Zosiakos 27.10.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Podobają mi się te płyty betonowe. Mogę prosić o nazwę produktu i producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 28.11.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Nazwa - płyty betonowe Producent - pisałem tutaj - nie polecam, z Bielska Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 29.11.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Domek bardzo ciekawy i w moim stylu. Czy będzie jakiś mały update? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 08.05.2015 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Witam może to kogoś zainteresuje. Właśnie skończyłem swój pierwszy sezon grzewczy: wrzesień - maj. Dla przypomnienia - 100% podłogówka wodna ogrzewana kotłem elektrycznym Kospel 18KW. Zimy wielkiej nie było, ale trzy razy temperatury w nocy sięgały -14 stopni, a cały grudzień były poniżej zera. Więc nie tak znowu lekko. Odczyt z podlicznika energii elektrycznej przy kotle - 7400 kWh. Udało mi się bez żadnego problemu grzać wyłącznie w drugiej taryfie. Prąd zmieniłem i mam z Duonu po 0,2 PLN za kWh w taryfie nocnej. Oznacza to, że na samo grzanie domu 200m2, o kubaturze 700m3 wydałem 1500 PLN przy ogrzewaniu wyłącznie prądem. kominek był używany okazjonalnie, kilkanaście razy w ciągu całego sezonu. Chyba nieźle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus7 04.09.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 A możesz powiedzieć jaki dokładnie masz model Kospela i jak ogrzewasz c.w.u., czy masz pompę ciepła np. do c.w.u.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts