channel8 18.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam. Mam takie pytanie - może dziwne, ale... poszukuję pieca 2 funkcyjnego gazowego, którego nie musiałabym wpinać do komina. Słyszałam, że są ponoć takie, że wywierca się dziurę na zewnątrz domu i tam jest wylot spalin. Proszę o informację bom zielona a chcę się pozbyć pieca z kuchni na rzecz łazienki, (choć nie wiem czy mi pozwolą bo to blok wielorodzinny...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 19.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Jest to dowolny kocioł kondensacyjny. Najpierw się jednak dowiedz, czy będziesz mogła tak zrobić i u jakiegoś kominiarza i u zarządcy budynku gdzie poproś np. o pisemną zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts