stokrotka.100 18.06.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 witam mam na oku pewna nieruchomosc ale nie wiem jak to wyglada w swietle przepisow prawa. moze ktos z Was bedzie wiedzial......? jest dzialka (kiedys byla lesna , 2 lata temu przekwalifikowana na w czesci bdowlano-inwestycyjna, w czesci pastwiska, i w czesci las). stal tam rozlatujacy sie domek, na ktory inwestor uzyskal zezwolenie na remont. w tym miejscu w tej chwili stoi caloroczny domek letniskowy. numer jest nadany. z wypisu z kartoteki budynkow wynika: 1. rok zakonczenia bud. - 0 czy to oznacza, ze nie ma stosownych odbiorow? 2. funkcja budynku - produkcyjne, uslugowe i gospodarcze dla rolnictwa i tu moje glowne ptanie: czy w takim budynku mozna sie zameldowac? bo jezeli nie, to z zakupu nici :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts