norbert_atv 20.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ostatnio przez bardzo długi czas szukałem czegos dla siebie.Dom w górach w goralskim stylu.Wiekszosc mebli rzeźbionych w stylu zakopianskim.Myslalem o panelach w kolorze sosny nawet patrzylem za takimi po 130zł.Patrzylem na deski jesionowe do przyklejenia.Ale zawsze gdzies deski z modrzewia syberyjskiego sie przewijały. Podpowiedzcie proszę.Warte uwagi są te deski z modrzewia syberyjskiego?Modrzew syberyjski to twarde drzewo ?Ma ktos je ulozone u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.06.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja zakupiłam modrzew ale krajowy (czekam na dostawę, ) próki wyglądały rewelacyjnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 22.06.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Nie wiem czy deski z modrzewia to rozsądny pomysł, ale jeśli szukasz góralski wzorów (oczywiście drewnianych) to może warto zerknąć np. na deski lite z jesionu, np. taką http://www.purep.pl/barlinek/images/stories/jesion%20jasper%20kocian%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert_atv 25.06.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 hmm.. chyba za bardzo pstrokaty ten parkiet jak dla mnie.Dlaczego mówisz żebym raczej darował sobie modrzewia syberyjskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts