syberia 07.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 o myciu okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 08.03.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 hehe dobry ten robot Ale my zamierzamy inaczej - teleskopowa tyczka z koncówką do mycia okien (gąbka/guma). Nie powinno być problemu a nie zamierzam myć okien zbyt często. Panele z ofasowaniem 15. Cała robota w sumie z więźbą i montażem okien drugie tyle. Rynny 2 koła. Za dachówkę dałbym 25 przy najtańszej i jeszcze sporo więcej przy płaskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Jestem już po pierwszym malowaniu flutexem trójką. Tylko zaznaczam że mam wszędzie cw.Pod spód poszła śnieżka grunt.Jest bielutko. Zmywać jeszcze nie próbowałam,może dopiero po drugiej warstwie.Ma przyjść przedstawiciel i pokazać mi jak się myje cw(ponoć inaczej niż gładz). A u Ciebie świetnie szkoda że chcesz zakryć tą biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejzi 25.06.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Gratulację z okazji "najważniejszej, chociaż nie najnowszej aktualizacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 30.06.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 dzięki czasu nie ma by coś aktualizować, ale niebawem coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja również GRATULUJE I również proszę o nowe fotki bo bardzo kibicuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 06.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Aktualizacja prześliczna, zdjęcie genialne... szacun : ) To coś piękne na ścianie w łazience... Co to jest? Zlituj się i napisz, bo właśnie stoimy przed dylematem zakupu towaru do łazienek i dostaję globusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 06.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Witam ambitnego i zdolnego budowlańca. Cudnie to wszystko robisz, masz złote ręce. Przy okazji zdradż co to za kamień przy schodach. Jakiś łupek? Podoba mi się łupek filytowy, ale nie wiem gdzie takie coś zakupić. Podobnie wygląda do twojego. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 06.07.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 M&m na dole to Paradyż secreto na górze oczywiście betonowe płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 06.07.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ziuta pojęcia nie mam. To mozaika z casto, dostępna tez na allegro. Priducent bodajże z Chęcin, góry świętokrzyskie. Tania i ładna i fajnie się układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 06.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Bardzo mi się podoba... Poezja... Zazdroszczę zaawansowania prac. Skąd brać powera i nie dać się zmęczeniu? : )) Jak planujesz wykończyć górną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 06.07.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Dokończyć beton a na ścianie na przeciwko moxno kolorowa mozaika. Wanna wolnostojaca bedzi pod ta ścianką z betonem. Na podłodze paradyz my way deski na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 06.07.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Brzmi nieżle : )) Szary, noce, biały i kolor... Dzięki za potwierdzenie, żem normalna. Czekam na efekt końcowy : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 witam świetną robotę wykonujesz w swym domku bardzo mi się podoba i często podglądam - gratulacje z drugiej córeczki betonowa łazienka jest... mi dech zapiera już na tym etapie!! BOMBOWA możesz zdradzić, czy będzie to jakoś specjalnie impregnowane przed wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 07.07.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Tak, płyty sa impregnowane przez producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 podglądam od jakiegoś czasu, więc się przywitam - witam więc piękna chałupa, jestem pod wrażeniem ilości samodzielnej pracy, którą wkładasz, toteż kibicuję i życzę rychłej przeprowadzki. oczywiście gratuluję także pięknej potomki (zresztą obie dziewuchy udane ). powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubaman 07.07.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witaj i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 08.07.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Witam. Z oknami balkonowymi mam podobny dylemat jak ty. Oglądał już u mnie wykonawca do i ma się zastanowić jak to ogarnąć.Ja wstępnie na tym kawałku okna balkonowego przez które wychodzi się do ogrodu dam chyba styrodur bo jest twardy albo styropian podłoga dach i na to blacha albo ceramika. Wiadomo blacha będzie się rysować z czasem. Inne rozwiązanie to podjechać kostką betonową do samej ramy, ale nie ukrywam że takiego rozwiązania chciałbym uniknąć. Jak coś wymyślisz to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.07.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 w tym miejscu muszę powiedzieć: cieszę się ze nie mam balkonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 08.07.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 ale uwierz mi ja też nie mam, ale za to mam wyjście na taras na poziomie gruntu. pewnie też tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts