zosik 04.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To i ja się przywitam i trochę nasłodzę Taras ehhhmmm - raj, a jak już go zagospodarujecie to w ciepłe dni i wieczory będzie pewnie Waszym ulubionym miejscem w domu Kuchnia śliczna i bardzo pomysłowa, tylko nie boisz się, że w tym lusterku na dole + światła będzie się odbijał każdy malutki nawet paproch? No chyba, że należycie do tych bardziej sprzątających Tapeta z napisami... zapisałam o inspiracji śliczna! A czy ja dobrze widziałam dziurkę do łazienki dla kotków? Pewnie tam też będzie ich kuweta Ogólnie śliczne mieszkanko Wam się szykuje, spójne i pomysłowe. I wcale nie takie malusie ja teraz mieszkam na 27m2 i też mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.08.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Zosik!! Dziękuje za "słodzenie" , przyda się trochę miłych słów bo ostatnio mam jakiś zastój w wykańczaniu. Po tych wszystkich przeróbkach w ostatnim miesiącu to już mi się odechciało urządzać. Lustra na etapie projektu były krytykowane pod względem użyteczności przez chyba całą moją rodzinkę a teraz zmieniają zdanie One są dość mocno cofnięte do tyłu, zwłaszcza te wyższe z lewej. Podłoga jest jasna w delikatne maziaki ( też były głosy, że się będzie brudzić) a jest o niebo lepsza w utrzymaniu czystości( kurzu i futra moich kociaków w ogóle nie widać). Ponieważ jakąś szczególna miłośniczką porządków domowych nie jestem:) to jak na 5 miesięcy użytkowania jestem bardzo zadowolona z wyboru płytek. Kuweta jak najbardziej w łazience (kociaki dostały w prezencie od mojej mamy a ja tylko dopilnowałam żeby mi do łazienki kolorystycznie pasowała Tapeta śliczna fakt ale ja na razie muszę się wstrzymać z tapetowaniem, bo moje kociaki maja aktualnie fazę łażenia i wspinania się po czym tylko się da (mają 4m-ce) a już na pewno moja sofa tego nie przetrwa:) pierwsze "blizny" już ma. Yokasta- ja tez myślałam na początku o jakiś spokojnych płytkach, ale jak takie przykładaliśmy to dla mnie było mdło jak cholera, więc skupiliśmy się na mozaikach. Pierwotnie miał być lacobel ale totalnie mi nie leżał. Myślę , że sama dobrze wiesz jak to jest, że trzeba się dobrze czuć w pomieszczeniu i być pewnym że się dobrze wybrało. Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza i Konrad 09.08.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Bardzo bardzo ładnie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 11.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 O żesz w mordę ale zajebista mozaika! Całe mieszkanie mi się super podoba. W moim guście. Taras cudny! Aż mnie zżera z zazdrości! ale tak pozytywnie poszalałbym z roślinkami że hej ale póki co pozostaje podglądać jak to u Ciebie będzie Wnęka na wina super. U nas też by się coś takiego przydało bo winka to my lubimy póki co nie ma miejsca gdzie by je trzymać :/ W ogóle jeśli chodzi o kuchnie z salonem to mamy ten sam układ i okna w tym samym miejscu i kolorystykę podobną u nas pralka też będzie we wnęce a nad nią półki i zamknięta za białą szafą. Twój narożnik to ten sam który z M. oglądaliśmy i myśleliśmy żeby go kupić bo spodobał nam się właśnie patent z pufami Planujemy kotki też 2 (Twoje są mega rozkoszne! ) Hm...coś tu jest podejrzane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witaj Korozjo!! to , że będzie kociak w domu wiedzieliśmy jeszcze zanim kupiliśmy mieszkanie . Jak pojechaliśmy po rudaska ( w Bieszczady ) to mój mąż zobaczył drugą szarą istotę i stwierdził, że wracamy z dwójką. No oczywiście nie miałam żadnych obiekcji Tak więc teraz moje dwie istotki po 3,5 miesiąca prezentują się tak: dodam, że osłonki mają być na zioła http://img807.imageshack.us/img807/1828/dsc01508d.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 zagospodarowanie tarasu odłożyliśmy na przyszły rok, nie mogłam sobie tylko odmówić zakupu kilku donic:http://img812.imageshack.us/img812/7095/dsc01712x.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img811.imageshack.us/img811/4930/dsc01713p.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/8351/dsc01714aa.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Bardzo bardzo ładnie Pozdrawiam!!! witam i zapraszam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 14.08.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mozaika bardzo mi sie podoba, świetna jest! i zauważyłam, że mamy bardzo podobne upodobania obuwnicze zazdroszcze męza, ktory kocha koty... moj niestety nie i mojego kota zostawiłam u rodziców ( szarasek jest boski, tez bym takiego chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 mróweczko gdzie nabyłaś osłonki na kociaki? Znaczy na zioła. Strasznie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 mróweczko gdzie nabyłaś osłonki na kociaki? Znaczy na zioła. Strasznie mi się podobają. osłonki z Praktikera 2 szt w kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mozaika bardzo mi sie podoba, świetna jest! i zauważyłam, że mamy bardzo podobne upodobania obuwnicze zazdroszcze męza, ktory kocha koty... moj niestety nie i mojego kota zostawiłam u rodziców ( szarasek jest boski, tez bym takiego chciała nie było innej opcji - musiał pokochać kociaki- wiedział w co się pakuje, kociarę brał za żonę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.08.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mrówka dzięki! Dawno kupowałaś? Na jakim dziale szukać? Pamiętasz mniej więcej cenę? Nie zbyt często bywam w Practikerze, bo mam wyjątkowo nie po drodze, ale dla TYCH osłonek mogę się poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.08.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 kupowane tydzień temu, ceny dokładnie nie pamiętam coś koło 40 zł za kpl. - szukaj na dziale z doniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 http://img35.imageshack.us/img35/6770/88077225.jpg hej hej witam się i od razu pytam Skąd ta śliczna lampa? i czy ona jest plastikowa? no i czy oprawka żarówki wygląda estetycznie tzn nie razi to że jest taka widoczna? Bardzo mi się podoba a właśnie szukam czegoś w tym stylu do gabinetu. I pytanie dodatkowe, czy płytki w salonie mają taki perłowy błysk, coś jak masa perłowa takie srebrzysto przecierane? Ładnie wyglądają na zdjęciach właśnie tak jak by imitowały masę perłową A w ogóle mieszkanie śliczne i takie w moim stylu uwielbiam biało czarne wnętrza i ornamentowe wzory. Mogłabym się już dziś do was wprowadzać Kociaki przesłodkie. Też mam dwa takie łobuziaki jeden kremowy drugi trikolorek z przewagą szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.08.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam I odpowiadam 1.Lampa zakupiona w tym roku w Pradze, ostatnio znalazłam wersje na stół. 2. nam nie przeszkadza, że żarówka jest widoczna, nie dawaliśmy tez specjalnie mocnej ponieważ mamy bardzo jasny przedpokój ( mieliśmy obawy czy aby ten plastik nie zacznie się topić ) 3. Płytki na podłodze dają taki delikatny perłowy połysk, tak jak napisałaś, są przecierane różnymi odcieniami popielatego, szarości nawet ecru. Widziałam je ułożone w sklepie z płytkami, w zależności od dostawy maziaki mają różne wybarwienia. Te w sklepie były mocniej wybarwione. Moje kociaki- łobuziaki wczoraj, pełen relaks : http://img684.imageshack.us/img684/3866/aazh.jpg Edytowane 25 Listopada 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.08.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No nie mogę jak ten rudy świetnie śpi! Super te osłonki na koty...yyyy zioła znaczy się A skąd te ostatnie donice terakotowe na taras? Te takie gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 18.08.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Pysiaczku donice są z Praktikera. Trafiłam akurat na pierwszy dzień wyprzedaży- za 11 szt zapłaciłam tylko 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 fajne mieszkanko i kocurki tez fajowe!! z chęcią obejrzę więcej zdjęćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.08.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kurcze czemu u mnie nie ma Praktikera :bash:A Ty takie fajne rzeczy w nim upolowałaś no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja5 19.08.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, Cudnie u Ciebie I od razu mam pytanko. Czy mogłabyś zdradzić jaka to lampa sufitowa w łazience oraz szafka podumywalkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts