kubas12344 18.06.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam. Mam pewien problem z wykonawcą usługi na moim domu prywatnym. Mianowicie wynająłem firmę zajmującą się fasadami na domkach prywatnych i obiektach publicznych. Nie wiąże nas żadna umowa prócz słownej. Wykonawcy zdążyli wykonać część robót (naklejenie styropianu na murach zewnętrznych) i zatrzymałem prace( kierownik budowy zarżadził) ze względu na bardzo duże niedociągnięcia, których nie można pominąć. Na dzień dzisiejszy nie poniosłem z tego tytułu żadnych opłat, gdyż ustalony było że zapłacę po skończonej pracy. W dniu dzisiejszym wykonawcy nie chcę widzieć na oczy!! Styropian jest uszkodzony miejscami, zużyto bardzo duże ilości pianki wypełniającej, której nie powinno wejść więcej jak 2 sztuki. Czy ten wykonawca ma prawo zarządać ode mnie jakiś należności?? Po prostu ja nie chcę jego i jego styropianu na moim domu!!! Bardzo proszę pomóżcie jak można to załatwić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts