nemi 19.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 W Praktikerze w Krakowie nie ma tych osłonek - brr - jedzie człowiek przez pół miasta i nie ma... Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.08.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam, Cudnie u Ciebie I od razu mam pytanko. Czy mogłabyś zdradzić jaka to lampa sufitowa w łazience oraz szafka podumywalkowa? Witam!!! Plafon na suficie to o ile dobrze pamiętam firma Eglo, my kupowaliśmy w Kika -Praga, szafka robiona na zamówienie wg naszego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.08.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kurcze czemu u mnie nie ma Praktikera :bash:A Ty takie fajne rzeczy w nim upolowałaś no A u mnie nie ma Ikei ale niedługo już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 19.08.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 W Praktikerze w Krakowie nie ma tych osłonek - brr - jedzie człowiek przez pół miasta i nie ma... Ehhh. Nemi - znalazłam ostatnio na allegro skrzyneczkę na herbatę z tej serii, może będą też osłonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.08.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Dzisiaj wybraliśmy się w poszukiwaniu tapet do pokoju i na przedpokój. Oto co znaleźliśmy na półokrągłą ściankę przedpokoju-tapeta flokowana czyli to co chciałam najbardziej http://img153.imageshack.us/img153/8962/aa1si.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.08.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) No i kilka rzeczy które pojawiły się ostatnio:- mamy lustro, nie do końca takie jak chciałam, jak znajdę swój ideał to oczywiście to pójdzie do wymiany, mamy tez już baterię i kilka drobiazgówhttp://img855.imageshack.us/img855/1285/dsc01536e.jpg http://img819.imageshack.us/img819/7136/dsc01539c.jpg Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us - wiadereczka które nie znalazły uznania u mojego A więc wylądowały w szafce jako pojemniczki na waciki:(http://img810.imageshack.us/img810/899/dsc01542u.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 20.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) witam się mam pytanie o osłonki na zioła gdZie je zakupiłaś świetne:)aha i jeszcze jedno o pralkę i szafkę, jaką masz pralkę specjalną do zabudowy, czy normalną, bo sama planuję pralkę w szafce i nie wiem jaką wybrać, czy zwykła nie będzie się przemieszczać, skakać itd? Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez ulciapulcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.08.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 witam się mam pytanie o osłonki na zioła gdZie je zakupiłaś świetne:) aha i jeszcze jedno o pralkę i szafkę, jaką masz pralkę specjalną do zabudowy, czy normalną, bo sama planuję pralkę w szafce i nie wiem jaką wybrać, czy zwykła nie będzie się przemieszczać, skakać itd? Osłonki są z Praktikera. Co do pralki to Candy Grand Plus , szukaliśmy pralki żeby nie była głęboka max 40 cm, fajne jest to że ma 7 kg wsadu. Luz w szafce między bokami ścianki a pralką 5cm, z przodu i z tyłu trochę więcej. Mieliśmy też tak zabudowaną pralkę na wcześniejszym mieszkaniu i nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja5 22.08.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam!!! Plafon na suficie to o ile dobrze pamiętam firma Eglo, my kupowaliśmy w Kika -Praga, szafka robiona na zamówienie wg naszego pomysłu Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 22.08.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 dziękuję za odpowiedz i cenne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 http://img855.imageshack.us/img855/1285/dsc01536e.jpg http://img819.imageshack.us/img819/7136/dsc01539c.jpg http://img810.imageshack.us/img810/899/dsc01542u.jpg [/url] Śliczna jest ta łazienka i dodatki pięknie dobrane a pstryczki cudnie do niej pasują A co do tapety to nie boisz się że kotki będą miały pociąg do flokowanej struktury. Kotka mojego brata pomimo tego że nie jest już małym kociakiem i ma swój drapak to dość mocno zniszczyła im taką tapetę Podczas zabaw potrafiła odbić się od ściany i zostawić po sobie ślad podobnie miała zwyczaj przeciągania się na ścianie co też zostawiało pamiątki Dlatego też ja chyba na taką tapetkę się nie zdecyduję, bo to jednak trochę ryzyko. Będę szukała gładkiej i niemisiastej mieliśmy taką w wynajmowanym mieszkaniu i nasze koty nie były nią zainteresowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A u mnie nie ma Ikei ale niedługo już będzie U mnie Ikei też nie ma! Jestem więc pokrzywdzona do kwadratu A pieszesz, że u Ciebie niedługo będzie tzn.gdzie? Ale pewnie i tak bliżej niż do Poznania to nigdzie nie będę mieć :/ W łazience robi się coraz ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Podobają mi się te tłoczone płytki w łazience! A włączniki - rewelacja! Wszystko doskonale uzupełniają dodatki! Trzeba przyznać - masz świetny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.08.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 U mnie Ikei też nie ma! Jestem więc pokrzywdzona do kwadratu A pieszesz, że u Ciebie niedługo będzie tzn.gdzie? Ale pewnie i tak bliżej niż do Poznania to nigdzie nie będę mieć :/ Rzeszów i Lublin licytują się od lat, gdzie będzie wcześniej Ikea Lubelska powstaje od 5 lat i ma być oddana 2012-2013, a wtedy los rzeszowskiej będzie raczej niepewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Rzeszów i Lublin licytują się od lat, gdzie będzie wcześniej Ikea Lubelska powstaje od 5 lat i ma być oddana 2012-2013, a wtedy los rzeszowskiej będzie raczej niepewny... Gdzie by to nie było to dla mnie i tak za daleko w takim wypadku To samo jest z Ikeą w Szczecinie - od lat ciągle nowe informacje gdzie to niby nie powstanie, już niby umowy podpisane a sklepu jak nie było tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 He he he a w Krakowie budują drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja mam dwie w Warszawie i w sumie muszę do niej na dniach podskoczyć blaty i kuchnie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 He he he a w Krakowie budują drugą. Ja mam dwie w Warszawie i w sumie muszę do niej na dniach podskoczyć blaty i kuchnie pooglądać I gdzie tu jest sprawiedliwość? No gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.08.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 I gdzie tu jest sprawiedliwość? No gdzie? NO WŁAŚNIE:confused: Ale poważnie , ma być ponoć już teren wykupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.08.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 (edytowane) A z dobrych wieści - w końcu po prawie 10 miesięcznych "przebojach" odebraliśmy dzisiaj kibelek i deskę Jak się mówi -do trzech razy sztuka:) Zamówiliśmy dzisiaj tapetę. Pan w sklepie się zdziwił bo po raz pierwszy sprzedał tapetę z tego katalogu ( fakt tapety dość specyficzne ale do mojej koncepcji przedpokoju idealna). TwoOfUs- mam obawy, że kocury zrobią z niej drapaczkę ale spróbujemy na razie na przedpokoju, zobaczymy co się będzie działo. Na razie z tego względu wstrzymałam się z zakupem tapet do pokoju. Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts