admete 17.02.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mróweczko ja też wyrażę troszkę zazdrości na Twój nowy nabytek http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Kołatka na Twoim zdjęciu to małe dzieło sztuki Piękne!!!!!!!! Napisałaś, że "w tym sklepie" jest duży wybór - ja coś w tekście znaleźć nie mogem w którym . Tam gdzie Ty kupiłaś czy mówisz o jakimś innym??? Pocykaj nam parę fotek z większych perspektyw i salonu i sypialni - z wielką ochotą i przyjemnością pooglądamy Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.02.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mróweczko ja też wyrażę troszkę zazdrości na Twój nowy nabytek http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Kołatka na Twoim zdjęciu to małe dzieło sztuki Piękne!!!!!!!! Napisałaś, że "w tym sklepie" jest duży wybór - ja coś w tekście znaleźć nie mogem w którym . Tam gdzie Ty kupiłaś czy mówisz o jakimś innym??? Pocykaj nam parę fotek z większych perspektyw i salonu i sypialni - z wielką ochotą i przyjemnością pooglądamy Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mrówko, krzesła wpasowały się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Chciałam się przywitać w Twoim ślicznym mieszkaniu:yes: Wczoraj przejrzałam sobie całość i podziwiam za pomysłowość niektórych rozwiązań w małych pomieszczeniach :yes: Będę "wpadać na kawkę" jak można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 23.02.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Korozjo - ja znam tylko trochę inaczej, że" wyj...e w kosmos ":rotfl: Kicia również dziękuje za pochwały Natalio - krzesła zaczarowały mnie już dawno temu tylko cena trochę mniej ale czekałam cierpliwie bo u mnie to już tak jest, że jak się w czymś "zakocham" to już nic innego mi się nie podoba Narendil Admete- podobne krzesła do tych z Eichholtz tylko w innym obiciu znajdziesz na overstock. Kicia mi chyba w piórka obrośnie po tych komplementach Magdzinska- witam witam w moich skromnych progach i zapraszam na kawkę jak tylko masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 tak to jest z ceną, gdy się coś podoba, po namyśle cena wydaje się do przełknięcia, następnie wychodzą argumenty typu no dobra, kupię tańsze i całe życie będę żałować A potem tylko krok do zakupu ( po drodze trochę nerwów, a jak nie będzie?) I cieeeszyyymyyy sięeeee!!! A co tam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mrówciu dzięki za odp - idę szukać.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej Mrówka, Co słychać? Kupiłaś piękne krzesła, rozsiadłaś się i spoczęłaś na laurach... Jakieś nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.03.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej Mrówka, Co słychać? Kupiłaś piękne krzesła, rozsiadłaś się i spoczęłaś na laurach... Jakieś nowości? Siedzę na nich i dumam co dalej A tak na poważnie to coś tam szkicuje coś tam chodzi po głowie ale na razie nic się wielkiego nie dzieje. Małż wraca w środę to zaczniemy coś działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 01.03.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mrówko, , to co dotychczas pokazałaś - cudne. Bardzo eleganckie. Ja to bym się bała w piżamie po Twoim mieszkaniu chodzić. Krzesła - cudne, cudne, cudne. Ehhh, też bym siedziała i głaskała. Nadrobiłam Twój wątek poza tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.03.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mrówko, , to co dotychczas pokazałaś - cudne. Bardzo eleganckie. Ja to bym się bała w piżamie po Twoim mieszkaniu chodzić. Krzesła - cudne, cudne, cudne. Ehhh, też bym siedziała i głaskała. Nadrobiłam Twój wątek poza tym! Maszenko - dziękuję za komplementa O matko - poczułam się jak "perfekcyjna pani domu" - zaświadczam , że czasami mamy w domu bałagan ( żeby nie powiedzieć dosadniej:lol2: ) W domku na razie przestój, ponieważ ..............................zajmuję się obecnie zupełnie innymi wnętrzami:) ponad 90 metrów do urządzenia w 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 W domku na razie przestój, ponieważ ..............................zajmuję się obecnie zupełnie innymi wnętrzami:) ponad 90 metrów do urządzenia w 3 tygodnie. Super zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Urządzasz mieszkanie BEZ FORUM?! Skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mrówka, Ty chyba żartujesz.... A gdzie chociażby mała relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W domku na razie przestój, ponieważ ..............................zajmuję się obecnie zupełnie innymi wnętrzami:) ponad 90 metrów do urządzenia w 3 tygodnie. Ooooooo Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 witam pisalam na watku kuchennym poszukiwalam Ciebie i Twojej kuchennej mozaiki mam zamowione plytki nad blat http://en.delconca.com/upload/prodotti/g8it05.jpg myslisz, ze pasek mozaiki (no z 3 rzedów) pasowalby do tych plytek ?? kuchnia bedzie szara (abstrakt szary) ooooojej - piekne krzesła i wnetrza :jawdrop:cudne jestem pewna, ze juz tu zagladalam, ale chyba bez logowania .......... bede wdzieczna za rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 21.03.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Przyszłam tu z wątku kuchennego, gdzie pokazałaś zdjęcia swojej kuchni. Od razu powiem, że choć mieszkanie masz w nie "moim" stylu, to jednak uważam, że pięknie urządzone Gratuluję Ale do rzeczy, strasznie podoba mi się Twój okap. Czy mogłabyś napisać co to za jeden? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 21.03.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny - niestety nie trafiłam w totka:bash: i nie urządzam nowego mieszkania:) Relacje pokaże jak będzie już coś więcej widać , bo na razie było skuwanie tynków, równanie ścian i ogólne prace bardziej z zakresu burzenia niż urządzania. Aczkolwiek panele , płytki i tapety zakupione i może jeszcze w tym tygodniu coś więcej ruszy w tym temacie:) Slonko- ciężko doradzać na odległość, aczkolwiek wydaje mi się , że kolorystycznie by spasowało wszystko. Widziałam u Cibie , że planujecie cegłę na ścianach koło kuchni, więc jakbym miała dać mozaikę to do cegły bardziej bym widziała całą stalową, może coś takiego: http://img171.imageshack.us/img171/5352/moz1.jpg Uploaded with ImageShack.us lub http://img802.imageshack.us/img802/8241/moz2.jpg Uploaded with ImageShack.us ale chyba najlepiej podejść do sklepu i wypożyczyć sobie wybrane wzory i poprzykładać w domku ( ja tak robiłam) Oj coś mi się zdaje, że niewiele pomogłam Merenwen- dziękuje za miłe słowa a milsze tym bardziej, że mówi to osoba która ma inny styl:) Okap firmy De Dietrich, jestem z niego bardzo zadowolona a czyści się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Slonko- ciężko doradzać na odległość, aczkolwiek wydaje mi się , że kolorystycznie by spasowało wszystko. Widziałam u Cibie , że planujecie cegłę na ścianach koło kuchni, więc jakbym miała dać mozaikę to do cegły bardziej bym widziała całą stalową, może coś takiego: http://img171.imageshack.us/img171/5352/moz1.jpg pomoglas Twoja mozaika pieknie wyglada z czarnym blatem do moich plytek to chyba za duzo dobrego ............ ta metalowa podoba mi sie, ale M nie chce takiej pomylilas mnie chyba z Julianna, bo to ona planuje ceglę ale nic nie szkodzi u mnie scian ceglanych nigdzie nie bedzie, chociaz u innych mi sie podoba w kazdym razie - dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mrówciu śliczne krzesełka. Jeszcze nie miałam okazji ich skomplementować, więc teraz sobie nadrobię. Ś l i c z n e e e i bardzo eleganckie, idealnie pasują do Waszych wnętrz warto było odkładać pieniążki. A jak tam sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts