1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

lub

http://img802.imageshack.us/img802/8241/moz2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ale chyba najlepiej podejść do sklepu i wypożyczyć sobie wybrane wzory i poprzykładać w domku ( ja tak robiłam):) Oj coś mi się zdaje, że niewiele pomogłam :oops:

Merenwen- dziękuje za miłe słowa a milsze tym bardziej, że mówi to osoba która ma inny styl:) Okap firmy De Dietrich, jestem z niego bardzo zadowolona a czyści się rewelacyjnie :)

Slonko- ciężko doradzać na odległość, aczkolwiek wydaje mi się , że kolorystycznie by spasowało wszystko. Widziałam u Cibie , że planujecie cegłę na ścianach koło kuchni, więc jakbym miała dać mozaikę to do cegły bardziej bym widziała całą stalową, może coś takiego:

http://img171.imageshack.us/img171/5352/moz1.jpg

pomoglas :) Twoja mozaika pieknie wyglada z czarnym blatem

do moich plytek to chyba za duzo dobrego ............ ta metalowa podoba mi sie, ale M nie chce takiej :(

pomylilas mnie chyba z Julianna, bo to ona planuje ceglę ;) ale nic nie szkodzi ;)

u mnie scian ceglanych nigdzie nie bedzie, chociaz u innych mi sie podoba :)

w kazdym razie - dzieki :)