mateusz54b 19.06.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam, ostatnio zamarzył mi się remont pokoju jednak chyba mnie to przerosło a mianowicie mój problem polega na kleju który został po ściągnięciu tapet, macie jakieś sposoby na to? próbowałem już szlifować go papierem ściernym i myć gorącą wodą z płynem do mycia garnków, ale klej się bardzo dobrze trzyma i nie chce odejść od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 20.06.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Spróbuj namoczyć gąbką, a następnie zbierać klej ze ściany szpachelką. Nie wiesz może co to był za klej? Te do tapet zwykle są rozpuszczalne w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz54b 20.06.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Z tego co się dowiedziałem to jest to jakiś klej uniwersalny. szpachelką też próbowałem już tylko namaczałem wodą prosto z czajnika żeby była gorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts