Korozja 17.04.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Też myślałam o koronkowej sukience, już nawet wybrałam a potem się jeszcze raz dobrze zastanowiłam i puknęłam w czoło bo ona krótka i pewnie skończyło by się tym że bym zza stołu nie wstawała. Nienawidzę swoich nóg obciasne u mnie odpadają ze względu na typ mojej figury. Najlepiej bym się czuła w długiej sukience, też z odkrytymi plecami (o ile uda mi się schabów pozbyć ;P) ale panna młoda będzie mieć krótką więc trochę głupio że ja ubiorę długą Pozostaje mi czekać, może do sierpnia zrobię się chudziutka i wtedy we wszystkim będę wyglądać zajebiście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.04.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Korozja ja myślę, ze jak założysz długą ale prostą sukienkę i w jakimś zdecydowanym kolorze to będzie ok Może coś w granacie Ja bym tylko omijała pastele bo to już może się kojarzyć z panną młodą ale granat, czerwień, zieleń na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.04.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 No właśnie ja myślałam o niebieskim/błękitnym/turkusie bo mi szalenie ten kolor pasuje i go uwielbiam lub modnym teraz miętowym. Chce pokazać trochę ciała (plecy, biust, ramiona) więc delikatnym kolorem chciałam przełamać tą moją goliznę. W czerwieni czułabym się chyba trochę jak dziwka , granat za ciemny zielony ok do moich rudych włosów. wczoraj widziałam też cudną sukienkę w kwiaty. Ogólnie to chciałam coś jaśniejszego i letniego. Panna młoda powiedziała że ma gdzieś w co sie kto ubierze i jak dla niej to ja mogę sobie nawet na biało przyjść! Sukienkę będę kupować na ostatnią chwilę więc poczekam na relacje Mrówki ze ślubu Boże chyba dobrze że ja ślubu nie biorę bo bym pierdo...zawału dostała w co się ubrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Pozostaje mi czekać, może do sierpnia zrobię się chudziutka i wtedy we wszystkim będę wyglądać zajebiście:lol2: Ja już kurka kilka lat tak czekam... Mrówciu, bardzo przyjemny i zachęcający masz salonik. Trochę zazdroszczę... Kiedyś marzyła mi się praca w branży ślubnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.04.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Foto może być ale bez głowy - uprzedzam bo fotogeniczna nie jestem i najwięcej zdjęć to mam zawsze tyłem albo z daaaaaaaaaleka:lol2: Zauważyłam, że dziewczyny stawiają teraz na takie sukienki które potem mogą wykorzystać na inne imprezy. Muszę przyznać, że czasem mam dość swojej pracy( chyba jak wszyscy) ale tak naprawdę to ją kocham to też moja pasja A no i fotki naszego grilla - dzisiaj pierwszy raz przepalany: http://img194.imageshack.us/img194/441/grillx.jpg Uploaded with ImageShack.us i krzesełek na taras do stolika śniadaniowo - kawowego: http://img849.imageshack.us/img849/7048/krzesotaras.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Mrówka, Super zakupy. Bardzo poproszę o namiary na grilla i kocie krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Mrówciu piękne zakupy:o Krzesełko wygląda mi na reżyserskie, a nie śniadaniowe:lol2: Boskie jest:yes: Śliczny ten Twój salonik- pewnie teraz nie masz czasu, bo sezon się zaczął... Fajna masz pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.04.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Krzesła i grill- Praktiker ( ponieważ często tam kupuje i pisze gdzie - żądam od Praktikera rabatów za darmową reklamę ) No faktycznie krzesła takie reżyserskie - ale wygodne Byliśmy wczoraj w Krakowie - zrobiliśmy małe zakupy min. kupiliśmy witrynkę do pokoju, jakieś akcesoria do grilla w Tk i fajny stojak - legowisko dla kotów. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.05.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 W tm tygodniu w końcu doczekałam się pierwszej przymiarki drzwi do szafy, teraz tylko malowanie i wykończenie:http://img826.imageshack.us/img826/6595/szafa2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/5919/szafa5.jpg Uploaded with ImageShack.us konsolka - na razie bez uchwytów, oczywiście jeszcze bez dodatków i koloru, dodatkowo pojawił się regał oraz nowe zasłony: http://img823.imageshack.us/img823/744/szafa6.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img811.imageshack.us/img811/7724/konsolka2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img33.imageshack.us/img33/8632/konsolka3.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 :jawdrop: jaka zarąbista konsolka, robiona na zamówienie??? z drewna czy z płyty? ja odkąd poznałam ofertę Artelore, to zakochana jestem w tych 'X" a witrynka, bardzo ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.05.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 :jawdrop: jaka zarąbista konsolka, robiona na zamówienie??? z drewna czy z płyty? konsolka robiona na zamówienie nie wiem jak to fachowo opisać ale na zewnątrz to drewno ( to się chyba obłogi drewniane nazywa) a środek jakaś pyta. Tak samo drzwi do szafy, dodatkowo będzie podobnie zrobiona cała zabudowa pod tv ( może już w tym tygodniu ). Na razie w całym domku pachnie fajnie drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 O mamo, przyszłam się pierwszy raz przywitać i w szczególności rudego pogłaskać i mnie wymiotło na widok krzeseł i w ogóle na widok całości Twoich wnętrz. :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.05.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 O mamo, przyszłam się pierwszy raz przywitać i w szczególności rudego pogłaskać i mnie wymiotło na widok krzeseł i w ogóle na widok całości Twoich wnętrz. :jawdrop: Witam, witam rudzielec wygłaskany;) moje skromne wnętrza dziękują za komplementa:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.05.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Mrówciu, szafa zapowiada się świetnie, ale konsolka przebija wszystko:jawdrop: Jest absolutnie boska- najfajniejsze jest w niej to, ze jest cała drewniana bez dodatku metalu:yes: Zasłony mają cudny kolor:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 16.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) Woww konsolka jest świetna w jakim będzie kolorze???? Jeszcze poproszę na pw ile sobie krzyczą za taką konsolkę A da radę zrobić zdjęcie z przodu? Chciałam zobaczyć jak te nogi dokładnie idą Edytowane 16 Maja 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Mrówciu, konsolka jest boska! Niby prosta rzecz, a zachwyca. I po raz kolejny udowadnia, że proste pomysły są jednak najlepsze Regał też piękny. Oryginalny i bardzo w Twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.05.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dołączam do zachwytów nad konsolką. Zarąbista! :jawdrop:Ja też chce taka! :mad:nawet wiem gdzie by stała:D Regał bardzo stylowy proszę o foteczki zasłon niebieskich i info skąd one p.s. ode mnie tez proszę rudaska wygłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Sliczna konsolka a drzwi jak beda wykonczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 A już myślałam, że sami konsolkę robiliście Świetna jest! Jakie wykończenie planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Dziewczyny :hug: to za ciepłe słowa o konsolce Mam nadzieję, że się nie pogniewacie jak odpisze hurtowo:) - Tkanina na zasłony kupiona zupełnie przypadkiem w takim małym sklepie, foty mam gdzieś zgrane na płytkę , postaram się znaleźć to wrzucę zasłonę w "całej okazałości" - znalazłam takie nie najlepsze zdjęcie przodu konsolki: http://img4.imageshack.us/img4/2968/dsc05167ml.jpg Uploaded with ImageShack.us - konsolka będzie bejcowana i lakierowana( chyba bo tu z mężem mamy sprzeczne zdanie;) ), w każdym bądź razie dostaliśmy próbki od stolarza, będziemy "dumać" jak ma być wykończone. - co do cen to............ jesteśmy chyba dziwnym przypadkiem bo do tej pory nie ustaliliśmy ceny ze stolarzem. On nam tylko powiedział ile będą kosztować same materiały i wtedy decydowaliśmy się z czego robimy a teraz mówi , że będzie dobrze i nie zbankrutujemy:lol2: Ale ze stolarzem to była dość zabawna sytuacja jak do niego trafiliśmy i chyba od tamtej pory mamy jakieś fory i cud , że jeszcze znosi moje wymysły:) - drzwi do sypialni będą malowane i ...........no i właśnie mam tyle koncepcji, że nie mogę się na żadną zdecydować - jutro miała być montowana zabudowa TV ale nie mieliśmy czasu i dopiero dzisiaj odebraliśmy próbkę do akceptacji wykończenia. Na czoło chciałam coś ala boazeria ale nie tako oczywiste, bardziej chodziło mi o taki efekt delikatnych pasków w drewnie i będzie coś takiego: http://img844.imageshack.us/img844/8039/dsc05190nd.jpg - a na koniec : naprawdę nikt nie kojarzy tego regału???? - Edytowane 17 Maja 2013 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts