Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

2+2 na 51m2

Recommended Posts

Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,

przykrył jajka i koszyki

a kurczaczkom zmarzły nóżki,

więc się tulą do rzeżuszki,

lecz choć śnieg nam pada w święta

i pogoda taka wstrętna

my święconym się dzielimy

i radości wszem życzymy.

http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg

WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ:)

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg

• 2 weeks później...

moje drogie "forumowiczki"-----------wracam do "żywych" i do forum , ale po kolei....

Ślicznie dziękuję Wam za życzenia świąteczne i za to, że pamiętacie jeszcze o mnie :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Przepraszam, że nie złożyłam Wam życzeń ale zaraz wszystko wyjaśnię i mam nadzieję, że mnie zrozumiecie.

No to po kolei- w marcu udało nam się wynająć długo wyczekiwany lokal i zmienić nasz obecny salon ( a chodzi tu o moją pracę) na 2 razy większy. Ponieważ sezon w mojej branży już się mocno rozkręcił i od groma mam przymiarek więc mieliśmy 2 tygodnie na remont i przenosiny. Ponieważ w wynajętym lokalu jak to mówi moja siostra był głęboki PRL z lamperiami na 2 metry( poszło 600 kg różnej maści tynków i gładzi i 80 litrów farby)

więc czekał nas sprint remontowo -wykończeniowy.

Aby się troszkę usprawiedliwić , że nie miałam czasu na forum dodam tylko, że w wielką sobotę pracowałam ( a właściwie przenosiłam salon) do 19 -tej i o świętach nawet nie myślałam. Cały czas jeszcze coś tam się dzieje więc pokażę wam tylko maleńki kawałeczek gdzie znajduje się wnęka( chociaż i tak jeszcze nie skończony ):

http://img694.imageshack.us/img694/5106/saloneey.jpg

Uploaded with ImageShack.us.

A domku nic się nie dzieje raz , że nie miałam głowy na zajmowanie się mieszkaniem a dwa, że małżonek w rozjazdach :sad: bardziej on stara się żeby coś tam dokupić do dekoracji niż ja. Na razie rozrysowaliśmy tylko zabudowę wnęki w kuchni:)

Oooo ja nie wiedziałam że Ty w biznesie ślubnym siedzisz ;) a skoro już wiem to Cię wykorzystam ;) poradź proszę jakie fasony sukienek i kolory są w tym sezonie modne dla gości (pań)? Na początku sierpnia mam iść na ślub i jestem zielona bo w sukienkach nie chodzę w ogóle . Miałam na oku kilka ale okazało się że Panna młoda będzie miała suknię do kolana, na górze prosty gorset, dół z itulu (coś takiego też chciałam). Czyli bez szaleństw a kreacje które ja wybrałam były takie na bogato i dupa blada bo przecież nie mogę odszykować się "lepiej" niż panna mloda eh i teraz mam dylemat

Gratuluję salonu! A domek kiedyś się zrobi. Nie wszystko na raz! :)

Ojej Mrówciu ale pracowicie u Ciebie :wiggle: Gratuluje nowej miejscówki i oczywiście życzę mnóstwa zadowolonych klientów.

U mnie też w ten weekend wystartował sezon ślubny, miałam bukiety, dekorację kościoła i bardzo miłą pannę młodą :wiggle: Tobie też życzę samych takich wyluzowanych narzeczonych ;)

Korozjo- też mam wesele w tym roku w lipcu i powiem Ci, że nie mam pojęcia w co się ubrać. Postawię chyba na sukienkę koronkową za kolano z rozpierdkiem z tyłu i mocno odkrytymi plecami ( ostro zaczynam brać się za pływanie żeby plecy się ładnie umięśniły :) taką mocno dopasowana. Ale myślę żeby z przodu zabudować ją stójką alko łódeczką + rękawek 3/4.

Jak pani młoda ma mieć taką sukienkę to raczej bym unikała tiulów, może postaw na małą czarną( może niekoniecznie czarną :lol2:) i zaszalej z dodatkami- jakieś ekstra buty albo biżuteria. Teraz dość dużo dziewczyn wybiera nakrycia głowy do sukienek wizytowych - coś ala na angielski styl.

Two- no to branże mamy zbliżone i niestety zawsze największy ruch przypada na najcieplejsze miesiące:mad:

Kasiu- bardzo dziękuję :hug: jak już skończę wszystko na tip top to wkleję trochę więcej zdjęć.

U nas na mieszkanku też teraz ruch, zamówiliśmy konsolkę , drzwi do szafy , kratkę na wnękę do kuchni, kupiliśmy w niedzielę grill- stację ( śmieje się , że to kombajn nie grill) i 2 krzesła do małego kawowego stoliczka na balkon ( oczywiście czarno białe :lol2:)

Dzieje się nie tylko w pracy ale i w mieszkanku :wiggle: Czyli pewnie niedługo będą jakieś fotki :D :popcorn:

no to branże mamy zbliżone i niestety zawsze największy ruch przypada na najcieplejsze miesiące

Tak to już jest z biznesem ślubnym :) U mnie dodatkowo wszystko skupia się na weekendach więc czasem trochę żal jak zaczyna się sezon grillowy a ja w pracy ;) Ale lubię to co robię więc nie narzekam :)